Altijd correcte service

Vriendelijk personeel die jaarlijks netjes onderhoud plegen, nooit problemen mee gehad.

Heel goede service

Klant vriendelijke montuur, duidelijk.

monteur werkte keurig netjes

de afspraak voor onderhoud aan de cv wer4d een paar keer uitgesteld wegens ziekte van de onderhoudsmonteur. Werden bijtijds op de hoogte gebracht, zodat een nieuwe afspraak gemaakt kon worden. de monteur was keurig op tijd, werkte alles keurig af, ruimde de rommel op en gaf ons desgevraagd advies over het hoger/lager zetten van de verwarming. heeft ongevraagd een afvoerpijp goed vastgezet, die vanaf de oplevering niet goed gemonteerd was.

Twee monteurs van warmte land hebben onze warmtepomp geplaatst,dat hebben ze keurig en netjes afgeleverd,alles werkt perfect Nogmaals dank daarvoor Mvg Rob ,

Cordaat en mee denkend met de klant!

Prima vaklui! Prettig in de omgang.

Zeer goede service, kwaliteit en kunde

Ik ben zeer tevreden met alle medewerkers die ik heb gesproken. Van de medewerker die contact met me opzocht na een offerte oproep, tot de medewerker die de offerte kwam opmaken, tot de medewerker van de planning en tot de medewerker die de cv-ketel en thermostaat kwam vervangen. Aan iedereen aan te raden:)

Wat je ervan verwacht :)

Toen we een storing hadden een keer in het weekend kwamen ze gelijk die dag nog, en op ons verzoek hebben ze recent ook onze CV ketel op de eco stand gezet om energie te besparen. Schakelen snel!

Snel en goed

Prima service voor goede prijs.

Vriendelijk ,zakenkundig, goeie prijs en vakkundig !

Een paar weken geleden een offerte aangevraagd bij warmland voor het plaatsen van een cv met radiatoren in een appartement in Amsterdam . De offerte kwam met een paar dagen en daarna kwamen we snel tot elkaar . De klus is kort daarna naar volle tevredenheid uitgevoerd . Kortom ik ben een tevreden klant .

Super goede communicatie en professionele monteurs

Goede communicatie en professionele monteurs. Komen op tijd, werken snel en netjes, maar nemen ook de tijd om je vragen te beantwoorden.

Bij de storing is het zeer snel opgelost

Wij hadden een storing dat de CV geen warm water produceerde, bleek dat het gasblok vervangen moest worden.

beter dan Ik verwacht

een Jong monteur die weet goed what die moet doen , ga zo door

snel en vakkundig

Een storing aan mijn CV, zelf niet op kunnen lossen. Door de snelheid en vakkundigheid van Warmland zat ik er snel weer warmpjes bij.

Een punctuele beoordeling van ons verzoek en een vlotte afhandeling ervan.

Bij een storing op het lichtnet raakte de thermostaat ontregelt, Een telefoontje was voldoende om een Warmlandman deze kant op te krijgen die de zaak weer op orde bracht.

Professioneel en goede service

Hebben mijn cv-ketel vervangen en vloerverwarming geplaatst. Kwamen op tijd en hebben alles werkend opgeleverd. Voor het dichtsmeren van de sleuven van de vloerverwarming zijn ze nog een keer extra teruggekomen. Dat was erg fijn want daardoor hoefde er niet een tweede keer geëgaliseerd te worden. Enige minpunt was dat ik een zesgroepsverdeler wilde hebben (i.v.m. warmtepomp in de toekomst) en er zonder communicatie een viergroepsverdeler is geplaatst. Wel voor een viergroepsverdeler vervolgens betaald. Bedrijf is ook goed bereikbaar voor vragen en denkt met je mee voor oplossingen. Willen ook net dat stapje extra zetten zonder er (veel) voor te rekenen. Kortom, goede service.

Vriendelijke onderhoudsmonteur die correct en klantvriendelijk was.

Onderhoudsmonteur liet de ruimte waar hij zijn werkzaamheden had verricht schoon achter. Over de werkzaamheden die hij had uitgevoerd(periodiek onderhoud aan de CV ketel) kan ik geen oordeel vellen(niet mijn vakgebied). Ik had wel de indruk dat hij wist waar hij meer bezig was. Hij werkte ook snel.

Contact is goed, service is goed, informatie is goed en werkzaamheden zijn goed. Een vakkundig bedrijf met vakkundige mensen.

Perfecte service

Warmland komt heel netjes afspraken na. Nette aardige monteurs. Goede aftersales.

Prima ervaring met Warmland, alles conform afspraak gedaan!

Goede communicatie en advies van Warmland en alles conform offerte en afspraak geinstalleerd.

Top service!

Goede communicatie en professionele uitvoering van diensten. Denken mee met oplossingen en zetten nèt dat stapje extra!

Altijd service en klantgericht.

Duidelijke communicatie en snel hulp geboden.

Prettig en ervaren

Je wordt altijd heel goed geholpen.

Vakmanschap ,correct ,vriendelijk

Correcte behandeling ,en men weet wat men doet

Snelle service en vriendelijk personeel

Na mijn aanvraag ontving ik dezelfde dag al een duidelijke offerte en alles kon al snel worden geïnstalleerd. Na de vlotte installatie kwam Boy ook nog alles uitleggen en heeft mij ook nog geholpen met de instellen van de thermostaat. Ook meteen een Service Deal afgesloten zodat ik nooit in de kou kom te zitten. Goede service en vriendelijk personeel, aanrader!

Goede service! Goede kwaliteit!

Warmland heeft voor ons een Remeha Airco geplaatst. Gezien de warme zomerdagen die er aan zouden komen vroegen we of ze de opdracht snel konden uitvoeren. Dit was geen probleem, binnen 1 week was alles gereed. Montage verliep vlot en het waren hardwerkende en vriendelijke mannen. Kortom, zeer goede ervaring!

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam