mijn ervaring is zeer positief
Ik ben te woord gestaan door Barbra met een afdronk alsof ik een bank had beroofd. Haar manier van vragen stellen, op een denigrerende toon vond ik uiterst klantonvriendelijk. Zoals u in mijn dossier kunt zien is er nooit eerder door mij een schade ingediend en dat over meer dan 30 jaren. Onbegrijpelijk!
Na het melden van de schade werd er meteen overgegaan op vergoeding.
Goed geholpen alleen moest zelf bellen dan kan het snel.
Snelle afhandeling en goed advies
Ik voel me begrepen in mijn beschreven situatie dat mijn vakantie niet kon doorgaan vanwege ziekte en operatie echtgenoot. Hartelijk dank hiervoor.
Vlotte en correcte afhandeling van schade per ongeluk door mij aan derden. Zeer tevreden.
Ben er niet helemaal gelukkig mee, schade is nog steeds niet uitgekeerd.
Goede dienstverlening
N.V.T
Redelijk snel verwerkt. Dank jullie wel.
De communicatie is zeer goed verlopen, goed op de hoogte gesteld tijdens de totale afwikkeling.
Goede en duidelijke communicatie. Afspraken netjes nagekomen. Alles netjes geregeld. Vasthouden deze werkwijze.
Goed geholpeN
Gelijk aan hier boven
Nadat wij per mail een schadevergoeding bij onze contactpersoon hadden ingediend, werd er vervolgens redelijk snel gereageerd. Daarin werd aangegeven welke afdeling zich over de claim ging ontfermen. Niet veel later kregen we een reactie met de uitkomst, waarin duidelijk werd toegelicht hoe het bedrag tot stand gekomen is.
Supersnel en correct afgehandeld.
In het korte verleden niet echt goed! Hopelijk in de toekomst betere terugkoppelingen en communiceren.
Binnen enkele dagen na indienen van schade in een vakantiehuis in Frankrijk, is uitbetaling conform schadeopgave aangekondigd.
We zijn zeer goed geholpen nog bedankt hier voor
Een Telefoontje was voldoende om mijn Schademelding af te handelen! Op een zeer vriendelijke Manier werd ik door een Dame aan de Telefoon vakgericht geholpen
Snelle correcte afhandeling van het verlies van mijn bril. Duidelijke uitleg en vooral snel.
vriendelijk bedankt voor de snelle afhandeling van onze schade
O.a. omdat u duidelijk was welke gegevens u nodig had voor de beoordeling.
Postbus 642
7000AP Doetinchem