Goed duidelijk en recht door zee

In mijn situatie was de rendementsgaratie een zeer grote reden om zonnepanelen aan te schaffen. Verder van van begin tot eind goed en snel geholpen bij eventuele vragen. Ik zou iedereen ess aanraden.

Prima service, communicatie had iets beter gekund

Een prima adviesgesprek, snel gevolgd door een offerte. Nadat ik de bestelling had geplaatst ook snel een datum voor montage afgesproken. Helaas was op deze geplande datum de eerste storm, de montage heeft uiteindelijk verspreid over 3 dagen plaats gevonden. Overmacht uiteraard, kan niemand iets aan doen. De montage zelf verliep prima. Bij de laatste stap, het koppelen van de omvormer aan ons netwerk ging er iets mis. Het heeft, mede door Corona, een aantal weken geduurd voor een monteur dit kwam oplossen. Wederom overmacht, niemands schuld. Alleen had ik in die laatste weken wat frequenter op de hoogte gehouden willen worden van de status. Als ik dus een verbeterpunt moet noemen is het dat. Een tevreden klant verder, dat we maar veel zon mogen krijgen ;-)

kundige mensen vooral Murat Kodas, die elektrotechnisch je altijd wil helpen.

Ik heb 134 panelen op mijn dak door Ess laten leggen en heb tot nu toe goede ervaring met Ess. Je moet wel van goede huize zijn om de directie te mogen spreken.

Zeer goed aanspreekbaar bedrijf met goed personeel!!!

Ondanks kleine problemen en onvolkomenheden staan zij altijd voor je klaar met gedegen oplossingen. Zoals al eerder opgemerkt van top tot werkvloer een solide vakmanschap waar je vertrouwen in kan stellen!!

Gewoon een aanrader!!

Super goede vriendelijke service en vooral prijs kwaliteit een dikke 10 dus ik zou zeggen Niet nadenken maar gewoon doen 👍🏼

Top bedrijf wat doet wat ze beloven en wat je veaagt

Ik kwam bij ze terecht omdat ze klant zijn in prive bij onze bouwmaterialen en tegelhandel te schinveld en net als wij waarmaken wat ze beloven en no nonsens strategie hebben, klant is koning en niets is te veel.

Uitstekende service en vakmensen

Direct vakkundig geholpen

ESS is een prima leverancier. Alles klopte.

Vanaf het eerste contact tot nu ben ik positief verrast in de samenwerking met ESS. De eerste gesprekken waren zeer verhelderend en gaven meteen vertrouwen. De offertes voor de verschillende opties waren helder. De monteurs waren vriendelijk, vakbekwaam en ze werkten hard. Ook contact met het kantoor was vriendelijk en duidelijk. En dan ook nog de laagste prijs per kWh! Dit alles maakte mijn keuze eenvoudig. Ga zo door. Ik wens ESS een voorspoedige toekomst (gaat lukken). Bedankt.

Als je ze nodig hebt zijn ze er.

goed en snel werk geleverd

Het geleverde werk is super strak en sneller geleverd als beloofd werd.

Ben via mond op mond reclame bij ESS terecht gekomen en ben voortbouwend op de goede ervaringen van een collega met ESS in zee gegaan. Tot mijn verrassing kreeg ik na 2 weken al het bericht dat men de zonnepanelen wou komen plaatsen, terwijl er 4-6 weken werd opgegeven als levertijd. Hierdoor kan ik met het mooie weer al eerder van mijn panelen gaan profiteren. Op de dag van levering werd door een montageteam van 3 medewerkers, snel en vakkundig de 27 panelen geplaatst en verder de elektrische installatie aangesloten. Het eindresultaat ziet er super strak en boven verwachting uit.

Volledig naar wens. Van offerte, uitleg, uitvoering en begeleiding project.

. Offerefase OK. . Verdere uitleg hiervan OK. . Planning uitvoering OK. . Overige begeleiding procedures en meldingen instanties OK. . Regeling BTW restitutie OK. . Montage en werkzaamheden OK. . Opbrengst prima. Kortom we zijn tevreden en bevelen ESS ook aan.

Vertrouwd adres voor vakkundige installatie zonnepanelen

Zoals aangegeven erg tevreden over het advies, de wijze waarop de zonnepanelen zijn gemonteerd, de kosten en de nazorg. Nu maar afwachten welk effect uiteindelijk de panelen hebben op het verbruik.

Goede service en vakkundige installatie

Een goed persoonlijk gesprek met duidelijke uitleg was doorslaggevend . Vervolgens werd de installatie in korte tijd netjes uitgevoerd.

Installatie naar tevredenheid.

We hebben 5 maart 36 zonnepanelen laten installeren. De installatie heeft op de afgesproken dag plaatsgevonden. Alles is heel plezierig verlopen. In onze meterkast was iets niet helemaal goed aangesloten. Dit zonder opmerkingen aangepast. Ook de onderlinge verstandhouding tussen de monteurs was plezierig. In de loop van de dag is de electro-technisch verantwoordelijke en de verkoper ook nog komen kijken.

Het heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Van begin tot eind is er geen speld tussen te krijgen. Sales is een nu de aftersales.

Snel en effectief

Werk goed voorbereid en klus ook snel afgemaakt. Moet nog de internet aansluiting realiseren om rendement te volgen,Maar dat zal ook wel lukken. Hoop dat ze me daarbij kunnen helpen de vorige partij zonnepanelen ook mee te nemen in rapportage op PC. Als klant ben ik dik tevreden. Bedankt

Prettige samenwerking

mijn ervaring met Ess was zeer goed

netjes. gewerd en netjes opgeleverd

Plaatsing perfect verlopen.

Nu nog de zon, maar die komt ongetwijfeld. Ben benieuwd naar de opbrengst.

Een bedrijf om zonder reserve aan te bevelen bij kennissen!!!

Het hele traject van voorlichting t/m plaatsing en inbedrijfstelling liet niets te wensen over. Een net bedrijf, dat zich uitstekend van zijn taak gekweten heeft. Als ik al een kanttekening wil maken, dan is dat het verplaatsen van de datum van installatie naar een latere datum i.v.m. een andere (urgentere?? of grotere) opdracht. Ook in de nazorg zijn de afspraken correct nagekomen!!

alles naar volle tevredenheid

nergens iets op aan te merken

Prima service en afwerking

Een aanbeveling waard.

Op en top

Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Advies was prima, en ook dat het een familiebedrijf is, heeft voor mij de doorslag gegeven, om met hen in zee te gaan. Goed werk afgeleverd, en snel via de app te controleren, of alles goed werkt. Ook de navraag , na enige tijd, of alles goed was gegaan, vond ik erg fijn. Kortom zeer aan te bevelen firma.

PRIMA, aanrader

Na samen met Salesmanager tot de beste optie te zijn gekomen vwb type paneel, ligging, waar te plaatsen, fijne en foutloze afhandeling. Plaatsing verliep ook snel en goed. Zij hadden zelf veel kabel en leidingwerk mee (wat wij ook al hadden aangeschaft), werkten supernetjes en nauwkeurig. Wij zouden weer ESS kiezen.

prima afspraken, prima nakomen hiervan

prima voorbereidend gesprek, waarbij volop wordt meegedacht over de persoonlijke klantwensen en mogelijkheden. Geen verkooppraatje. Afspraken wordt prima nagekomen, plaatsing steeds in overleg met de klant, netjes met mooie afwerking. Heel prettige mensen allen. Vertrouwen waard.

Hofkamp 24

6161 DC Geleen