Zeer vakkundig !

Nette offerte en een zeer vakkundige installateur !

Alles in 1 dag geplaatst

Goede snelle afspraken kunnen maken over welke cv en extra’s. Alles in 1 dag geplaatst door vriendelijke en vakkundige medewerkers. Stoppen niet tot alles ok is. Enige minpunt is dat beloofde nazorg (kleine reparatie van ontstane schade en systeem op druk brengen) nog niet geregeld is.

Zeer goed bevallen.

Nette monteur over de vloer gehad, en heeft zijn werk keurig uitgevoerd. Verder goede communicatie voor de dag van uitvoering. Zeker geen spijt van.

Om door een ringetje te halen

Gewoon klasse werk, netjes geregeld, snel geleverd. Alles werd brandschoon opgeleverd, we zitten er weer warmpjes bij

Netjes afgewerkt

Goed gedaan

uitstekend

beleefde jongens, werken hard en secuur

Prima ervaring met dit bedrijf

Snelle reacties en goede service

Super tevreden met de nieuwe cv en installatie!

Na een lange zoektocht op internet naar een bedrijf, met goede reviews, die cv-ketels verkoopt en installeert kwam ik uiteindelijk warmland tegen. Een offerte aangevraagd voor een CW5 ketel en de prijs inclusief installatie en co2 melder vonden wij erg netjes! Akkoord gegaan met de offerte, telefonisch nog contact gehad over de werkzaamheden en een datum vastgezet. De monteur die kwam installeren was super netjes en heeft top werk geleverd. 100% een aanrader!

Zeer vakkundig, vriendelijk en netjes

Beveel Warmland zeker aan.

probleem goed opgelost!

Warmland is de afgelopen weken diverse malen bij mij langs geweest. Voor zowel de jaarlijkse controle als voor een omvattende klus. De service is goed en professioneel. Er wordt goed geluisterd naar de klant en er wordt meegedacht.

We zijn heel tevreden over de verrichte werkzaamheden.

We zijn tot nu toe heel tevreden. We hopen, dat dit ook in de toekomst zo zal blijven.

Super goed

Zeer goed geholpen bij mijn keuze. Gewoon duidelijk dit zijn de kortingen en duidelijke uitleg. Goede vriendelijke jonge monteur. Werk perfect uitgevoerd. Werken netjes Echt een aanrader.

Keurige geplaatst voor een prima prijs!

De monteur was keurig op tijd en heeft de CV netjes geplaatst. Onze vloer is weer heerlijk warm.

Vakkundig geinstalleerd

De installatie is prima gemonteerd en er is netjes gewerkt. Na afloop werd de gebruiksaanwijzing goed uitgelegd.

Netjes en goed geïnstalleerd door een vriendelijk persoon

De afspraak was tussen 9.00 en 1100 uur . 9.10uur kwam de monteur al . Hij heeft alles netjes geïnstalleerd en de oude ketel meegenomen. Hij was zeer vriendelijk . Alles na afloop weer netjes opgeruimd waardoor we weinig troep hadden .

Goede communicatie, scherpe prijs en vakwerk

Snel na contact via werkspot een offerte ontvangen. Werkzaamheden konden ingepland worden in de week dat het ons goed uitkwam. Prijs was scherp en goed materiaal. Twee vakmannen zijn ene week bezig geweest om ons huis van centrale verwarming te voorzien. Goed afgewerkt, en werkt perfect.

Zeer blij met uitstekende nieuwe Remeha ketel.

Contact met Warmland snel en prettig. Na akkoord voor offerte hebben ze heel snel een afspraak met ons gemaakt en een paar dagen later kon de ketel al geïnstalleerd worden. Ketel door kundige monteurs opgehangen en veel uitleg tussendoor en nadien over de werking van de ketel en thermostaat gehad. Top!!

Snelle service en top installatie!!

Binnen 2 weken hadden we een nieuwe ketel hangen. Snelle en duidelijke offerte en voor een hele mooie prijs. Installatie ging top en werken heel netjes!!

Uitstekende en flexibele partij met kennis van zaken !

Lastige klus met vloerverwarming uitstekend opgelost en tijd tussendoor voor vrijgemaakt. Vakkundige monteurs.

Afspraken nagekomen, top! Geen gezeur helemaal goed.

Afspraken nagekomen, top! Geen gezeur helemaal goed.

Loved all the communication and the service done

All the communication was really good, everything has been explained thoroughly, why and what was being done. Also the replies were really fast and precise. The service was done neatly, got the new boiler + maintenance of the radiators.

Professionals

Zeer positieve ervaring met warmland, Zowel de verkoop, advies & offerte met gevraagde meerwerk als de installateurs, Echte professionals die verstand, interesse en plezier in hun job hebben, denken mee en komen met oplossingen. Als ik een installateur moet adviseren zou dat op dit moment Warmland zijn.

Snelle en professionele service

Snel en duidelijk een nieuwe cv ketel aangeschaft, met vriendelijke en professionele monteur die alles helder uitlegde.

Netjes, snel, goeie prijs

Vriendelijke monteur, goede infornatie,regaeren snel, heldere prijsopgave

Prima!

Keurig netjes gewerkt. Vriendelijke ‘jonge’ monteur die gestaag en onverdroten zijn werk deed en desgevraagd een toelichting gaf op de werking van het apparaat. Zijn tevreden. Ga zo door.

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam