De aankoop: zeer vriendelijk en hulpvaardig. Alle nodige uitleg. De levering: stipt en professioneel Dienst na verkoop: de beloofde opvolging wordt ook daadwerkelijk gedaan. Een pluim voor het team
Beste Marianne, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! :-) Fijn paasweekend gewenst van het Dorsoo-team.
Beste Johann, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Altijd welkom bij Dorsoo Ninove. Fijn paasweekend gewenst, het Dorsoo-team.
Uitstekende service, goede uitleg in de winkel en dienst na verkoop is ook super. Een aanrader!
Beste Davy, Hartelijk dank voor de complimenten en de mooie review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Dorsoo werkt niet alleen helend voor de rug, maar heeft ook een ondersteunende werking bij schouder- en nekklachten dankzij de specifieke deelstukken.
Beste Katleen, Dankjewel voor de mooie beoordeling! :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Heel vriendelijk en een goeie uitleg gehad.Zeer tevreden over de gemaakte keuze.Bedankt.
Beste Freddy, Bedankt voor de complimenten en de mooie review! Groetjes, het Dorsoo-team.
zeer tevreden over het product zelf ,zowel als over de service
Beste Jan, Dat doet ons veel plezier! :-) Bedankt! Groetjes, het Dorsoo-team.
Het is even aanpassen voor je gewoon wordt aan een nieuw bed. Ook even testen, welke kern vind ik nu het best? Welk kussen geeft mij een betere nachtrust? Maar eens je de juiste keuzes maakt is het zalig slapen. Wij hadden geen rugklachten voor onze aankoop, maar vinden goed slapen gewoon heel belangrijk waardoor we voor een Dorsoo bed kozen. Onverwacht voelen mijn benen en onderrug toch meer ontspannen aan dan voordien.
Beste Leen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Na vele bedden en matrassen geprobeerd te hebben, kwamen we terecht bij Dorsoo Roeselare. We werden daar ontvangen door Sylvie, wat een vriendelijke dame! We kregen heel veel uitleg en het slaapsysteem werd mooi uitgelegd. Daarna konden we alle soorten matrassen testen en ook daar kregen we hele goede begeleiding van Sylvie. Niets was haar teveel om ons zo goed mogelijk te begeleiden naar een nieuw en beter slaapsysteem. We waren dan ook direct overtuigd van onze keuze. Het bestellen verliep heel vlot en ook nadien werden we via mail constant op de hoogte gehouden over de levering. We moesten slechts 6 weken wachten en alles werd netjes geleverd. Ook hier was men uiterst vriendelijk en behulpzaam. Echt een topteam! Ik raad dan ook iedereen aan om zeker een kijkje te nemen bij Dorsoo. Wij zijn alvast heel tevreden klanten en zouden het iedereen aanraden!
Beste Elke, beste Bart, Super bedankt voor deze mooie review! Al onze medewerkers kunnen hier mee van genieten! ;-) Groetjes van het Dorsoo-team.
is momenteel goed maar is nog kort ( 2 tal weken in gebruik ) om al een standpunt te kunnen innemen . Een wat langer gebruik zou een realistiser beeld kunnen geven
Beste Geert, Dank voor de mooie beoordeling! Laat ons zeker weten hoe het u verder bevalt en of we voor u nog iets kunnen betekenen. Groetjes, het Dorsoo-team.
Vroeger 2 tot 3maal opstaan,nu sporadisch 1maal onder de morgend,terug in bed en terug in vaste slaap.
Beste Eddy, Dankjewel voor de mooie review! Groetjes, het Dorsoo-team.
Een opwaartse ondersteuning wordt waargenomen. In combinatie met het 3D Ergo hoofdkussen ervaar ik dat mijn lichaam een betere slaaphouding aanneemt wat resulteert in minder rugpijn. Slapen op mijn rug is echter nog steeds niet mogelijk, jammer genoeg... De verstelbare lattenbodem waarbij een leeshouding/tv-kijk houding kan aangenomen worden, zorgt ervoor dat ik niet meer met pijn in mijn rug ga slapen.
Beste Hannelien, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Misschien zit er nog wat verbetering in voor het rugslapen. We weten dat lichaam tijd nodig heeft om te wennen. We wensen u in elk geval de best mogelijke nachtrust toe! Groetjes, het Dorsoo-team.
Goede uitleg in de winkel. Snelle en correcte leveringen. Nu is het genieten van een zalige nachtrust.
Beste Kevin, Dankuwel voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Is je rug kapot, blijft hij kapot, maar veel beter slapen dan dit gaat toch niet worden... :) Heel goede dienst na verkoop en installatie. Beetje prijzig, maar gelukkig is er afbetaling in termijnen mogelijk.
Beste Sven, Dankuwel voor de mooie review! We wensen u de best mogelijke nachtrust toe, Groetjes van het Dorsoo-team.
als bewijs: voor ons tweede verblijf hebben we hetzelfde systeem gekozen
Beste Geert, Daar zijn we dankbaar voor :-). En bedankt voor de mooie review! Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik en mijn vrouw hadden regelmatig last, na een zware werkdag inonze onderrug. We hebben beiden een rugoperatie achter de rug , nu moet ik zeggen als we s´avonds last hebben in onze rug , en dan zijn we s´morgens altijd veel beter en dat komt inderdaad door het bed van Dorso . Ik kan het iedereen aanraden zeker weten
Beste Herman, Dankjewel voor de mooie beoordeling! We wensen u de best mogelijke nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team.
Een gigantische stap omhoog in comfortabel slapen en uitgerust opstaan.
Beste Wim, Dankjewel voor de mooie beoordeling! :-) Heel fijn te lezen dat u resultaat boekt. Groetjes van het Dorsoo-team.
en geweldige dienst bij/na verkoop.
Beste Sven, Dankjewel voor de mooie reactie! :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
We zijn uitermate tevreden met de aankoop van 2 nieuwe matrassen en hoofdkussens; we noemen hierbij het circuit van de keuze in toonzaal in Sint-Niklaas tot de plaatsing in onze slaapkamer. Enerzijds is dit dankzij de zeer professionele uitleg welke in de toonzaal werd gegeven door Nadja. Hierbij werd goed geluisterd naar onze wensen en in functie hiervan, werden we geadviseerd en konden we verschillende matrassen en ergonomische hoofdkussen uittesten. Vrijblijvend, zonder haast, zonder druk en met de optie voor kosteloos te ruilen indien niet tevreden. Anderzijds dankzij de vlotte en stipte service door de twee sympathieke mensen welke de matrassen aan huis hebben geleverd en geplaatst. Na ruim een week met een nieuwe configuratie matras en ergonomisch hoofdkussen, mogen we voorzichtig stellen dat eerdere klachten aan nek, schouder en rug verminderd zijn.
Beste Beatrijs, Dankjewel om ook uitgebreid te tijd te nemen voor deze enquête. ;-) We wensen u de allerbeste nachtrust toe. Groetjes van het Dorsoo-team.
Heel goede ervaring van uiteg,aankoop,levering.
Beste Dorien, Dat is leuk te vernemen! Dankjewel voor de mooie review :-) Fijn weekend en groetjes van het Dorsoo-team.
ZEER KLANTVRIENDELIJK en UITMUNTENDE SERVICE bij LEVERING .
Beste Karin, Dat is heel fijn dat u dat vindt! Dankjewel voor de mooie review :-) Veel groetjes van het Dorsoo-team.
Bij Dorsoo neemt men de tijd om naar hun klanten te luisteren en hen uitgebreid te informeren over de kwaliteit van hun producten. Als je na de levering en na een aantal nachten slapen op uw nieuwe matras merkt dat het toch niet de ideale keuze was, mag je kosteloos ruilen voor een andere! We slapen weer beter en worden ontspannen en zonder last van rug of heupen wakker! Nog geen seconde spijt gehad van deze investering in beter nachtrust!
Beste Elisabeth, Leuk te lezen :-). Dankjewel daarvoor! Fijn weekend en groetjes van het Dorsoo-team.
We slapen vaster en langer. 's Morgens beter uitgerust.
Beste Ludo, Dat doet ons heel veel plezier! Dankjewel voor de mooie beoordeling :-) Fijn weekend en groetjes van, het Dorsoo-team.
Heb altijd al goede latexmatrassen gehad en een latex bodem, maar sinds jaren sta ik 's ochtends op met rugpijn. Nu heb ik een dorsoo systeem met matras en ik slaap beter, en het best van al: geen enkele keer rugpijn gehad tot nu toe ....
Beste Mia, Daar kunnen we alleen maar blij om zijn! Dankjewel voor de mooie beoordeling. :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Marcel, Bedankt voor de positieve beoordeling. Altijd welkom bij Dorsoo Geel voor een kopje koffie. Groetjes, het Dorsoo-team.
Heel fijne mensen,met een top produkt. Slaap weer op wolkjes. Ook de levering was super. Gedienstige vriendelijke jongens. Ben meer als tevreden,een aanrader voor iedereen. Slaap wel,en zonder pijn. Een tevreden klant
Beste Lydia, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Uw tevredenheid doet ons heel veel plezier. Groetjes en fijn weekend, van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder