Prettige samenwerking

Uwnieuwbouwwoning ingehuurd om onze wanden en vloeren te doen, wij raden dit bedrijf aan.

Super!

Erg tevreden over de mannen die afgelopen maandag het stucwerk hebben verzorgd aan ons appartement. Het plafond is zeer netjes gestuct. Niet alleen de kwaliteit van het werk zijn we over te spreken, maar zeker ook hoe ze het appartement netjes hebben achter gelaten. Al het restafval is meegenomen, ruimtes die gebruikt zijn, zijn keurig schoongemaakt. Kortom het team van Baha, kan ik van harte aanbevelen!

goed ontzorgd

Uwnieuwbouwwoning.nl heeft onze wanden en vloeren vakkundig afgewerkt binnen de afgesproken tijd, wij zijn heel tevreden.

Coordinatie Uwnieuwbouwwoning en stucwerk zeer slecht, behang en schilderwerk goed

De coordinatie door Uwnieuwbouwwoning en communicatie binnen Uwnieuwbouwwoning was zeer slecht. Wij hebben met de verkoper onze woning besproken (dit is niet een doorsnee nieuwbouw woning maar een transitie van een kerk), maar bij het uitvoeringsteam was deze informatie niet bekend. Ze waren niet eens op de hoogte van de plafond hoogtes. Verder was de coordinatie van de onder leveranciers van Uwnieuwbouwwoning slecht. De stucadoors kwamen zonder voldoende beschermingsmaterialen en als gevolg daarvan hebben ze slechts een deel van een muur met metselwerk afgeplakt en dus zat het niet afgeplakte deel onder de stucvlekken. Deze hebben ze vervolgens geprobeert te verwijderen en dit heeft het probleem alleen maar vergroot. Uwnieuwbouwwoning nam daarbij niet de coordinatie op zich. Zelfs na twee pogingen om het meselwerk schoon te maken is er (althans niet waar wij bij waren) iemand van Uwnieuwbouwwoning langs gekomen om e.e.a. met ons te bespreken. Pas nadat wij met Uwnieuwbouwwoning contact hebben opgenomen is over het probleem gesproken. Wat overigens nog steeds niet door Uwnieuwbouwwoning is opgelost, wij gaan nu zelf op zoek naar een oplossing. Uwnieuwbouwwoning heeft intussen wel ingestemd met het uitstellen van een deel van de factuur totdat het probleem is opgelost. De tweede onderleverancier van Uwnieuwbouwwoning voor het behangen en sausen heeft goed werk geleverd. Conclusie: het resultaat is veel te veel afhankelijk van welke onderleverancier je krijgt.

Kwaliteit

We zijn onder de indruk van het mooie resultaat, van hetgeen dit top team voor elkaar heeft gebracht. Ze werkte hard schoon en snel, het team is heel goed op elkaar in gespeeld. Zal dit zeker ook tegen de mensen zeggen die de woning binnenkort komen bezoeken, ze zullen ook onder de indruk zijn. Heb al van verschillende mensen te horen gekregen " dit hadden wij ook moeten doen" Ps bedankt voor het mooie boeket.

Je ziet dat dit echte professionals zijn

De geleverde kwaliteit was top. Ze werken super snel en netjes. Na afloop ook alles netjes achter gelaten en samen de woning nagelopen om te controleren. Super!

Fantastisch uitgevoerd!

Alles verliep geheel volgens afspraak. Was ietsje later dan gepland, belde netjes onderweg om dit te melden. De communicatie verliep gedurende het hele traject prettig en goed. Ook vond een zinvolle terugkoppeling vond plaats, waarbij ik werd gewezen op keuzes die noodzakelijkerwijs moesten worden gemaakt (en waar mijn oog niet op gevallen was) Het resultaat was dan ook uitstekend.

Betrouwbaar eerlijk en goede prijs kwaliteit verhouding

Onze ervaring, goed advies houdt zich aan zijn afspraken en denkt mee ! Wij zijn super tevreden.

Snelle en nauwkeurige werkwijze

Contact met het bedrijf is heel goed gegaan met korte reactietijden. De offertes waren duidelijk. De uitvoerders hebben snel gewerkt en nauwkeurig werk afgeleverd.

Alle wanden super strak!

Uwnieuwbouwwoning.nl ingehuurd voor wanden en vloeren. Wanden zijn inmiddels klaar: adequaat gepland en strak opgeleverd! Factuur conform offerte.

stak en supersnel werk!

De heren voor het stucwerk waren op tijd aanwezig en hele fijne heldere communicatie. Binnen 4 uurtjes al opgeleverd!

Goed, maar soms een beetje gedoe

Hebben de vloer (dichtsmeren, egaliseren, pvc lijmen, plinten), de muren (stucen, sauzen) en plafond (stucen, sauzen) laten doen. Over het algemeen wel tevreden, met wat aanmerkingen. De muren en het plafond zijn er goed gestuct. Wel soms wat onduidelijk ivm taalbarrière. Het sauzen is 'oke' gedaan. In principe zo goed als dat ik het zelf ook zou doen, maar had beter verwacht voor het bedrag dat ik er voor heb betaald. Wel is, nadat ik Uwnieuwbouwwoning hiervan op de hoogte heb gebracht, de aannemer nog een keertje langs geweest om nog wat foutjes te herstellen. Hierna was het alsnog niet perfect, maar goed genoeg. De vloer is goed dichtgesmeerd en geëgaliseerd. Wel wat spatten op de nieuw geverfde muren, maar deze zijn gelukkig ook hersteld. De vloer leggen zelf ging wat moeizaam ivm miscommunicatie (wederom taalbarrière). Tijdens het leggen kreeg ik opeens een keuze voorgelegd die ik niet helemaal begreep en waar we van te voren niet op de hoogte van waren gebracht. Hierdoor was een groot deel van de vloer in eerste instantie verkeerd gelegd. De lijm was gelukkig nog niet droog dus er kon nog wat worden verlegd. Bij de plinten hadden we eigenlijk verwacht dat er ook afgewerkt zou worden met kit, maar dit moesten we zelf nog doen. Al met al dus wel prima, maar hadden wat minder zorgen en meer kwaliteit verwacht voor het bedrag dat we hebben betaald. Zou het alsnog wel aanbevelen, maar hierbij wel betere verwachting scheppen.

stucwerk ziet er goed uit, ook prima meegedacht over lastige hoekjes

afplakken kan beter, ramen en vloer tamelijk vies achtergelaten

Duidelijke communicatie, en top afgewerkt

Mijn vriend en ik hebben onze eerste woning gekocht. We wilden graag dat alles naar onze wens werd afgewerkt, en hebben hiervoor de hulp ingeschakeld van Uwnieuwbouwwoning. De plafonds, wanden, vloeren en trappen zijn volledig afgewerkt en we zijn enorm blij met het strakke resultaat. Echt een aanrader.

Snel en strak afgewerkt!

2 keer langs geweest in de showroom, heel fijn om alles van tevoren te zien! Goed contact en als er een probleem was werd dat snel en goed verholpen. Resultaat van het glasvliesbehang en de vloer is mooi en strak, en het was ook onwijs snel klaar!

Ontzettend snel en fijn geholpen!

ik had een groot probleem omdat een andere stucadoor niet meer kon komen verven en Uwnieuwbouwwoning.nl is meteen in het gat gesproken. Ze konden heel last minute, de dag erna, meteen verven en hebben de klus ontzettend snel geklaard. Ook zijn ze heel fijn om mee te schakelen en denken ze goed mee.

Snelle service, fijne communicatie

Op het laatste moment besloten om toch de muren af te werken met glasvliesbehang. We waren erg blij dat op zo'n korte termijn mogelijkheden waren om dit aan te brengen. Aan alle afspraken voldaan en in korte tijd is het netjes aangebracht. Bedankt!

Betrouwbaar!

Fijne goede vaklui hebben de werkzaamheden verricht. Altijd volgens afspraak en goed in overleggen!

De vloer is top!

Ook de vloer is gedaan door jullie, precies naar wens. Ondanks de lastige vormen van de woning is de vloer mooi afgewerkt, snel en naar wens gelegd. Wij bevelen het zeker aan.

Mooie wandafwerking!

De planning was top geregeld. De dag na de sleutel overdracht werden de wanden gedaan. Mooi straks met renovlies behang. Het eindresultaat is precies naar wens. We bevelen jullie zeker aan.

Goede planning en communicatie

Deze beoordeling is bewerkt na voltooiing van aanvullende werkzaamheden. We zijn tevreden over de uitvoering van de vloeren. Voor het glasvezelbehang en het schilderwerk hadden we een tweede interventie nodig met herstelwerkzaamheden. De planning en communicatie met het bedrijf was goed, maar gezien de prijs van de diensten zouden ze zichzelf aan hogere kwaliteitsnormen moeten houden.

Snelle service, aardige mannen

De mannen hadden in drie dagen tijd onze volledige woning voorzien van glasvliesbehang, en verf en in de keuken met afneembare verf. De zolder hebben ze volledig gewit. Aardige mannen, harde werkers.

Heldere afspraken en goede communicatie

Goed bereikbaar, denken mee, zijn eerlijk en houden je goed op de hoogte van de planning, ook als die uitloopt. Prima product en service.

Snelle mannen die mooi werk afleveren

Keurig en netjes. Er waren een aantal mannen die kwamen behangen gewoon in 1 dag ons hele huis klaar. 2 dagen voor het verven, maar ook dit ziet er keurig netjes uit. Zeker een aanrader. Bedankt nu nog wachten op de rest.

Teugseweg 18

7418 AM Deventer

Over Uwnieuwbouwwoning.nl Deventer | Afbouwbedrijf voor nieuwbouwwoningen

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.