Prima service!

ketel is snel geinstalleerd, zijn zeer transparant over de kosten. Geven eerlijk advies wat wel en niet belangrijk is m.b.t. meedere opties. Duidelijk service contract. De rest moet ik nog ervaren.

erg snel , en goed werk afgeleverend voor nieuwe ketel instaleren , veel beter dan Ik verwacht

We hebben een nieuwe ketel nodig , offert gehad en werd ook goed gehulp voor ketel kiezen , snel reageren , goed werk en netjes afgeleverd , veel beter dan Ik verwacht

Professioneel en vakkundig

Monteur John was prima op tijd Heeft op zeer vakkundige wijze de ketel gemonteerd en na afloop de zolder ik prima staat achtergelaten

fantastische service fijne monteur

na een contact via de mail alles in 1 dag kunnen afspreken en zelfs de volgende dag geleverd en geïnstalleerd. Prettig contact via de mail en zeer tevreden over de monteur: alles netjes geïnstalleerd en netjes achter gelaten.

Goede prijs en hele goede algemene service

Goede service en hele duidelijke taal. De uitleg van tevoren en tijdens installatie heel goed en goede en eerlijke prijs.

Netjes gedaan

Snelle en goeie service voor goeie prijs

Ik had een nieuwe ketel nodig en heb veel bedrijven om een offerte gevraagd. Warmland was niet alleen de snelste in een quote, ook de snelste om te leveren en ook nog de goedkoopste. Communicatie is perfect en service ook.

Vriendelijk en vakkundig

De online communicatie was snel en prettig. De installateur vriendelijk en vakkundig. Ben zeer tevreden.

Hele nette vakmensen, houden zich aan alle afspraken

Jongens van Warmland hebben bij mij alle cc leidingen vervangen, radiatoren opgehangen, sleuven dichtgemaakt en daaenaast nog keuken installatie voorbereidingen gedaan. Goede planning gemaakt waaraan zich hebben gehouden, goed gecommuniceerd en uitgevoerd zoals gevraagd.

Super bedrijf!

Hele goede commicatie via de mail, ze denken goed mee, allerlei mogelijkheden besproken, mbt het zelf weghalen van de oude cv, tot de benodigdheden voor zelf aanleg afvoer. De monteurs zelf ook goede jongens, vakbekwaam en aardig, Algemeen : super bedrijf en ik zal ze zeker aanbevelen aan anderen

Slordig afgeleverd.

De heren werkte wel netjes maar toen alles was geinstaleerd hebben ze het systeem niet getest. Ik heb zelf de verwarming aangezet en toen bleek dat er twee koppelingen niet goed waren aangedraaid waardoor ze gingen lekken. Ik heb deze zelf aangedraaid. Ook hadden ze gaten geboord boven de afvoerpijp en deze zat helemaal verstopt en begon over te lopen. Ook dit heb ik zelf moeten oplossen. En de volgende ochtend was er nog een koppeling aan het lekken dus besloten wij maar de storingsdienst te bellen. Eerste telefoontje om 8 uur en nog een tweede om 9 uur en uiteindelijk werden we om half 12 teruggebeld en hij zou tussen 1 en 2 uur langskomen. om 14:20 werden we gebeld dat hij er met 20 min zou zijn en uiteindelijk kwam hij pas om 15:10 We vroegen of het misschien erg druk was maar hij zei dat het rustig was en dat hij met een eigen klusje aan de gang was. Beetje vreemd dat wij daar dan de dupe van moeten zijn. Uiteindelijk werkt de ketel nu prima maar de afhandeling had wel beter gekund.

Goede service!

Ze zijn snel, helpen bij het maken van keuzes en professioneel

Snel, professioneel en heel klantvriendelijk!

Een nieuwe cv ketel Remeha geplaatst. Ik ben zeer tevreden: snel, professioneel en echt klantvriendelijk! Gunstige prijs, alle afspraken nakomen, netjes gewerkt, alles uitgelegd. Top mensen, echt een aanrader!

Service zoals ik die verwachtte

Duidelijke en snelle communicatie vooraf. Professioneel van aard. Installatie is netjes gedaan. Ook daar is de communicatie tijdens het werk erg fijn. Later nog een aantal keer gebeld met vragen, waarop zonder problemen adequaat op werk gereageerd.

Goede, snelle installatie

Hartelijk dank

Zeer snelle reactie op vragen. Professionele installatie. Zou het iedereen aanbevelen.

Goede service en voordelig.

Wij zijn blij met onze nieuwe ketel de communicatie verliep vlot, ook nadat de ketel was geplaatst konden we direct terecht met onze vragen!

Best service!

Very fast service and good quality, the price was very good! Thank You for all help!

• Would you recommend us? Yes

Super!

Erg vriendelijke monteurs en snel en netjes geplaatst.

Top !!

top qualitiet...

Na vijf dagen doet de cv het nog steeds goed. Het ziet er netjes uit

Aardige monteur met een wat onhandige (maar ook aardige) stagiair. Moesten halverwege nasr het magazijn, want verkeerd onderdeel.

Dit is mijn tweede CV-ketel van Warmland, tweede vanwege verhuizing. Fijne snelle dienstverlening.

Zeer goede prijs kwaliteit en goede service

Een nieuwe cv ketel laten plaatsen. Veel beter geprijsd dan een een aantal andere offertes. Goed geholpen en advies gekregen. Zeer zeker aan te raden.

Klantvriendelijk en deskundig

Fijn bedrijf, hebben mijn nieuwe CV-ketel en radiatoren netjes geplaatst en zich servicegericht opgesteld.

Voor zover zijn wij prima tevreden. De CV Ketel is goed geïnstalleerd door twee deskundige monteurs. Alles functioneert naar behoren en ziet er netjes uit

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam