Top bedrijf.

Betrouwbaar in afspraken (heel belangrijk in deze tijd!!). Goede service. Vriendelijk en bekwaam personeel! L. Theeboom.

Great Service

Quick responses and professional service. Recommended!

Fantastisch

Nette correcte afhandeling. Denkt na. Goed advies.

Gewoon goed

Afspraak eigenlijk vergeten, monteur belde en afspraak werd alsnog op dezelfde ochtend gedaan. Heel tevreden over service en apparaat werkt uitstekend.

Mooi op tijd en vriendelijk personeel

Netjes en goed werk geleverd

Tevreden

Betrouwbaar

Goede service, duidelijke communicatie. Geen poespas.

goede service

zelden of nooit storingen,ben zeer tevreden met deze ketel

jaarlijkse controle cv ketel

Onderhoudsmonteur kwam op afgesproken tijdstip. Vriendelijke jongeman. Hij heeft onderhoud gepleegd en water bijgevuld. Hoe goed hij dat heeft gedaan kan ik als leek niet beoordelen. De cv ketel werkte voor zijn bezoek ook al prima. Ik ga ervanuit dat hij zich aan alle protocollen en richtlijnen heeft gehouden.

Op tijd, nauwkeurig, vriendelijk, behulpzaam, vakman en alles daarna netjes opgeruimd.

Alleen maar lof

Ik heb alleen maar lof voor de service van Warmland. afgelopen maand kwam de monteur weer voor de servicebeurt aan onze ketel. Zeer correcte en beleefde jongeman, maakte alles schoon en liet ook alles weer schoon achter. Maar dat waren we al gewend van Warmland. Ik gun iedereen een Warmland met zijn beleefde personeel.

Goede service en meedenkend personeel

Via Warmland heb ik een warmtepomp aangeschaft. Tijdens het proces heeft men mij goed op de hoogte gehouden en heeft men mij uitstekend geholpen. Ook de monteurs hebben goed werk afgeleverd, waren beleefd en dachten mee met oplossingen. Ik ben zeer te vreden.

Heel goed geholpen

Zeer professioneel en prettig bedrijf.

Zowel over de offerte als de installatie, zeer tevreden. De Offerte: een snelle respons en een duidelijke uitleg over de werkzaamheden, goed gespecificeerd. De installatie: Verliep vlekkeloos, en ruimte weer schoon opgeleverd. Dank Johnno voor al je uitleg en zeer kundig advies, zo wil je graag dat alle technische installaties verlopen. Je bent een vakman.

Prima werk geleverd

Ketel geplaatst, goed advies, monteur prima werk geleverd snel en accuraat.

Vakkundige installatie van nieuwe CV

Bij Warmland heb ik hele proces van offerte tot installatie van mijn nieuwe Remeha CV als zeer plezierig ervaren. Professioneel advies, vakkundige installatie en prima contact met vriendelijke medewerkers.

Probleem opgelost

Er wordt goed geluisterd en meegedacht door de medewerkers van Warmland. De waterdruk van mijn douche was al een paar maanden problematisch. Soms laag, en geen warm water. Uiteindelijk lag het niet aan de CV ketel maar aan de douchekop, een soort filtertje verlaagde de druk en bij het weghalen was het probleem opgelost. Blij dat Warmland’s service verder gaat dan alleen de CV ketel!

Probleem opgelost

Vriendelijk geholpen en snelle service

Vervanging van CV ketel werd snel en adequaat uitgevoerd.

Storing cv ketel

Snel en goed opgelost, toen telefonische assistentie geen goed resultaat gaf snelle afspraak mogelijk

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Correcte - en bekwame monteurs die weten waar ze me bezig zijn. Communiceren bovendien prima!

Perfect allemaal

Goede en vriendelijke onderhoudsmonteur!...geen spijt dat ik mijn cvketel daar heb aangeschaft!....

Een heel net bedrijf

Heb ze me hele cv installatie laten vervangen. En pas nog een warmtepomp hybride laten plaatsen. Ik zal Warmland zeker aanbevelen

Top Instalateur

Meerdere keren producten laten instaleren door Warmland, goed advies en eigen monteurs die meedenken in het werk.

Uitstekende service

De monteur die het onderhoud aan de cv-ketel kwam doen was cv erg vriendelijk, netjes, snel, kortom prima!

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam