En top bedrijf! Vakmanschap en goede service!
Op donderdag 31-10-2019 is onze CV-ketel vervangen door een Remeha Terra Ace 28C CW4. De monteur Jimmy heeft netjes gewerkt en vakwerk geleverd. Alleen de eTwist thermostaat gaf problemen. Jimmy heeft alles gedaan wat hij kon doen, maar deze kreeg hij niet aan de gang. Hij heeft ervoor gezorgd dat de verwarming (weliswaar met onze oude thermostaat) en het warmwater functioneerden toen hij wegging, Voor het probleem met de thermostaat, heeft hij Remeha gebeld, welke ons waarschijnlijk na het weekend zou benaderen voor een afspraak.
Wij werden echter de volgende dag om 9:30 uur gebeld door Remeha, de monteur was om 10:45 uur ter plaatse. Volgens de monteur komt Remeha bij een nieuwe CV-ketel altijd zo snel mogelijk. Afhankelijk van het tijdstip van de melding nog dezelfde dag, en anders de volgende dag. Deze heeft de hoofdprint in en de box onder de CV-ketel vervangen en daarna de eTwist thermostaat aangesloten, die toen wel functioneerde. Samen met de monteur de App op de iPad geactiveerd uitleg gekregen en de programma’s ingesteld.
We hebben de CV-ketel ruim een week, deze functioneert naar behoren, snel verwarmen en veel warm water, kortom een prima CV-ketel.
Wij bevelen Warmland dan ook van harte aan!!.