Onderhoud CV-ketel

Ik heb zeer tevreden over Warmland. De monteur kwam voor onderhoud van de CV ketel. Alles keurig achtergelaten en zeer beleefd. Eerder ook al goede ervaring met dezelfde monteur en ook anderen. Zeer aan te bevelen.

goed werk geleverd

zeer goed

keurig geplaatst en de monteurs waren zeer klantvriendelijk

zeer goed

keurig geplaatst en de monteurs waren zeer klantvriendelijk

Perfect, conform de gemaakte afspraken,

Direct na mijn mail antwoord gekregen inclusief mooie offertes. Binnen 10 dagen na afspraken kwamen 2 zeer deskundige monteurs, werkzaam bij Warmteland, binnen met een nieuwe airco en cv-installatie. Alles schoon achtergelaten door de zeer vriendelijke mannen. Zeer tevreden.

Perfect, conform de gemaakte afspraken,

Keurig!

Snel offerte, goeie communicatie, snelle levering, zeer vakkundige en aardige monteurs met de nodige flexibiliteit. Ziet er heel netjes uit.

Goede offerte en goede installatie

De offerte was duidelijk, voldeed aan alles hetgeen gevraagd en de installatie was al helemaal prima, goede vakbekwame en vriendelijke monteur

Top!!

Installatie van de nieuwe cv ketel is professioneel gebeurd. De installateur had veel kennis van zaken en was heel klantvriendelijk. Niets was teveel. Eerlijke prijs. Ik ben zeer tevreden.

Snelle en goede installatie van mijn warmtepomp

Wat een toppers!

Installatie van nieuwe CV, inclusief verdeler vloerverwarming en alle koppelingen aan de radiatoren laten uitvoeren door Warmland. Alles werd netjes en snel uitgevoerd, afspraken keurig nagekomen en vragen beantwoord. Recent CV onderhoud laten uitvoeren door ze, wederom keurig gedaan. Zeer goede service voor een fantastische prijs!

Super service

Op vrijdagochtend meldde ik de storing van de CV-ketel. Binnen no time werd ik teruggebeld en werd gekeken of de storing via telefonische hulp verholpen kon worden. Dat bleek niet het geval te zijn. De monteur is dezelfde dag nog langsgekomen en heeft er avondwerk van gemaakt door de vele tegenvallende werkzaamheden die dag. Maar met resultaat, de kachel brandde weer!

snelle telefonische bereikbaarheid; snelle afspraak maken en het goed nakomen hiervan. daarnaast een prettige manier van het te woord staan van klanten via de telefoon. bij niet-directe verbinding via de telefoon, werd ik binnen ca. 30 min. terug gebeld. heel fijn en betrouwbaar.

Ik werd door hun zelf gebeld voor een afspraak. Top.

Snel en behulpzaam

Mijn ervaring is dat er snel behulpzaam wordt gewerkt. Te merken is dat transparantie belangrijk wordt gevonden.

Duidelijk, goede service en advies

Via de website bekend geraakt met Warmland. Goede info, snel contact en flexibel.

Prima, keurig en netjes

Alles keurig afgehandeld, eerdere klus liep uit, keurig gebeld dat hij iets later kwam. Gewoon goed

Prettig en snel

Contact met klantenservice was goed. De monteur was vriendelijk en had de storing snel opgelost

Onderhoud Remeha ketel

De onderhoudsvriendelijke Remaha ketel geleverd door deze firma, heeft om de 2 jaar een servicebeurt nodig. De afspraak planning loopt simpel per email herinnering. Men prikt een datum voor je. Alleen als datum of tijdstip niet schikt, even mailen of met kantoor bellen. Goed geregeld. Monteur was er binnen het afgesproken tijdsblok. Een prettig persoon die snel het onderhoud heeft uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over het bedrijf!

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam