Slaap terug als een roosje

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Top service met een super dienst van alle trappen binnen het bedrijf

Even informeren bij dorso? Je bent er niet direct buiten, maar dan wel omdat je ee. Zeer persoonlijke en professionele uitleg krijgt. Daarna de bestelling en levering, Zeer vriendelijke en votte mensen. En ook hier weer een duidelijke uitleg! En nu beter slapen dan ooit met enorme zorg voor mijn rug!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Snel innovatief slimme workflow empathisch

Totale kwaliteit vanaf de bestelling de keuze van het onderstel de matrassen de ligthouding tot de opvolging van de bestelling de vlotte betaling en de levering door twee deskundige techniekers die het oude waterbed snel leegmaken met zorg om zonderlekken te werken de vlotte afvoer van de onderdelen van het oude bed met de ladderlift en de deskundige aanvoer van het nieuwe bed met belangrijke tips voor het onderhoud tenslotte de aanpak van zero afval

Zeer goed slaapsysteem

Zeer vriendelijke ontvangst en zeer goede en professionele uitleg door Sylvie van de Dorsoowinkel Roeselare. Zoals beloofd heeft zij ons een 2-tal weken na de levering van het ACTIVE + systeem gecontacteerd hoe wij het stelden. Positief is dat de mogelijkheid bestaat om, binnen 2 maand na levering, de matraskern om te ruilen, mocht dit nodig zijn.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Roeselare
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zalig bed én top firma

Na lichamelijke klachten die resulteerden in slecht slapen ben ik op zoek gegaan naar een beter slaapsysteem. Via mijn kinesist leerde ik Dorsoo kennen... wat een fijne ervaring met dit bedrijf en wat een zalig bed! Een echte aanrader voor wie kampt met een slechte nachtrust. Nadja, adviseur in de winkel in Sint-Niklaas is super vriendelijk en ze begeleid je met kennis van zaken in je zoektocht naar een betere nachtrust... en dat kan ze als de beste! Ook een welgemeende 'dank u' aan het ganse klantvriendelijke Dorsoo-team (logistiek, klantendienst, ...). Tip: de ergonomische hoofdkussens van Dorsoo zijn de max!

Heerlijk bed!

Vriendelijke en correcte afhandeling. Zeer goede matras en lattenbodem. Een aanrader!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

comfortabel bed met topservice!

We hebben onlangs een Dorsoo bed gekocht en zijn er ontzettend tevreden mee! Daarnaast ook een dikke duim voor de uitstekende service. De levering was stipt en de montage verliep vlot. Bovendien werd alles goed opgevolgd, en bij vragen kregen we snel en vriendelijk antwoord.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Slaap beter en minder pijn

Ik slaap veel beter en heb geen pijn meer aan mijn rug of armen en benen 's ochtends als ik opsta.

Topslaapsysteem!

Professionele degelijke uitleg door verkoper Jean-Marie Crul in de Dorsoowinkel te Oostende! Grote meerwaarde is het kunnen maken van een afspraak voor de uitleg en de aankoop! Heel nauwgezette opvolging van de aankoop. Op verschillende momenten opvolgingsmails. De levering gebeurt op het afgesproken moment door werknemers die duidelijk vertrouwd zijn met het opstellen van het Dorsoo-bed. Telefonische opvolging na 10 dagen. Aanpassen en uittesten van een zachtere matras is geen probleem. Het terug ophalen van de matras na de gemaakte definitieve keuze is geen probleem. In één woord een topbed! We slapen veel beter dan vroeger en ondervinden geen rugpijn meer bij het opstaan!

ondersteundend

de matras geeft een goede ondersteuning waar het nodig is en hersteld zelfs indien ik een zware dag heb geeft het me echt een goede nachtrust en sta ik weer als herboren (beetje overdreven) op

Nous dormons beaucoup mieux

Mr Crul notre agent Dorso à Ostende a été très professionnel et très aidant-le service et le suivi Dorso est exemplaire - Nous sommes très satisfaits et nous remercions Toute l équipe Dorso Léa et Armand

• Nous recommanderiez-vous? Oui
  • Des explications en magasin
  • Livraison et installation
  • Service après-vente
  • Satisfaction générale
  • Dans quel magasin avez-vous effectué votre achat ? Dorsoo Oostende
  • Depuis que j’ai un Dorsoo, je dors : Parfaitement bien
  • Mal de dos la nuit et le matin : depuis que je dors sur un Dorsoo, j’ai : Pas du tout mal au dos
  • Mal de dos la journée : depuis que je dors sur un Dorsoo, j’ai : Pas du tout mal au dos

ik wil in geen ander bed meer slapen

Ik heb veel rugklachten en de producten van Dorsoo (zowel het bed zelf als het kussen en de matras) zijn enorm goed. Je voelt meteen dat je een goede lighouding hebt. Ik zou niets anders meer willen, deze producten zijn gewoon fantastisch!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zalig voor rug en slaap !

We waren er bij van in de beginjaren (reeds meer dan 20 jaren).Onze ervaring is nog steeds : wie het niet probeert mist wel veel qua nachtrust en rugontlasting .

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Beste bed dat we ooit al hadden!

Rustige aanpak. Hoog kwalitatief product. Tijd voor geindividualiseerde keuze. Zeer tevreden van aankoop bed, matras en kussens. Hebben zelf geen specifieke rugklachten maar ervaren wel een duidelijk beter comfort.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Deinze
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Uitstekend!

Wat is het gezellig slapen in een Dorsoobed!

degelijke matras

De Dorsoo matras is voor mij persoonlijk een degelijke matras die mij minder last geeft aan de heup. Ik had gedacht dat ik hierdoor beter ging slapen, maar dit is niet zo. (ik ben een slechte slaper) ik geef aan dat ik minder rugpijn heb, maar ik durf niet te beweren dat dit door de matras komt omdat ik parallel samen met een kinesist aan de conditie van de rug en heup werk. Daarvoor dien ik iets langer op de matras te slapen om te kunnen beoordelen over een langere termijn.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

vriendelijk en rustig onthaal, perfecte service en follow-up

Mijn kinesist had me documentatie meegegeven en ben heel blij met de aankoop van een Dorsoo bed, matras, hoofdkussen en vooral de vriendelijke en correcte uitleg en levering en vooral de follow-up herinnering om matras tijdig te keren, heel hartelijk aan al de medewerkers.

Heel goed

heel goede nachtrust en minder pijn bij het opstaan.

Goed ondersteunende matras.

Heerlijk ontspannend.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

goed resultaat

geen stijve rug meer bij het opstaan.goede info gekregen

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Deinze
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Degelijke producten en een vlekkeloze levering en plaatsing

Wij waren op zoek naar een bedkader voor ons Dorsoobed dat we inmiddels 6 jaar hebben. De uitleg in de winkel in Sint-Niklaas was uitstekend. Het bestel-, leverings- en plaatsingsproces verliep heel vlot. Het installatieteam was vriendelijk, beleefd en correct. In een mum van tijd was het bedkader geïnstalleerd. Zoals steeds bij Dorsoo een perfecte koopervaring en uitstekende dienst-na-verkoop.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

Zalig slapen

Wij zijn tevreden over onze aankoop bij Dorsoo Uitleg in de winkel was top Levering perfect Nu hebben we ook onze Dorsookussens Dat wordt nog zaliger slapen . Ingrid uit Temse

Ervaring met dorsoo

Geachte mijn ervaring met Dorsoo zeker met Jan in Winkel aartselaar.een hele correcte uitleg van Jan zeet professioneel,uitgelegd. Ik ben uiterst tevreden en zeer goed gevoel. Deze verstelbare bedden 90x200 meter.een zaligheid om op te slapen,en met uitleg Jan ga ik nog een bed aan kopen ´ 90x 200 voor dochter. Dorsoo Dank Jullie team van verkoop tot plaatser HEEL HARTELIJK DANK TOP MVG Alexander van Doremalen wouwerstraat 8 te Hemiksem SafeHarbor

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Wij slapen veel beter, gedaan met keren en draaien tijdens de slaap.

Wij zochten een beter bed omdat wij de indruk hadden dat onze matras versleten was en we daardoor geen vaste slaap hadden. Na de deskundige uitleg van de verkoper, besloten wij een nieuw onderstel met de bijhorende matras aan te kopen. We staan uitgerust op, zonder stramme rugspieren.

een openbaring

jarenlang op een zogenaamd goeie matras geslapen, nieuwe ervaring ontdekt sedert aankoop Dorsoo matras( minder ruglast, rustiger en langer slaap)

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder