Zeer kundige sympathieke mannen waarvan je duidelijk merkt dat ze weten waar ze mee bezig zijn

De klussen die Warmland heeft uitgevoerd. Boy is op dinsdag begonnen met het verplaatsen en vervangen van de oude CV-ketel voor een nieuwe Remeha Tzerra Ace CV-ketel. Daarbij heeft hij al het oude leidingwerk vervangen. Een aantal bestaande radiatoren zijn blijven hangen en heeft hij keurig meegenomen in het plan. Boy heeft samen met Roof de buitenunit van de warmtepomp (Elga ACE 4 KW) geplaatst op een schuine dakkapel. Omdat het een schuine dakkapel was moest er een speciale draagconstructie worden gemaakt om de buitenunit waterpas te zetten. Dit duurde iets langer dan verwacht waardoor de werkzaamheden in plaats van vier dagen , vijf dagen duurde. Ondanks uitloop van de planning blijven ze netjes en gecontroleerd werken. Door een tegenslag tijdens mijn verbouwing kon Warmland niet op het geplande moment de vloerverwarming komen frezen, na overleg was dit geen enkel probleem en konden we dit twee weken verschuiven. Mike heeft binnen twee dagen de vloerverwarming gefreesd en de sleuven dichtgesmeerd. Alles gaat in goed overleg zoals bijvoorbeeld de locatie van de vloerverwarming verdeler, aantal lussen, etc. Dichtsmeren van de sleuven is niet hetzelfde als egaliseren. Hou daar rekening mee met eventuele afwerking van de vloer. Egalisatie na frezen is in ieder geval voor een PVC absoluut nodig. Boy heeft de week erop de LT Jaga radiatoren opgehangen. De laatste klus is de Evo Honeywell zonering voor temperatuurregeling per kamer. Dit is nog niet uitgevoerd, maar zal vast goed verlopen. Al met al een flinke klus waar Warmland ongeveer 10 werkdagen mee bezig is geweest. Echte vakmannen die de tijd nemen om te kijken naar de mogelijkheden, wensen en naar mijn vragen te luisteren en beantwoorden Als ik opnieuw een klus heb waarbij ik Warmland nodig heb dan zal ik zeker opnieuw met hen in zee gaan. Prijs kwaliteit verhouding is eerlijk. Bedragen worden ten alle tijden vooraf besproken en zal niet zonder overleg hoger uitkomen dan vooraf afgesproken.

Uitstekende service en vakkundig personeel

Ondanks de drukte in de bouw heeft Warmland ons op korte termijn geholpen. Vriendelijke mannen, uitstekende service en allemaal zeer vakkundig. We zijn super tevreden over het resultaat en zouden Warmland bij iedereen aanraden.

Snelle communicatie, perfect prijs kwaliteit!

Snelle communicatie, perfect prijs kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over de installatie van ketel en service.

Ik ben nieuwe klant daarom geen 5 sterren maar ik ben zeer tevreden mbt de installatie icm servicecontract.

Dit is wat je wilt

Vanaf de eerste kennismaking tot heden een zeer goede ervaring met de heren van Warmteland gehad. Omdat ik met een verbouwing bezig was wilde ik de CV op een totaal andere plek geïnstalleerd hebben, terwijl de aannemer nog bezig was. Goed advies gekregen en een monteur is langs geweest voor het afstemmen van de werkzaamheden met de aannemer. Op de dag van installatie werden de werkzaamheden kundig, rustig en ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd waarbij alle tijd werd genomen door installateur Djonno om al mijn vragen te beantwoorden. Toen ik s’avonds nog een vraag had werd ik dezelfde avond nog teruggebeld en vriendelijk en professioneel geholpen.

Goed verlopen, hele fijne monteur

Keurig op tijd, harde werker en goede uitleg.

Super service en snel geregeld

Cv installatie was heel snel en vakkundig geregeld door een uiterst vriendelijke installateur. Erg tevreden.

Superb experience

Warmland carried out the full CV installation at my house, right from putting the pipes, through to the radiators and CV kettle. They guided me well along the process and were very patient with my questions around the cost estimations of various combinations. They were also very flexible with their availability and synced up very well directly with my renovation contractor to schedule the work at various stages. They also put up with the situation when they had to install the radiators but they got blocked due to some other pending work at my house. They came back another day to finish their part of the work. All in all, a great experience with Warmland and team.

• Would you recommend us? Yes

Top service. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Kundig personeel

Zeer vlotte en nette reactie op gevraagde informatie en vlot geregeld. Goede voorlichting. Heel netjes wordt er gewerkt ( bescherming van de vloer etc. Beleefd en accuraat

Vriendelijke, stipte afspraken en netjes

Fijn bedrijf die meedenkt!

Ik heb Warmland gecontacteerd op mijn HR ketel te vervangen, heel fijn dat zij ook mijn ventilatiebox konden vervangen. Vanwege een verbouwing had ik een paar vragen en vroeg ze om mee te denken. Dat was geen probleem en ze waren erg behulpzaam. Het contact was persoonlijk en geen enkele vraag was te gek. Het leveren en plaatsen is ook zeer naar tevredenheid verlopen. Kortom: een fijne en vooral betrouwbare partij met transparante en eerlijke prijzen zonder tekort te doen aan kwaliteit!

Prima service, vriendelijk en efficiënt.

De jongeman die op het afgesproken tijdstip arriveerde, begon na uitladen en klaarleggen van alle benodigdheden (inclusief loopmat tegen beschadiging vloer) meteen met het werk. Binnen de opgegeven tijd had hij zijn werkzaamheden voltooid. Op mijn vragen gaf hij bereidwillig en vriendelijk antwoord en hij gaf uitleg over de werking vd nieuwe ketel. Ik was erg tevreden. Ik mis één puntje: het zou fijn zijn om na een weekje of zo de ervaring met de nieuwe cv ketel te kunnen evalueren: Ik had nog wel een vraagje namelijk.

Binnen een dag na offerte een nieuwe ketel en rookgasafvoer

Mijn oude cv ketel was niet meer veilig te gebruiken. Binnen een dag na offerteaanvraag is de nieuwe ketel en rookgasafvoer geplaatst. Vriendelijke en nette monteurs op visite gehad. Bedankt!

Goede communicatie, snel beschikbaar, uitstekend werk geleverd

Wij hebben Warmland ingeschakeld om een oude VR ketel te vervangen voor een niuwe CV en daarbij een uitgebreide(re) rookgasafvoer te installeren. We kregen heel snel een offerte en het werk kon op korte termijn worden uitgevoerd. De medewerkers waren vriendelijk en legden alle stappen van het werk goed uit. We zijn ook zeer tevreden met het resultaat.

Snelle en betrouwbare service

Op een dinsdag heeft mijn CV ketel het begeven, woensdag belde ik Warmland en donderdag middag had ik een mooie nieuwe ketel! Heel netjes geïnstalleerd.

Good service

The installation has done well. I wish to have similar service through out. Very good and I recommend.

Warmland is goed bereikbaar en komt afspraken na. De monteur werkte snel en zorgvuldig. Tevreden dus.

Snel en vakkundig

Niks op aan te merken

Uitstekend vakwerk voor een scherpe prijs

Onlangs voor de tweede keer een CV ketel door Warmland laten plaatsen. Het ging opnieuw volledig probleemloos, vakkundig en vriendelijk bovendien! De prijs in de offerte lag beduidend lager dan bij de leverancier van de oude ketel. Na de eerdere uitstekende ervaring hoefden we niet lang na te denken. Complimenten!

Ze doen hun naam eer aan

Heerlijke organisatie, echt een aanrader. Vriendelijk, snel, kundig en scherp geprijsd. Blij dat ik ze heb leren kennen. Concurrenten deden moeilijk of vroegen het 2 tot 3 voudige. Bizar.

Zeer vriendelijke en correct geholpen.

Het gehele proces van uitzoeken, offerte, bestellen en montage is ons zeer goed bevallen. Niet opdringerig en heel goed naar onze wensen geluisterd en en ons daarop goed ge adviseert. En op heel kort termijn een installatie datum geprikt. De monteur was een jonge man maar zeer correct en ondanks zijn jonge leeftijd zeer deskundig. Overal een hele prettige beslissing om voor Warmland te kiezen. En we hebben weer een lekker warm huis.

Najib is een topper

Vriendelijke monteur, montage naar wens

Heel tevreden over het instaleren van de ketel.

Tevreden over de offerte . Tevreden over het instaleren van de ketel en uitleg over de ketel . Kon snel geplaatst worden . Vriendelijke mensen aan de telefoon.

De werkzaamheden zijn uitstekend verricht

Zowel airco, nieuwe cv ketel als warmtepomp laten installeren. Alles is naar wens gemonteerd en in overleg geplaatst!

Snel, effectief en vakkundig.

Vanaf het begin tot op heden is mijn contact met Warmland uitstekend. - De offerte en het behandelen van vragen: zeer duidelijk, snel en goed. - Het installeren van de installatie: De monteur was keurig op tijd , vriendelijk, netjes en kundig. De installatie draait zonder problemen. dank voor de goede service

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam