TOP. Een ongelooflijke ervaring. Geen rugklachten meer

De ontvangst is telkens alsof je bij vrienden binnenkomt. Met wat een expertise wordt over de producten en aangepaste adviezen gegeven. Of het nu over de Dorsoo techniek gaat of over accessoires zoals hoofkussen enz telkens een diepgaand professioneel advies. TOP.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Ik heb veel minder rugpijn, en dat was wat ik wou.

De rugpijn is veel minder als ik opsta dan in ons vorig bed, en ik kan tenminste eens wat langer blijven liggen als ik moe ben.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zeer professioneel

Tevreden overde ganse lijn

Bij de verhuis hadden we een nieuw slaapsysteem nodig. We hadden een waterbed en gingen eens luisteren naar het dorsoosysteem. Jean-Marie gaf ons de volledige uiteenzetting en we waren overtuigd ervan. Ondertussen slapen we al enkele weken op het slaapsysteem en volledig overtuigd ervan.

DE BESTE MATRAS

Ik ben onlangs geopereerd aan mijn rug .Het verschil met met mijn vorige matras(die nochtans niet goedkoop was)is enorm.De Dorso matras is duur maar zeker zijn geld waard.

• Uitleg in de winkel N.v.t.

Heel tevreden

Sinds ik op een Dorsoo slaap , slaap ik veel beter

Positief

Positieve ervaring

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Een zeer goed bed, leuk om in te slapen

Goede matras en goede bedbodem

zeer goed advies

zeer goede aankoop

Slapen op wolkjes!

Alles perfect verlopen; info, bestelling, levering!

tevreden klant.

we zijn zeer tevreden van onze aankoop, moesten dit al veel eerder gedaan hebben.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Eindelijk terug een goede nachtrust !

Nu heb ik geen rugpijn meer als ik 's morgens opsta, en hoef ik niet meer naar de kinesist!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Vertrouwen op het eerste gezicht..

Onze eerste stap in de Dorsoo winkel te Roeselare was oorspronkelijk enkel bedoeld om ons te informeren. Na meerdere miskopen in andere winkels wat kwaliteit betreft; dachten we om daar onze kans te wagen. Mijn echtgenoot en ik werden door een hartrlijke dame ontzettend goed ontvangen. In een korte tijd, ongedwongen en zeer professioneel kregen we antwoord op onze vragen. We werden daarna uitgenodigd om de verschillende producten te testen, zonder haast wel volledig op ons gemak. We waren onder de indruk van het comfort, ik had graag ter plaatse blijven slapen! De goede dienst in het algemeen zorgde ervoor dat we de keuze maakten onmiddelijk te bestellen. De levering en plaatsing zijn prima verlopen. Uw wordt zelfs enkele weken later door de winkel opgebeld om te informeren hoe de ervaring met het product verloopt. Bij Dorsoo wordt niets aan het toeval overgelaten. We zijn erg tevreden en slapen veel beter. De enige spijt die we hebben is dat we deze winkel niet vroeger binnenstapten.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Zeer goede uitleg ontvangen in de winkel. Gebruik gemakt van de optie om een andere kern te testen om uiteindelijk 1 van de 2 aangekochte toch te veranderen. Vlotte opvolging.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zeer goede nachtrust en rug is ontspannen.

Perfecte uitleg van ervaren en professionele verkoper Jean-Marie in Oostende.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Slapen op onze Dorsoo voelt als hemels gedragen worden doorheen de nacht

Reeds een tijdje sukkelde ik met rugklachten die zich vooral 's nachts manifesteerden. Tegen de ochtend werd de pijn zo hels dat slapen niet langer mogelijk was en er op geen kant te liggen was. Omwille van die reden hebben mijn partner en ik gekozen om onze huidige matras te vervangen door een slaapsysteem van Dorsoo. Uit opzoekwerk en ook uit eigen overtuiging wist ik dat dit het betere slaapsysteem op de markt is. En inderdaad, van zodra we enkele dagen op de Dorsoo sliepen was de pijn veel beter. Ik kan terug zalig uitslapen. We hebben nog speciaal een paar weken gewacht met het schrijven van deze review om er zeker van te zijn dat het positieve effect niet tijdelijk was, maar nog steeds is het zalig slapen. Geen ondraaglijke pijn meer. De Dorsoo ondersteunt perfect waardoor het voelt alsof je hemels gedragen wordt. Er is maar één nadeel aan, je wil 's ochtends niet meer uit bed.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Sint-Niklaas

Effe wennen

Zowel m’n echtgenoot als ik hebben nu een matras van dorsoo, Hij was het na een nachtje al gewoon en heeft heerlijk geslapen, Bij mij heeft het een paar dagen geduurd, Ik moest m’n hoofdkussen aanpassen, Maar nu slapen we allebei als roosjes! De investering zeker waard

service op en top.

Goed advies in winkel en aandacht voor nood van de klant. Correcte levering, opvolging en mogelijke omruil maken het plaatje compleet.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Ik had veel eerder een Dorsoo bed moeten kopen.

Mijn lichaam wordt nu gedragen door de matras, vroeger lag ik erop, nu wordt heel mijn lichaam goed ondersteund. Het draaien op de zij gaat nu zonder pijn.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Sinds mijn Dorsoo ben ik medicatievrij.

Sinds ik in mijn Dorsoobed slaap (anderhalve maand) ben ik medicatievrij, ik heb geen ‘kapotgevoel’ meer ‘s morgens. Voor mij is het een wondermatras ! Zeker een aanrader.

20 jaar telaat ondekt

Goede uitleg bij het testen over de verschillende systemen en.matrassen zou het iedereen aanbevelen

Buitengewoon goed!!

Vriendelijk onthaal met verhelderende uitleg van Kris. Vrijblijvende en correcte prijsberekening. GRATIS verschillende matrassen mogen testen en ook gratis gebracht en opgehaald. Heel soepel, en stipt geregeld door Marleen. Over de HÉLE lijn zéér tevreden. Geloofwaardig en behulpzaam. Zéér tevreden over bed en matras. Echt een aanrader, vooral voor mensen die niet of slecht kunnen slapen door rugpijn!!

Gewoonweg excellent

We hadden zware heupproblemen en door onze nieuwe bed merken we een serieuze verbetering. Bovendien worden we veel minder tussentijds wakker en hebben we een uitgerust gevoel. Wij zijn ontzettend tevreden van deze aankoop en hadden het veel sneller moeten doen.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Geen rugpijn meer sedert we slapen in ons Dorso bed.

Na maanden rugpijn gehad te hebben en met pijn opstaan was de pijn na ruim een week verdwenen bij mijn man .Voor mij was het wat zoeken en na de wissel van de matras van zacht naar midden is ook bij mij de pijn verdwenen .Heel tevreden!!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zowel het bedsysteem als de hoofdkussens zijn een aanrader !

N.a.v. de aanschaf van een nieuw bed overtuigden vrienden ons om zeker eens bij Dorsoo langs te gaan. We hebben er toch nog een tijd over nagedacht en uiteindelijk de knoop doorgehakt. We hebben daar absoluut nog geen spijt van gehad ! Ook de service na verkoop is top. Eén van ons twee heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot omruilen ; ruimschoots de tijd gehad om de beide matrassen te proberen. Voor een technisch probleem werd binnen korte tijd een technieker gestuurd die het probleem oploste. Ook zeer stipte opvolging door de verkoper te Oostende.

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder