Na 1ste kennismaking in winkel in Geel, een test-weekend geboekt in B&B Het Wouwe. Deze B&B verdient prijs/kwaliteit 11/10, mr da’s n ander verhaal. Wèl gemerkt dat Dorsoo een speciaal bed is, waar je (rug) aan moet wennen. Dit in tegenstelling tot andere merken, waar ik soms wél onmiddellijk “lekker” op lag. En ik heb alle concullega’s die “rugpijn-verzachting met hun bed claimen”, bezocht ( 8-9 duurste merken in prov. A’pen). Nog meer vragen had ik na B&B-wknd-test, die ik stelde tijdens 2de bezoek in Aartselaar. De gedegen info van “verkoper”, die eerder overkwam als een adviseur + de “niet-goed, geld terug garantie” trokken me over de streep. Want nogmaals, Dorsoo is volgens mij niet het bed waarvan je onmiddellijk zegt “ Ja, dit is mijn bed !”. Levering en plaatsing door 2 vriendelijke/handige jongens. Communicatie met Dorsoo Ninove ook erg correct, snel en vriendelijk. De 1ste nachten sliep ik onrustiger, maar de typische ochtend-rugpijn verdween wèl. Deze gewenning heeft toch wel een 2-3 weken geduurd, eer ik aangenaam (en dieper?) sliep. Ik deed – om bed + rug te testen – ook bewust géén ochtend-rug-oefeningen meer, en toch was ik niet stijf en stram meer ‘s morgens. Nu, goede maand na levering is mijn rugprobleem/pijn niet volledig opgelost => Dorsoo kan geen nieuwe rug leveren; dat belooft men ook niet. Maar de nachtelijke en ochtend-rugpijn is verschoven naar namiddag, omdat ik te lang zittend werk doe. Maar daar kan ik tijdens de dag wèl wat aan doen, en dat kan je al slapend niet. Enkele weken na levering telefoon ontvangen van verkoper hoe het bed bevalt= service nà verkoop! Ik apprecieer het bed nu meer en meer, en hoop dat op langere termijn dit mijn rug nog meer ten goede zal komen. I.v.m. andere Medi-sche matrassen of bedden niet (veel) duurder, als je elektrische opties weg laat. (Die heb je om te slapen volgens mij niet nodig). En kan je je geld beter investeren dan in je eigen rug ?
Beste Erik, Prachtig :-). Bedankt om uw uitgebreide verhaal hier neer te pennen. Het geeft ons 'goesting' om er tegenaan te gaan. Fijn weekend, het Dorsoo-team
Wij slapen al meer dan 20 jaar op een dorsoo bed en zouden niets anders meer willen. Nu hebben we ons een electrisch verstelbaar dorsoo bed aangeschaft, wat nog meer comfort geeft.
Beste Greet, Bedankt voor de mooie beoordeling! Het is even fijn jullie als klant te hebben. :-) Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Vriendelijke medewerkers die correct werk leveren. Maar het belangrijkste is dat je echt wel een verschil in slaapkwaliteit merkt. Zeker aan te raden.
Beste Jörgen, Tof te lezen :-). Hartelijk dank om uw ervaring te delen én voor de positieve review! Fijn weekend, het Dorsoo-team.
In bed stappen voelt als herbergen in een veilige haven van rust en comfort.
Beste Sven, We konden het niet beter zeggen :-). Dank voor de mooie beoordeling. Fijn weekend, Het Dorsoo-team.
Alle ervaring is positief. Wat een verschil een matras kan maken.
Beste Gian, Dankjewel voor de positieve reactie! Nog veel mooie nachten gewenst :-) Groetjes, het Dorsoo-team.
Wij zijn zeer tevreden van de aankoop van dit bed. Vriendelijke verkoopster in Sint-niklaas gehad. Duidelijke uitleg. Vlotte en snellere levering dan voorzien. Sinds we in dit bed slapen hebben we minder rug pijn.
Beste mevrouw De Maesschalck, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Rugpijn bij het opstaan is verleden tijd. Top service ook na verkoop!
Beste Frederick, Dank voor de mooie beoordeling! Uw tevredenheid maakt onze dag. Groetjes van het Dorsoo-team.
Sinds mijn Dorsoo bed slaap ik terug goed en voel ik mij smorgens weer 5 jaar jonger. Vooral voor sporters met rugklachten een echte aanrader.
Beste Wim, Das fijn. Hartelijk dank voor de mooie review! Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik ben heel blij met de aankoop van mijn Dorsoo bed. Alles is perfect verlopen: aankoop, levering, vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn slaapcomfort is zoveel verbeterd. Ik had onmiddellijk een goed gevoel en vertrouwen, dit werd alleen maar bevestigd.
Beste Isabel, Dankjewel voor de mooie reactie! Doet plezier jouw ervaring te lezen. :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Een aangename bovenlaag ,een goede matras
Beste Lieve, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Nog veel slaapgenot gewenst! Groetjes, het Dorsoo-team.
Mijn vrouw had al jarenlang pijn in haar rug na een ongeval met 2 indeukfracturen tot gevolg. De pijn werd jaar na jaar erger, waarna wij besloten om een nieuw bed te kopen. Een tiental winkels bezocht, Dorsoo was de laatste, maar we hadden er beiden een gevoel bij van 'dat is het'. En we hebben meteen besteld bij Dorsoo Oostende.(we kregen een goede uitleg). Nog geen seconde spijt van gehad , de 2 maand omruilgarantie/ teruggeefgarantie heeft ons , naast de ligkwaliteit, over de streep getrokken. We zijn heel tevreden, mijn vrouw heeft eindelijk pijnvrije nachten. Mijn vrouw heeft een harde matras, ik een middelmaat. Dorsoo is niet goedkoop, maar volgens ons wel het beste of bij de besten op de markt. Zeker als je pijn hebt in je rug. Wij zullen die terugneemgarantie absoluut niet claimen!
Beste Eddy, Super bedankt voor de mooie beoordeling. Dit past volledig in wat we willen bereiken. We wensen jullie de best mogelijke nachtrust. Groetjes, het Dorsoo-team.
's Avonds naar bed gaan en weten dat dit bed er alles aan doet om jou een comfortabele nachtrust te geven, daar kijk je naar uit. Ieder detail is onderzocht en dat merk je. Het uitstappen is verrassend gemakkelijker dan vroeger en uiteraard is heel het systeem ook goed voor de rug. In de winkel neemt men de tijd om u duidelijk alles uit te leggen. Deze mensen houden van hun vak, dat zie je. Ook de leveranciers die alles kwamen plaatsen deden het uitstekend. Kortom, wij zijn heel blij met deze investering. Dit is eigenlijk onbetaalbaar. Bedankt Dorsoo.
Beste Jan, Hartelijk dank voor de mooie reactie. Het doet heel veel plezier om dit allemaal te lezen. :-) Een fijne week gewenst. het Dorsoo-team.
Bij bezoek aan onze kine werd de flyer van Dorsoo opgemerkt. Na twee bezoeken aan Dorsoo Deinze werden we overtuigd om twee eenpersoons matrassen aan te kopen. We zijn verheugd met onze beslissing. Daarom wordt Dorsoo Deinze warm aanbevolen.
Beste Roger, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! We wensen jullie een uitstekende nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team.
Dit verschil met onze vorige matras is enorm. Had ik het op voorhand geweten, ik had dit 5 jaar geleden al aangeschaft.
Beste Joke, Blij te lezen dat u tevreden bent, dan zijn wij dat ook :-). Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
We zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen bij Dorsoo in Deinze. Onze oude Impulse is omgezet naar een nieuwe Dorsoo met tijdelijk behoud van onze matrassen. Coördinatie van onze bestelling en levering is prima. We zijn tevreden en slapen heerlijk!
Beste Katie, Bedankt voor de mooie reactie. :-) Fijn weekend en groetjes, het Dorsoo-team.
We hebben beide rugproblemen en de aankoop van een bed van Dorsoo is de beste aankoop die we gedaan hebben. En er bovenop de vriendelijkheid van het personeel en de persoonlijke terugkoppeling en opvolging van de winkel. Een aanrader voor iedereen die last heeft van de rug.
Beste Els, Jouw reactie geeft ons een ruggensteuntje :-). Dank voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Het is echt waar, sinds wij ons dorsoo bed hebben, hebben wij al veel minder tot bijna geen rugpijn meer.
Beste Ilse, Hartelijk dank voor de mooie reactie! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Vriendelijke service en vooral goede service na verkoop. We zouden onze bedden van Dorsoo niet meer kunnen missen. We hebben een tweede verblijf aan de kust en telkens we daar verblijven dan missen we ons bedje thuis, ook al slapen we aan zee op een boxspringmatras toch kun je het niet vergelijken met een Dorsoo bed. Nog een goede nachtrust gewenst. Groetjes Erwin.
Beste Erwin, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Na jaren lang uit bed te stappen met slapende armen of pijnlijke rug, voeten. Kan ik eindelijk zeggen dat ik nu fris wakker word en opsta zonder pijn. Een letterlijke verademing.
Beste Tim, Dat is een goed resultaat, ook heel leuk voor ons :-). Bedankt om te delen! Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
We zijn zeer tevreden over Dorsoo en kunnen het iedereen aanraden.
Beste Lieve, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Als jullie tevreden zijn, wij ook. :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Door matras slaap ik super goed. Zeker voor mensen met rugklachten zoals ik raad ik Dorsoo aan.
Beste Vicky, Super te lezen. Dankjewel voor de warme aanbeveling. :-) We wensen jou een uitstekende nachtrust! Groetjes, het Dorsoo-team.
Na eerder andere merken uitgeprobeerd te hebben, ben ik nu toe aan mijn tweede dorsoo bed in dik twintig jaar tijd... Voor mij is dit buiten categorie ...slaapt echt fantastisch, geen last van rug of schouders. Bovendien is ook de (na)service optimaal.
Beste Eric, Hartelijk dank voor de lovende woorden! :-) Nog veel slaapgenot gewenst! Fijn weekend en groetjes, het Dorsoo-team.
Na zeer frequente rugklachten bij het opstaan uit ons bed voelen we nu dat we met het Dorsoo bed beter uitgerust zijn en zeer opmerkelijk minder rugklachten hebben.
Beste Raf, Leuk te lezen :-). Dankjewel voor de mooie review. Fijn weekend, het Dorsoo-team.
Zalig om terug te kunnen slapen zonder rugpijn!
Beste Carina, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Veel groetjes van het Dorsoo-team.
Ik slaap dus nu ineens door zonder draaien of keren en dan nog plat op de rug hetgeen ik vroeger totaal nie kon.Resultaat;veel beter uitgeslapen maar wel bij het opstaan een beetje stijf en stram dus van het stil liggen ,maar dat ligt zeker aan mijn algemene artrose lijden.Gelukkig duurt dit maar een minuutje en ben ik voor de rest van de dag vrij van rugpijn.Conclusie zeer tevreden over mijn aankoop (een aanrader ).
Beste Jozef, Hartelijk voor de mooie beoordeling! :-) Een heel fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder