Zeer kundige sympathieke mannen waarvan je duidelijk merkt dat ze weten waar ze mee bezig zijn
De klussen die Warmland heeft uitgevoerd.
Boy is op dinsdag begonnen met het verplaatsen en vervangen van de oude CV-ketel voor een nieuwe Remeha Tzerra Ace CV-ketel. Daarbij heeft hij al het oude leidingwerk vervangen. Een aantal bestaande radiatoren zijn blijven hangen en heeft hij keurig meegenomen in het plan.
Boy heeft samen met Roof de buitenunit van de warmtepomp (Elga ACE 4 KW) geplaatst op een schuine dakkapel. Omdat het een schuine dakkapel was moest er een speciale draagconstructie worden gemaakt om de buitenunit waterpas te zetten. Dit duurde iets langer dan verwacht waardoor de werkzaamheden in plaats van vier dagen , vijf dagen duurde. Ondanks uitloop van de planning blijven ze netjes en gecontroleerd werken.
Door een tegenslag tijdens mijn verbouwing kon Warmland niet op het geplande moment de vloerverwarming komen frezen, na overleg was dit geen enkel probleem en konden we dit twee weken verschuiven. Mike heeft binnen twee dagen de vloerverwarming gefreesd en de sleuven dichtgesmeerd. Alles gaat in goed overleg zoals bijvoorbeeld de locatie van de vloerverwarming verdeler, aantal lussen, etc. Dichtsmeren van de sleuven is niet hetzelfde als egaliseren. Hou daar rekening mee met eventuele afwerking van de vloer. Egalisatie na frezen is in ieder geval voor een PVC absoluut nodig.
Boy heeft de week erop de LT Jaga radiatoren opgehangen.
De laatste klus is de Evo Honeywell zonering voor temperatuurregeling per kamer. Dit is nog niet uitgevoerd, maar zal vast goed verlopen.
Al met al een flinke klus waar Warmland ongeveer 10 werkdagen mee bezig is geweest. Echte vakmannen die de tijd nemen om te kijken naar de mogelijkheden, wensen en naar mijn vragen te luisteren en beantwoorden
Als ik opnieuw een klus heb waarbij ik Warmland nodig heb dan zal ik zeker opnieuw met hen in zee gaan. Prijs kwaliteit verhouding is eerlijk. Bedragen worden ten alle tijden vooraf besproken en zal niet zonder overleg hoger uitkomen dan vooraf afgesproken.