Duidelijk, transparant en vriendelijk

Een zeer prettige website met de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek. Prijzen zijn concurrerend. Duidelijk verhaal over het hoe en wat en wat zeer belangrijk is dat men meedenkt. Flexibel in wat en wanneer. Duidelijke afstemming voor afspraken. Goede vakmensen in het bestand. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Was even schrikken om zondags te horen dat ze op maandag niet zouden komen door ziektes Maar na op maandag gebeld te hebben zijn ze op dinsdag geweest en alles op 1 dag afgewerkt prima geregeld.

Reactie

Goedemorgen, Ten eerste ben ik niet telkens op de hoogte gehouden van de planning, dit is misgelopen. Ten tweede word ik voor de zoveelste keer verkeerd begrepen, ik zeg NIET dat jullie verantwoordelijk zijn voor een niet egale dekvloer, ik zeg dat jullie mij hadden moeten MELDEN dat de dekvloer niet egaal genoeg was. Dan had ik hier nog wat mee kunnen doen. De jongens zijn zomaar aan de klus begonnen terwijl ze hadden kunnen weten dat de vloer niet mooi zou aansluiten. Heel vervelend dat jullie niet willen luisteren en dit niet serieus nemen.

Vakmensen, we zijn super tevreden!

Communicatie was zeer prettig, van eerste gesprek tot laatste check bij oplevering van de werkzaamheden. De flexibiliteit is heel prettig, er komen vaak extra dingen bij, maar overal is een oplossing voor, tegen een zeer redelijke prijs.

Helemaal top!

Het ziet er echt heel goed uit! Je ziet echt geen verschil tussen stucwerk of het behang waar wij voor gekozen hebben! Helemaal blij mee!

Prima werk afgeleverd.

Het contact met het hoofdkantoor verliep uitstekend. Afspraken werden stipt nagekomen in een vriendelijke sfeer. Het werk is uitstekend uitgevoerd en precies zoals afgesproken. Klokslag 7.30 uur kwam de auto voorrijden en kwamen de drie werkmannen naar binnen en na een welkomstboks gingen ze aan het werk. Harde werkers. In twee dagen hebben ze onze nieuwbouwwoning met glasvlies behangen en gesausd. Het resultaat is prachtig. Ook mensen die naderhand even kwamen kijken, waren erg enthousiast over de wanden. Wij zijn zelf ook helemaal tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan.

Professioneel en klantvriendelijk

Goede en snelle communicatie. Via onze behanger bij hen terecht gekomen. De volgende dag kon er al iemand komen om te stucen. Het eindresultaat is prachtig!

Prima werk geleverd!

Het stucken van de plafonds in onze nieuwbouwwoning is prima gedaan. Het nawerk ivm de lichtpunten is soepel en snel opgelost. Het behangen en sauzen is top gedaan! Alles ziet er prima uit en na de verhuizing kunnen we er van genieten!

Uitstekend resultaat

Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Goede en snelle communicatie vooraf en tijdens de opdracht. Binnen 1.5 dag was onze woning compleet voorzien van renovlies behang en verf. De afwerking is zeer goed. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Wij bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan!!

Glasvezelbehang en PVC vloer met een geweldig resultaat!

Uwnieuwbouwwoning heeft alle wanden in mijn woning van glasvezelbehang voorzien en de PVC vloer (visgraad) gelegd. De showroom geeft een heel goed beeld van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. De communicatie was erg goed, ze bellen zelfs als ze er bijna zijn. Door materiele oorzaken (buiten hun schuld) liep de planning niet zoals voorzien, maar hier gingen ze heel professioneel mee om, geweldig opgelost. Nette mensen, bijna geen rommel, secuur en prettig in de omgang. En het belangrijkste, het resultaat is prachtig! Ik voel me helemaal thuis nu.

Top bedrijf

Vanaf het begin de communicatie met Kirsten, Mitchell en Cas als zeer prettig ervaren. Volledig ontzorgd door deze mensen en het werk op locatie was tot in de puntjes geregeld. Echte vakmannen voor zowel de wanden, plafonds als de vloer. Al met al een top bedrijf!!

Verliep soepel

De stukadoors hebben de benedenverdieping van onze bestaande woning mooi afgewerkt. Communicatie over de afspraken verliep soepel met uwstukadoors.nl. De communicatie met de stukadoors zelf was lastig, want ze spraken geen nl/engels, alleen wat steenkolen duits. Maar aardige mannen, leverden goed werk af (voor zover we nu zien, de stuc is nog aan het drogen).

Prachtig resultaat en goede communicatie

We hebben op de benedenverdieping van ons nieuwbouwhuis een PVC-vloer laten leggen, in combinatie met renovliesbehang (incl. sauzen en stucen van plafond). Het resultaat is erg mooi geworden. Ook de communicatie was prettig. Er zaten wat kleine beschadigingen in het renovlies, dat is snel daarna verholpen. Al met al zijn we dus heel tevreden. Een goede prijs-kwaliteitverhouding!

Top service

Wij zijn begin januari langs geweest om wat vloeren te bekijken. Onze wensen besproken en eigenlijk al heel snel een keuze kunnen maken uit een erg breed assortiment. Binnen 4 weken hadden ze al een plekje in de planning om onze bestaande woning te voorzien van een nieuwe prachtige vloer. Wij hebben gekozen voor een lichte kleur visgraat. Ondanks dat wij wat behoorlijke hobbels in onze betonvloer hadden hebben de mannen van uwnieuwbouwwoning.nl dit keurig opgelost. Ik zal ze iedereen aanraden!

Er is precies en netjes en snel gewerkt. Vooral de afwerking.Top.

Top werk afgeleverd

Super bedrijf. komt afspraken na zeer strak en vakkundig stucwerk geleverd wij zijn tevreden en raden dit bedrijf zeker aan!!!

Gewoon goed. Prettige mensen, prima service

Tijdens onze verbouwing met meerdere aannemers te maken gehad. De contacten met uwnieuwbouwwoning verliepen daarin het meest soepel en prettig (en dat was een welkome afwisseling met de rest) We hebben een bestaande woning opgeknapt en de vloer laten leggen door uwnieuwbouwwoning. Levering op tijd, achteraf iets aanpassen geen probleem, meedenken over het maken van de juiste keuzes en de prijs is goed. We zijn erg tevreden met het eindresultaat

top!

helder en duidelijk, prima afspraken

prachtig resultaat, hele huis in twee dagen

Team van 3 man (o.l.v. emil), zeer goed op elkaar ingespeeld, snel gewerkt. Behang zonder naadjes, dekkend in kleur gesaust, heel blij met dit resultaat!

Top Behangers

Mijn hele appartement van vliesbehang (226m2) laten voorzien en in kleur laten sauzen. Het resultaat is fantastisch. Een team van mensen klaarde de klus in 2,5 dag. Vriendelijke mannen die ook nog eens heel mooi en degelijk werk afleveren . Gewoon niet verder zoeken, maar een offerte laten maken door Uwnieuwbouwwoning.nl B.V. Voor een bestaande woning kan natuurlijk ook. Je krijgt daar beslist geen spijt van.

Professionele mensen

Vak lui zijn het geweldig werk afgeleverd zowel het glasvezel behang alweer het sausen ervan en dan mijn vloer wat ziet het er mooi uit pvc met voeg gelijmd Onwijs bedankt mannen en ik raad het iedereen aan Groetjes Paul en Astrid Rovers IJmuiden

Prachtig eindresultaat en goede service1

Wij hebben ons plafond laten stucen en sauzen en de muren laten behangen met glasvezelbehang door uwnieuwbouwwoning. We zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat, het zit er allemaal ontzettend strak op. Daarnaast zijn we vooral ook heel erg te spreken over de persoonlijke benadering van dit bedrijf en de enorm goede klantenservice. Geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes, heldere communicatie en altijd bereid even mee te denken over bijv. de planning. Bij dit bedrijf geldt duidelijk de regel ' de klant is koning' nog iets wat op dit moment vrij zeldzaam is. Zeker een aanrader!

Fantastisch

Wij hebben alle werkzaamheden bijzonder prettig ervaren. De schilders dachten met ons mee, en hebben alle wensen uitgevoerd. Prettige werknemers Daniel en Juez, hart voor hun werk. Vakwerk afgeleverd. Echt top.

Prettige communicatie en deskundige uitvoering

Het hele proces van aanvraag tot afronding verliep prettig: helder en tijdige communicatie. Ook door de uitvoeders van de opdracht. Muren zien er heel goed uit ( glasvlies) en de de heren hebben netjes gewerkt en het huis achtergelaten. Heel tevreden!

Uitstekende ervaring

We zijn zeer tevreden over de service. De communicatie verliep uitstekend met diverse medewerkers binnen alle disciplines. Vooraf wisten we hoe e.e.a zou lopen en waren de kosten duidelijk en goed gespecificeerd. Achteraf klopte het allemaal en de kwaliteit van de verschillende werkzaamheden was prima.

Teugseweg 18

7418 AM Deventer

Over Uwnieuwbouwwoning.nl Deventer | Afbouwbedrijf voor nieuwbouwwoningen

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.