Ik ben over het algemeen zeer tevreden over m3-mondzorg.
Verbeterpunt: minder specifiek tandartswerk aan de assistente delegeren en al helemaal niet aan een pas beginnende stagiaire, wat ik ooit heb meegemaakt.
Gehorigheid wachtruimte/receptie en behandelkamer zeer onvoldoendem Zou ik ook met kleine kinderen en angstige cliënten niet aanbevelen.
patienten beter informeren, als men niet op tijd wordt geholpen, hoe lang het duurt voordat men aan de beurt is.
Nee.even iets anders ik was eerst bij Eefje en toen bij Ed
Ik ben al vanaf mijn 6e (!) patiënt/klant en ben "meeverhuisd" van de Jan Vlekkestraat via de Blokkendoos naar het huidige pand. En ik ben nog steeds tevreden!