Mijn ervaring is snel, professioneel , deskundig en betrouwbaar.

Mijn ervaring is snel ,professioneel ,deskundig en betrouwbaar.

Vanaf eerste contact alles goed geregeld.

Alle afspraken keurig nagekomen en de monteurs waren top, hebben zelfs alles opgeruimd.

Bedrijf snel gereageerd en heel snel afgehandeld / geplaatst

Bij contact opnemen zijn mijn vragen vriendelijk beantwoord. Snelle reactie / offerte / nette prijs Dit bedrijf heeft laten zien dat een snelle offerte mogelijk is en dat je niet lang hierop hoeft te wachten. Op afgesproken datum ook geplaatst. Zeer tevreden met dit bedrijf

Super service.

Kundig personeel en komen afspraken na

CV vervangen en warmtepomp geïnstalleerd. Komt professioneel over. Kundig personeel. Niets op aan te merken.

uitstekende service

Uitstekende service, op tijd, snel, effectief

Deskundig bedrijf, vriendelijke installateurs!

Juist een medewerker van Warmland op bezoek gehad voor de service controle van mijn CV-ketel. De ketel doet het prima, geen enkele klacht. Warmland heeft deze ook deskundig en vlot geïnstalleerd, nu bijna drie jaar geleden. Prettige communicatie, fijn personeel.

zeer tevreden over installatie warmtepomp

warmland heeft bij mij een warmtepomp geinstalleerd . Binnen een dag goed werkend

Super attent en kundig jong team

Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met het team van Warmland. Er wordt snel gereageerd op mails, ze zijn kundig, ze werken netjes en ze zijn vriendelijk. Ik kan ze iedereen aanraden (en dat heb ik dan ook bij velen al gedaan :-))

Prima bedrijf

Fijn bedrijf. Werken al lang dezelfde mensen zodat je niet constant iemand anders aan de telefoon krijgt of in huis. Werken ook schoon en netjes

Heel blij met het resultaat!!

Netjes gewerkt, vriendelijk personeel die de tijd nemen en een top resultaat!

Fantastisch

Ik kreeg mijn boiler, en Martin heeft hem heel kundig geinstalleerd. Ik ben er erg blij mee, en kan iedereen deze zaak aanmelden.

Netjes , alles gedaan zoals afgesproken.

netjes en snel, kreeg ook nog op tijd een berichtje dat het wat later zou worden.gewoon super!

netjes en snel, ik kreeg ook nog op tijd een melding dat het wat later zou worden...

100 % tevreden

De monteur was netjes op tijd, was vriendelijk en bleef dat ook, terwijl ik iets heel stoms had gedaan, Sinds 3 jaar heb ik een nieuwe CV-ketel bij Warmland mèt een nieuwe (Honywell) thermostaat, En die nieuwe thermostaat is niet meer met een elektriciteitsdraadje verbonden aan de ketel, zoals voorheen, maar werkt draadloos. Wat bleek nu? Die werkt op batterijen en die waren op. Daar had ik al die jaren nooit een seconde bij stilgestaan.... Dus die monteur kwam eigenlijk alleen maar om die batterijtjes te vervangen. Ik schaamde me eigenlijk kapot, voor zo iets onnozels mijnerzijds! Hij heeft toen nog heel vriendelijk mij laten zien hoe ik het kapje van de thermostaat zelf kan verwijderen. Dank dus voor die behulpzaamheid en over 2 of 3 jaar kan ik mezelf redden. Met hartelijk groet, Jacquelien

Supersnelle service. Goede ondersteuning

Zeer aardige en kundige monteur. Heeft de ketel keurig schoongemaakt. Alles netjes weer opgeruimd. Topservice!

Perfect service van installatie tot nazorg

Wij zijn heel erg tevreden met Warmland. Ze zijn erg vriendelijk, in het echt én aan de telefoon. Ze hebben geduld om iets aan je uit te leggen en komen altijd langs (op korte termijn) als dat nodig is! Ook goede kwaliteit van de producten en oplevering van het werk. Heeft de ruimte helemaal schoon achter gelaten. Al met al echt een goede service!

Flexibel en netjes

Voor onderhoud ketel kon ik afspraak makkelijk verzetten. Klantenservice is netjes en denk mee. Monteur was aardig en gaf ook nog eens advies over afstellen van ketel en hoe je daarmee kosten kan besparen.

Nette service

Mijn onderhoudscontract verloopt prima. Ook nu weer kwam er een keurige, vriendelijke monteur langs, op tijd, die de klus klaarde en de keuken schoon achterliet.

Zo wil je geserviced worden.

Nu 3 goede ervaringen met deze mannen. 4 jaar geleden nieuwe CV van Remeha. Vorige maand een hybride warmtepomp, ook van Remeha. Perfecte koppeling tussen beide apparaten. En nu, een oude design radiator laten vervangen door een mooiere, efficiëntere sier-radiator. Heldere offertes, goede prijs met hoge kwaliteit uitgevoerd.

Goede service en denken mee

Goede service en denken mee bij oplossingen

Snel en vakkundig

Hele cv installatie in een dag vervangen. Goede besparingsadviezen gekregen. Werken netjes.

Super bekwaam, vriendelijk monteurs en altijd snel in contact

De heren van Warmland hebben Bij mij de ketel incl. leidingen en radiatoren geplaatst in mijn oude Amsterdamse bovenwoning waar niets standaard of recht is. De klus was met 2 dgn geklaard en dat ook nog eens zonder gezucht en gesteun maar met veel positieve energie. Kortom dit zijn toppers naar mijn idee

Professional team, before time delivery very responsive

The team working on the project were very professional. The guys suggesting the installation helped us a lot. The delivery time was very less and the team was very responsive always answered all questions promptly.

• Would you recommend us? Yes

snelle goed service en kwaliteit

Nieuwe ketel laten installeren, goed advies over ketel gehad en nieuwe lucht af/aanvoer aangelegd. Reparaties aan lekkende leiding snel en vakkundig verholpen.

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam