Goede prijs en duidelijke communicatie.

Diverse offertes aangevraagd en Warmland kwam voor mij als beste uit de bus. Afspraken werden goed nagekomen en de installatie is binnen een kort tijdsbestek gerealiseerd. De monteur heeft na de werkzaamheden alles nog een keer uitgelegd en de ruimte netjes achter gelaten.

Goeie montage

Met veel aandacht en zorg gemonteerd door Raouf en Jimmy. Niet zomaar er even in "trappen" maar alles netjes monteren met de waterpas erbij. Top jongens... bedankt. Oh... en Raouf maakt heerlijke tosti's :-)

Prima en netjes gemonteerd, helaas later 2 maal terug moeten komen vanwege kleine lekkages. Prima hersteld door de monteurs. Al met al nu lekker warm!

Opnieuw tevreden..

Tim is uitstekend en Jim heeft goed werk geleverd. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Net als altijd: goede service

Fijn bedrijf om klant van te zijn, correct, snel, kundige en nette medewerkers! Werken netjes en laten geen rommel achter! In no time het prutswerk van een ander bedrijf opgelost :)

Uitstekende service

Door een vriend ben ik bij warmland terecht gekomen. Ik heb namelijk een aantal louche loodgietersbedrijven over de vloer gehad. Mijn CV is kapot gegaan op vrijdag en aangezien deze 18 jaar oud was moest deze vernieuwd worden. Na contact met Warmland ben ik goed geholpen door Tim, hij heeft gezien de buitentemperaturen snel een afspraak gemaakt en de CV was snel geïnstalleerd. De monteur heeft erg netjes gewerkt en de nieuwe CV neemt dan ook een stuk minder ruimte in dan de oude. Ik zou Warmland zeker aanraden.

Vervanging/installatie prima verlopen, alles geheel volgens de gemaakte afspraken!

Het verwijderen van de oude ketel met boiler en het plaatsen, installeren, aansluiten en in gebruik stellen van de nieuwe ketel, snel en keurig uitgevoerd, door een jonge, vriendelijke, serieuze, monteur. Correct en zeer plezierig in z´n optreden. Ondanks de tijdsdruk, keurig werk afgeleverd. Uitleg en instructie zou wel iets uitgebreider mogen, maar ik ben zeer tevreden met de gang van zaken.

Snel en goed nieuwe CV ketel geïnstalleerd

Voor een goede prijs snel en vakkundig nieuwe CV ketel geïnstalleerd

Goede service en een eerlijke prijs

Onlangs een nieuwe CV-Ketel aangeschaft via warmland. Wat ik prettig vond was de duidelijke en vriendelijke communicatie van de klantenservice. Vervolgens vakkundig geïnstalleerd door een vriendelijke vakman.

Realistische offerte, deskundige vriendelijke monteurs, ben enorm tevreden over manier van werken!!!

Gelukkig kwam ik bij Warmland terecht, voor de deskundige installatie van een nieuwe CV-ketel. Transparante fatsoenlijke communicatie over de kosten en geen 'nare' verrassingen met de rekening achteraf. Daarbij twee zeer correcte vriendelijke en vlotte monteurs. Een zeer positieve ervaring en weer verzekerd van goede verwarming en warmwater voorziening. Het team van Warmland krijgt van mij een tien plus!!!

Deskundig onderhoud

Eerste onderhoud van mijn cv ketel ging prima. De manometer van de Remeha ketel was weer binnen 1,5 jaar defect. Na de klacht bij Remeha kon ik de defecte meter via Warmteland retour sturen. Warmteland had meteen op de factuur € 23 gecrediteerd. Dat is weer snel verdient.

Goede vaklui

Goede vaklui

Heel erg tevreden, super service, klantgericht en vakbekwaam

Ik ben erg blij met mijn door Warmland aanbevolen CV ketel. Een professioneel bedrijf waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Goede prijs/kwaliteit verhouding en uiterst tevreden over de vakbekwaamheid. Er is zelfs een kraantje gemaakt voor het bijvullen van de CV

Snel en vakkundig afspraak is afspraak

Dit is de tweede ketel die ik heb laten vervangen, dit keer in mijn nieuwe huis en ondanks de afstand van de vestiginhslocatie was dit geen probleem Vakkundig en netjes geinstaleerd , uitleg gekregen.

Jimmy en Haitam hebben uitstekend werk geleverd. Communicatie met Tim en Rick verliep vlekkeloos.

Fijne communicatie met een flexibel bedrjjf

De communicatie was snel, duidelijk en vriendelijk en uiteindelijk komen ze de cv later nog controleren, omdat dit nog niet kon toen hij geïnstalleerd werd (wegens verbouwing).

Nette mensen, komen hun afspraken na

Snelle en adequate afhandeling van de offerte aanvraag. Goede prijs. Nette uitvoering en alles volgens afspraak.

Zeer prettige communicatie, duidelijk en service gericht

Warmland komt zijn afspraken na, duidelijke communicatie en gunstige offertes. Monteurs zijn netjes tijdens plaatsen. Voor ons een prima keus.

Goede ervaring met nette en snelle monteurs

De Cv-ketel verwarmt duidelijk effectiever dan de vorige. Goede na-service m.b.t. alsnog verwisselen thermostaat.

Helemaal Top!

De Monteur was een enorm goeie kerel met erg veel ervaring en deed niet moeilijk om even een extra afvoer te maken voor de wasmachine. Ik kan niet anders zeggen dat de ervaring die ik heb gehad met Warmland erg prettig was. Van het telefonisch contact tot installatie van de ketel. Helemaal perfect en lekker snel.

Perfecto!

Efficient. Geen moeilijk gedoe. Eerlijke prijs. Ketel vervangen = Warmland bellen.

Alles lijkt prima gedaan en te werken

Prettig en coronaproof geregeld.

Overzichtelijke en transparante offerte Zeer prettige communicatie aan de telefoon Hele meer dan prima prijs Na de installatie werd nog een korting gegeven op de offerte omdat vervangen rookkanalen makkelijker ging dan bedacht. Snelle levering.

Ben blij voor de keuze van een Remeha ketel

Door informatie van Dhr. Tim Beukeboom heb ik wel besloten voor een Remeha ketel. voor de prijs en ook met de aansluiting van de ketel ben ik wel tevreden. Harry

Alles ging prima

Monteur was aardig en vakkundig

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam