Zeer tevreden. In maart twee nieuwen banden op laten leggen prijs kwaliteit zeer te vreden. snelle en goede service. Vandaag spijker in de band gereden na het sturen van een mailtje werd ik gebeld en 20 min later was mijn redende engel er!
Graag gedaan Joyce.
Altijd keurige service met zeer goede prijzen en hoge kwaliteit van service en kennis van de producten
Snelle reactie per mail, goede prijs. Service aan huis perfect, 2 banden waren binnen 35 minuten. Aanrader !!!
perfecte service en snel 👍
Vriendelijke service. Snel reactie op vragen en conform afspraak. Handig dat je met de pin kan betalen
Goede service en voor nieuwe banden erg concurrent met de prijs. Vraag hier altijd een offerte aan voor nieuwe banden. Dit heeft mij veel geld gescheeld vergeleken met concurenten
Prima !
Snel, klantvriendelijk, servicegericht en deskundig. In één woord geweldig. Dat maak je niet vaak mee! Ik heb je al een paar keer aanbevolen. Tot de volgende keer. Gr. Astrid
Afspraak wordt goed nagekomen. Netjes op tijd (op het werk in Eindhoven). Voordeel is dat je zelf nergens naartoe hoeft te rijden en niet hoeft te wachten. Goed werk verricht. Ik ben een tevreden klant.
Keurige service meneer was netjes op tijd en heeft voor een mooie prijs mijn auto voor zien van nieuwe banden
Goeie service, snelle afspraak en montage.
Binnen 5 minuten teruggebeld. Band geregeld. Op zaterdagochtend gewisseld. Netjes op tijd. Zeer vriendelijk. Scherpe prijs. Nette werkwijze. Zeker aan te raden!
Snelle reactie op contact, ook tijdens zijn vakantie. Goede voorstellen. Perfect uitgevoerde reparatie en plezier voorstel voor vervanging van banden.
Super advies en super klantvriendelijk!!!
Ik ben zeer tevreden. De service aan huis is perfect. Dat scheelt al snel 1,5 uur van je eigen tijd. Dit terwijl de kosten ook nog eens lager zijn dan de bandenboer op de hoek. En zeer vriendelijk. Een absolute aanrader!
Frank heeft vandaag voor de derde keer mijn banden/wielen gewisseld en ik kan alleen maar zeggen: geweldig! Hij is vriendelijk, op tijd, goede tarieven, snel, een vakman. Ik zou werkelijk niet weten wat er nog beter zou kunnen. Ik ga met een gerust hart de weg weer op.
Grasplant 2
5658GS Eindhoven