Met het verkeerde been uit bed gestapt
Beste heer rijd naar locatie zonder vooraf een tijd af te spreken, belt vervolgens naar verluid een inactief whatsapp nummer meermaals op zonder gehoor. Als ik enige tijd later vervolgens probeer om een tijd via whatsapp af te spreken (waar de communicatie mee begon in eerste instantie) word meneer boos en blokkeert me. Ik bel hem vervolgens op om alsnog iets af te spreken en mn excuses aan te bieden voor de miscommunicatie... maar ik kan mn zinnen nog niet afmaken of hij gooit de hoorn op met de woorden ''dat snap je natuurlijk zelf ook toch wel''.
Jammer, dat het zo moet! Heb dan in ieder geval nog het fatsoen om de klus te cancellen. Had hem graag betaald voor zn diensten. Erg commercieel ingesteld en klantvriendelijk is het in ieder geval niet. Het is ook kut dat je als zelfstandigen gewoon aan de bak moet terwijl 3 kwart van Nederland thuis op de bank aan zn zak zit te krabben door het corona virus.
Goei verhaal, lekker kort.
Conclusie van het verhaal; de beller is sneller. Als je telefonisch alles afspreekt zal het best een fijne vent zijn.