Helemaal prima..Als je meedere service zou hebben zOu ik ze ook afnemen. .onderhoudsbeurt..apk..etc
prima contact, prettig geholpen.
Goede snelle en vriendelijke service Een bedrijf die met u mee denkt prijs kwaliteit erg goed dus een echte aanrader.
Snelle levering en service aan huis. Vriendelijk en correct. Na contact snel een reactie. Wordt door mij aanbevolen.
In 2 woorden Fantastische Service!
Prima service en support
Top! Service en vertrouwd.
Van bestellen tot montage lekker snel binnen een paar dagen en hoefde de deur niet voor uit.
Het is heerlijk om geen vrij te hoeven pakken voor een bandenwissel. Alles voor handen in de bandenbus, ik laat mijn banden nooit meer ergens anders doen!
Zeer goede ervaring
Goede en vriendelijke service
Altijd netjes volgens afspraak en stipt optijd! Nette prijzen! En top service!
hij staat altijd meteen voor je klaar en regelt het gelijk. helemaal top
Super goed geholpen. Denkt mee en goed advies. Absoluut een goed gevoel aan over gehouden van A tot Z
Goede service, goede kennis. Gewoon top
Wij ervaren de diensten van Mobiele Bandenservice Eindhoven als klantvriendelijk, professioneel vakmanschap dicht bij huis.
Perfect en snel geregeld. Goed advies en deskundige reparatie
Wij zijn hartstikke tevreden.
Grasplant 2
5658GS Eindhoven