Van offerte tot en met oplevering installatie: Perfect

Zeer prettig, vakkundig en snel in hun communicatie. Marktconforme prijs en goed advies vooraf. Ik ben zelf vooraf niet duidelijk geweest mbt een aanwezige zonneboiler. Dit was voor engineer Duaine geen enkel probleem, extra materiaal opgehaald en de installatie zeer netjes opgeleverd conform afspraak. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Fabulous service!

Amazing service, very proactive - professional and flexible. Proactive: smooth communication via email, phone and whatsapp; good explanation of the offered services and various options fitting my personal circumstances. Professional: always reacting on time, come on time and workers performed the tasks very neat, clean and aesthetic. Flexible: had to change the schedule date from my end few time, Warmland team reacted in a comforting way by adjusting to my needs. I needed extra service to be provided (that was not part if Warmland team responsibilities), they helped out by sending one of their colleagues to help me out. Very satisfied! Fully recommend! Marius

Fantastische service plaatsing nieuwe CV, zowel in offertetraject als door de monteur Boy

Eergisteren is een nieuwe CV ketel bij ons op de woonboot geplaatst door Boy. Prettige en kundige monteur. Alles is netjes geïnstalleerd en hij ging pas weg toen alles ontlucht en helemaal klaar was. Zelfs de automatische vulinstallatie past onder de CV ketel en is aangebracht. We willen Warmland van harte aanbevelen.

Wederom, uitstekend!!

Dit is al de 4e CV ketel die wij binnen de familie hebben laten installeren door Warmland en het is elke keer weer een waar plezier om met ze samen te werken. Leveren kwaliteit, komen afspraken na, communiceren fijn, denken met je mee, stellen zich flexibel op en alles voor een buitengewoon scherpe prijs. Echt top.

Zeer goede ervaring

Ik ben zeer tevreden met Warmland. Goede prijs, kwaliteit en deskundigheid. Djonno heeft bij ons een nieuwe CV ketel en thermostaat geïnstalleerd. Zeer tevreden over de installatie. Djonno werkte deskundig, netjes, secuur en nauwgezet. Blij met Warmland, blij met onze nieuwe ketel. Zeker aan te raden!

Uitstekend werk geleverd!

Dit is een bedrijf naar mijn hart. In de loop der jaren tiental installatiebedrijven, dakdekkers, klusjesmannen, elektriciens etc. over de vloer gehad voor allerhande installatie werkzaamheden maar Warmland staat voor mij op nummer 1. Duidelijk offerteproces, snelle reactie en met een concurrerende prijs. Installatie door Jimmy en collega perfect gedaan. Complimenten! Na installatie alles netjes opgeruimd, uitleg gegeven over de CV ketel en de thermostaat. Mocht je een Remeha CV (andere merken hebben ze niet) willen hebben in de omgeving Amsterdam, zoek dan niet verder. Punt.

Vlot geholpen, goed geprijsd

Prima ervaring, vlotte jongens, netjes aangelegd en dachten goed mee over oplossingen.

Professioneel, klantvriendelijk, correct en precies zoals afgesproken

Zoals hierboven staat, vakmanschap en de juiste aanpak, doen wat afgesproken is, netjes gewerkt, geen haastklus maar goed de tijd genomen, daarnaast keurig schoon opgeleverd en klantvriendelijk.

Prettig contact en goede prijs

Eerlijk advies en installatie kon al binnen enkele dagen. Tevreden klant!

Prima service voor een goede prijs.

Fijn contact, prima service en afspraken worden nagekomen.

Kundig

Vriendelijke, punctuele, en kundige service met goede communicatie vooraf en daarna.

Keurig netjes installatie uitgevoerd tegen scherpe prijs

Ik heb bij diverse bedrijven offertes opgevraagd voor installatie van een nieuwe Remeha ketel. Warmland was als een van de weinigen zo eerlijk om zelf netjes vervanging van de rookgasafvoer mee te nemen, zonder dat ik daar naar moest vragen. Installatie is netjes uitgevoerd. Keurig gewerkt, weinig rommel en netjes alles op tijd.

Duidelijk, vlot en betaalbaar.

Duidelijk en snel offerte traject. Goed antwoord op mijn vragen en alles volgens afspraak geïnstalleerd. Absoluut aan te raden.

Goed bedrijf, zeer netjes werk!

Afgelopen maandag is de nieuwe ketel geplaatst door een zeer vriendelijke, keurige, hard werkende en zeer kundige monteur (Jimmy). Levert een stukje vakwerk af. Overal werden kleden neergelegd om de vloer te beschermen en aan het eind werd alsnog om een stofzuiger gevraagd om de laatste rommel weg te werken. Zeer goede en duidelijke offerte. Hulde voor het bedrijf.

Vriendelijk, snel en transparant

Na enkele offertes te hebben aangevraagd bij de grote spelers in de markt kreeg ik telkens prijsopgaven met onverklaarbare kosten. Bij navraag werd er niet of laat geantwoord met allerlei termen die voor de leek onlesbaar zijn (maar wel meer geld kosten). Warmland kwam snel met een scherpe offerte. Beantwoordt vragen snel en duidelijk en rekent geen ondoorzichtige "meerkosten". Toen de ketel twee weken eerder geplaatst moest worden omdat de oude het plots begaf, kon dit meteen geregeld worden. Geen gedoe en geen extra kosten. Klasse!

Zeer correct bedrijf

keurige offerte gekregen voor plaatsen nieuwe cv-ketel. installatie verliep vlekkeloos en het bedrijf werkte ook goed mee met het later laten ingaan van een onderhoudscontract

Voor de tweede keer uitstekend

Nu dan een opdracht in Noordwijk (wat verder weg dus) en dat in een zomerhuisje (geen standaard dus). Maar voor Warmland gaat geen zee te hoog. Snel, netjes, aardig, royaal en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Volhouden heren!

Keurig!!

Ervaring is zeer goed, communicatie heel fijn en de monteur werkt netjes... alle contact is prima verlopen .. duidelijke afspraken en geen verrassingen .. klasse!

Fantastisch!

Afgelopen maandag is de nieuwe ketel en nieuwe kickspace geplaatst door twee zeer vriendelijke, keurige, hard werkende en zeer kundige monteurs. Leveren een stukje vakwerk af. Overal werden kleden neergelegd om de vloer te beschermen en aan het eind werd alsnog om een stofzuiger gevraagd om de laatste rommel weg te werken. Zeer goede en duidelijke offerte. Chapeau voor het bedrijf en alle medewerkers!

Afgelopen woensdag is de nieuwe cv ketel geplaatst inclusief rookgasafvoer. De monteurs weten waar ze het over hebben en niets is ze teveel zijn ook zeer aardig Warmland doet wat ze beloven. . In een woord TOP👍👍

Opgelost

Na tevredenheid opgelost

Positief

Na wat contact, aangaande de prijsvorming over en weer. Denk ik tot een voor beide zijden positef eindresultaat gekomen. Er werd direct gecommuniceerd dat de door ons gewenste radiator later leverbaar zou zijn. Daarnaast werd er ook direct een alternatief voorstel aangeboden. Wij hebben gekozen voor latere levering. Dus goede communicatie. Nu 4 sterren maar zijn ervan overtuigd dat de nu nog ontbrekende ster bij de eindbeoordeling er zeker bij zal komen. Wij zien het met vol vertrouwen tegemoet.

In 1 woord TOP.

Onze oude Vaillant CV-ketel was al meer dan 30 jaar in gebruik en nodig aan vervanging toe. Gelukkig is daar van overheidswege de Energiebespaarlening; een lening met een aantrekkelijke rente waarmee je energiebesparende investeringen kunt financieren. Tegenwoordig hebben de CV-ketels immers een veel hoger rendement met aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen. Wil je er voor in aanmerking komen, dan wordt je echter het hemd van je lijf gevraagd. Daarnaast geldt deze alleen voor investeringen vanaf 2500 euro. Dus eigenaren die een gewoon huis bewonen in plaats van een landhuis, vallen bij vervanging van een CV-ketel dan al gauw buiten de boot. Dus besloten we er zelf maar voor te gaan sparen. Enfin ... de nieuwe Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met energiezuinige pomp) is nu iets meer dan aan maandje in gebruik en we zijn uiterst tevreden met deze fluisterstille ketel. Als er nu ergens een kraan opengedraaid wordt, krijg je gelukkig geen koude douche meer. Dat kreeg ik wel toen ik al die regeltjes en barricades van de Energiebespaarlening van onze overheid onder ogen kreeg. Weer een fijne 'stumulans' van onze regering om mensen die 't echt nodig hebben te steunen bij de aanschaf van duurzame, energiebesparenende apparatuur. Als je Nederland energiezuinig wilt maken, moet je dat vooral niet zo doen 🤬

Installatie zoals verwacht

Aardige monteur met verstand van zaken. Netjes gewerkt. Vragen werden direct beantwoord en werd e.e.a. uitgelegd over de CV ketel en de E-thermostaat Helaas kwam de monteur een stuk later dan het afgesproken tijdstip en moest ik zelf bellen wanneer ik deze kon verwachten. Dit is een klein minpunt. Verder alles naar tevredenheid uitgevoerd conform de offerte en tegen een goede prijs.

Jimmy heeft prima werk afgeleverd.

Ik ben zeer tevreden hoe de communicatie en het aansluiten van de nieuwe CV ketel is gegaan. Er werd ook goed uitleg gegeven en alle rommel is opgeruimd tot stofzuigen aan toe. Ik hoop dat het contact in de toekomst zo zal blijven. Voor nu mijn dank voor het geleverde werk.

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam