Zeer klantvriendelijk personeel en vakkundig op hun gebied en geven goede voorinformatie. Ga zo door.
Ik stel het erg op prijs dat ik door dezelfde/vaste tandarts geholpen word. In het verleden bij een andere praktijk, was het iedere keer iemand anders en vaak was het niet duidelijk of het om een assistent ging of een tandarts.
Ik heb de enquete niet ingevuld nav de laatste behandeling. Het is een weergave van mijn algemene indruk van de praktijk.
Eigen tandarts als vast aanspreekpunt mbt behandeling.
Ik vind het een fijne praktijk, heb een min-puntje...je moet 2 trappen op als je toevallig bij een tandarts moet zijn die daar praktijkruimte heeft...de assistentes zijn super hulpvaardig maar daar is mijn probleem niet mee opgelost, n.l. het niet zo goed trappen kunnen lopen...