Super bed, super service!

Heel goede professionele begeleiding in de keuze. Super product, het is de investering helemaal waard!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Te vrede klant

Super tevreden, Levering was in orde , en één zeer goede uitleg van de leverancier. Een echte aanrader. Dankjewel Dorsoo.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Slapen zonder rugpijn is fantastisch!

We hebben ons bedden nog maar tien dagen en we stellen vast dat het elke dag aangenamer wordt om te gaan slapen. Bedankt Dorsoo! We zullen jullie slaapcomfort zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Uniek en zeer comfortabel slaapsysteem

Wij hebben een zeer goede uitleg gekregen in de winkel. De levering en plaatsing waren top ! Zelfs het omwisselen van de soft- naar medium matras was geen enkel probleem en verliep heel vlot. Het personeel is super vriendelijk en staat terecht 100% acher hun product. Dat het dan ook nog eens Belgisch is, is mooi meegenomen.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Aartselaar

Alles ok

Alles is goed verlopen

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Ninove
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Mijn ervaring met dorsoo is uitstekend

De service is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over ons dorsoo bed.we ondervinden dat we s'morgens minder rug en nekpijn hebben.

zeer goede kwaliteit

minder rugpijn en beter slapen

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Slaap nu sedert bijna twee maand op dorsoobed. Veel minder rugpijn, en dit geeft mij veel meer nachtrust! Aan te bevelen aan iedereen met rugklachten. Fantastisch bed en matras.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zeer behulpzaam, vriendelijk en luisterend oor naar je problemen. Verschillende keren binnen geweest tot ik mijn ideale kussen heb kunnen vinden. Sylvie bedankt voor alles

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Het is een plezier om op een Dorso matras te slapen

we zouden het aan iedereen aanbevelen :)

Super tevreden !

Al dadelijk voelde ik het verschil wat niet wil zeggen dat mijn rugprobleem opgelost is maar het ondersteunende gevoel over gans mijn lichaam geeft mij wel een zalig gevoel en een verbeterde nachtrust ! Ik slaap terug bijna gans de nacht door ! Heel af en toe word ik nog wakker met een lichte pijn in de onderrug en door de stand van het bed een beetje te veranderen wat in enkele seconden gebeurt is verdwijnt na enkele minuten de pijn wat zalig is ,ik heb in jaren niet meer zo goed en pijnloos geslapen ! Ik zou voor geen geld mijn bed nog willen ruilen !

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Aartselaar

Altijd positief en vriendelijk

Professioneel geen opdringerig gedoe, als je een dorsoo koopt weet je waarvoor je hem wil en de investering het dik en dubbel waard is, ik wil niks anders meer.

Wij slapen zeer goed !

Met mijn vorige matras had ik altijd pijn aan de rug bij het opstaan maar nu sinds onze dorsoo matras niet meer .

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Zou dorsoo aanbevelen.

Uitstekende service

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Deinze

Echt een aanrader

Dorsoo doet echt wat het belooft : het vernuftig systeem van de lattenbodem maakt dat men een rechte ruggengraat tijdens het liggen bekomt. Wij kunnen nu zelfs op onze rug slapen, wat vroeger altijd pijn veroorzaakte. Wij slapen beter en voelen ons ‘s morgens uitgerust. Dorsoo is echt een aanrader !

Topservice!

Heel vriendelijke ontvangst in de winkel. Supersnelle levering. Ideaal dat je de kussens kan testen.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Een tot in de puntjes verzorgde nachtrust

Na in verschillende winkels bedden vergeleken te hebben alsnog langs dorsoo gegaan. Het contrast met andere winkels was groot. Waar het op vele plaatsen vooral om verkoop en d.m.v. "korting" aan upselling te doen, zijn de dorsoo winkels eerder rustig ingericht rond een beperkter gamma van kwaliteitsproducten, allen ontworpen in functie van de slaaphouding. Ook wij vonden de prijs gewoonweg te hoog maar zijn achteraf toch tevreden dat we dit bed aangeschaft hebben. Een goede nachtrust geeft immers ook veel terug in het dagelijks leven wat niet altijd in een aankoopprijs vervat zit. Je betaalt wat meer voor kwaliteit/service voor iets wat je dagelijks gebruikt, en dat is zelden een miskoop.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Voldoende tijd nodig om aan te passen

Na twee weken zag ik nog geen verbetering in mijn slaapgebeuren. Ook wegens onregelmatige uren en nachtwerk. De volgende twee weken werden langzaamaan beter. Ik ben nu in week vijf en merk stilletjesaan verbetering van mijn rugproblemen, maar het blijft zoeken naar de juiste slaappositie.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Oostende
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

goeie investering in mijn rug

Doet wat het belooft

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Dorsoo, nachtrust met veerkracht !

Onze ervaring met Dorsoo was uitermate positief. Vanaf het moment van de aankoop tot en met de nalevering zijn wij heel goed begeleid geweest. Onze eerste kennismaking in de winkel te Roeselare was er meteen op. Wij gingen voor een matras maar door de professionele uitleg van Sylvie zijn we voor het slaapsysteem gegaan en daar hebben we nog geen moment spijt van. Je voelt het meteen als je op een Dorsoo-slaapsysteem ligt. Sinds we voor het systeem gekozen hebben is onze nachtrust er zowel kwalitatief als kwantitatief op vooruit gegaan. Niet alleen de aankoop maar ook de levering was top. Binnen het halfuur stond alles op zijn plaats en kregen we de nodige uitleg. Een dikke pluim aan de mensen die daarvoor instonden. Ook administratief was de zaak snel beklonken. Na de aankoop werden we telefonisch heel goed geholpen en werd aan onze wensen/verwachtingen een positief gevolg gegeven. Dank aan Sylvie voor aankoop,begeleiding en nazorg. Dank aan zaakvoerder Paul om aan onze wensen/verwachtingen/moeilijke vraag te voldoen. Dank aan Marleen voor de administratie. Een bijzondere dank aan de mensen die het systeem kwamen plaatsen, het getuigt alleen maar van een hoog professionalisme. Dorsoo doet wat ze beloven!!! We kunnen alleen maar een Dorsoo-slaapsysteem aanbevelen.

Dorsoo is goed

het betreft een herstelling en een nieuwe matras. We kregen de uitleg die we nodig hadden. Zeer vriendelijk onthaal

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Eindelijk een goede nachtrust dankzij de Comfort matras!

Super matras en uitstekende service, aanrader!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Ninove
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Topkwaliteit mèt professionele en vriendelijke service

In 2003 waren we van de eersten in België om de luxe te ervaren om op een Dorsoo bed + matras te kunnen slapen. Het ingenieuze hydraulische bedsysteem gekoppeld aan een matras die alle troeven van het bedsysteem versterkt, is sindsdien onze trouwe 'partner'. En we zouden voor geen geld willen ruilen.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

In deze beginfase zeer tevreden

Zowel mijn vrouw als ikzelf ervaren in deze beginperiode ( Dorsoo nauwelijks 2 weken in gebruik ) een aangenaam gevoel en een verbeterde nachtrust. De investering is ons op dit ogenblik de moeite waard geweest. Binnen enkele maanden geven wij u zeker onze verdere evolutie.

Grote verbetering

Mijn man en ik hadden last van rug- schouder- en nekpijn en dit is enorm verbeterd. Professionele uitleg en pluspunt dat je kan testen (zowel matras als kussens). Het is niet goedkoop, maar als het kan, een echte aanrader. Je hebt maar 1 rug.

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder