Er is onderhoud aan de CV-ketel uitgevoerd. Netjes op tijd, en de afspraak werd ook tijdig, 3weken van te voren, gemaakt. De monteur heeft alles nagezien en netjes gewerkt.

Toppers!

De warmtepomp moest tijdelijk verwijderd worden zodat de dakdekkers een renovatie konden doen. Rick van de planning heeft alles op alles gezet om nog dezelfde dag een collega langs te laten komen hiervoor, omdat de volgende dag de dakdekkers al zouden komen. Ze gaven ook ruiterlijk toe dat het de vorige keer bij de installatie wat netter had gekund en hebben daar netjes nieuw materiaal voor geleverd zodat de dakdekkers de warmtepomp mooi konden inwerken in het dak. Vriendelijke lui ook, ben zeer over ze te spreken!

Fijn bedrijf, prettig geholpen, vakkundige monteur.

Na offerte snelle installatie, wij zijn keurig geholpen, erg tevreden.

Snelle en betrouwbare service door Warmland

Ik heb een Remeha Tzerra Ace-Matic 35 CW5 laten installeren door Warmland. De offerte was concurrerend en de installatie was goed gepland. Dhr. Sebas heeft de camera-inspectie uitgevoerd, de oude ketel (VR) volledig verwijderd, het rookgasafvoersysteem vervangen en de nieuwe ketel (HR) geïnstalleerd. Alles verliep zoals gepland en werkt zoals verwacht. Highly recommend their service!

aardige monteur die ook pnze vragen beantwoordde

We kregen een aardige monteur die ons ook des gevraag van advies voorzag.

Good communication and fast process

Fast process, we have a heat pump now, less than 2 weeks after contacting Warmland. Communication and advice was good and clear prior to the installation. The installation crew had clearly understood the details based on our requirements given to the contact person, so I can only assume there is a good internal communication in this company. Installation crew made some suggestions and adjustments along the installation which we are happy with. All the plumbing work looks very neat and tidy. Haven't had a chance to use the heat pump yet as it is summer, but I will update my review if we encounter issues later on. I have spoken to 4 other companies regarding heat pump installation, and either they have sales people that care more about their own commission or they just don't show up to agreements. Warmland treated us much better - therefore 100% recommended.

Zeer snelle service Vriendelijke monte

Alles prima gedaan.

De medewerker was vriendelijk en deed zijn werk correct.

Prima.

Ontzettend goed geholpen. Monteur ook super vriendelijk. Top gedaan.!

Gewoon uitstekend

Ik ervaar Warmland als een betrouwbare firma die zijn verplichtingen royaal nakomt, professioneel werk aflevert voor een betaalbare prijs en professionele apparatuur levert. Blij mee

Keurig en netjes opgelost

Monteur heeft het probleemkeurig opgelost was namelijk ander probleem dan gedacht

Deskundig

Voor de eerste keer is er onderhoud geweest aan onze cv ketel. Vriendelijke jonge man die weet wat hij doet.

Na eerste contact hing de verwarmingsketel binnen een week

Monteur was kundig en vriendelijk. Ik ben heel blij met dit bedrijf. Ik kan het iedereen aanraden

Netjes werk en duidelijk

Netjes gewerkt, duidelijk in wat er gedaan is en waarom. Ook een tip gekregen dat we nog geen CO2 melder hebben en wat nu wel verplicht is. Dus dit maar snel regelen

Sympathieke monteurs ivm onderhoud.

Afspraak op tijd nagekomen. Aardige monteurs hebben de klus snel geklaard. Hier spreekt een tevreden klant.

Prima service en levering

Snelle levering en plaatsing, een klein lekje binnen 1 dag opgelost. Installatie heel netjes en fijn personeel.

heel fijn

Ik ben heel tevreden over jullie werkwijze. En ben geholpen door een hele keurige jonge man.

prima service, aardige gasten

onderhoudsbeurt

Prima werk

keurige monteurs

de monteurs kwamen op de afgesproken tijd, en hebben keurig de werkzaamheden verricht. Klasse. Ben zeer tevreden.

Vriendelijke jonge monteurs.

Monteurs zijn goed. Stellen zich voor, handelen snel en melden zich keurig af. Vragen ook of alles naar wens is, hebben de klokthermostaat ook weer bijgesteld. Top.

snel en grondig inspectie

zoals je zou verwachten

Super snel en vriendelijk geholpen

Zeer aardige en lieve monteur (Raouf)werkte aan een stuk door vergat zelfs z’n koffie op te drinken!!Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt! Wilde zelfs de boel nog schoonmaken! En… hij was helemaal alleen, neem mnpwtje af

Prima en snel geregeld

2 jonge heren die de service snel en goed uitvoerde