Zeer goede vriendelijke service direct aan huis of op kantoor.
Super service, vakbekwaam, eerlijke prijzen en goed bereikbaar. Top!
Geweldige service. Nog niet eerder zo meegemaakt.
3 de keer bij frank prima service en prijs bij iedereen aan te raden komt aan huis wat wil je nog meer
Denk goed mee met de klant. Zeer tevreden over een service.
Perfect, aan de deur banden wisselen. Vriendelijke en Vakkundig. Ik ga in de toekomst zeker van zijn diensten gebruik maken.
Snel. Goeie prijs. Vriendelijk.
Binnen 24 uur stond Frank bij ons op de oprit en was de band (lek door spijker) in een kwartier gerepareerd incl. uitleg over de werking en plaatsing van de plug. 'Gewoon' goede en vriendelijke service, afspraken maken en nakomen.
Komt keurig op afgesproken tijdstip. Geen haastwerk maar vakwerk tegen concurrerende prijs.
Kan niet beter. Betrouwbaar, eerlijk, snel, vriendelijke man, betaalbaar. Echt top!
Goed advies. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.
zeer snelle service compleet volgens afspraak en op tijd vriendelijk en correcte man (frank) voor vervolg ga ik zeker weer bij hem
Nieuwe lichtmetalen velgen geleverd inclusief bandenmontage, balanceren en wissel voor een zeer goede prijs en professioneel uitgevoerd.
Fijn de service aanhuis. Vooraf makkelijk keuze maken uit dverse soorten banden. Zelfs in de sneeuw werden de banden verwisseld, top!
Super handig, buiten kantoortijden en banden worden gewisseld op locatie!! Ook nog eens erg goede prijzen!
Offerte volgde snel en was uitgebreid. De montage gebeurde vervolgens bij MIJN werk tijdens mijn werktijd. Afrekenen na montage en niet bij bestelling, dat geeft vertrouwen.
Goede en snel service voor een nette prijs. Top!
Grasplant 2
5658GS Eindhoven