Alles prima geregeld

Zeer aardige mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Zeer aardige monteur (Duaine). En zowel de meneer aan de telefoon als de monteur denken goed mee. Zeer snelle levering. Woensdag gebeld dat oude cv-ketel stuk was en vrijdagochtend de nieuwe al geplaatst.

Goede installatie

En service

Snelle afspraak voor plaatsen nieuwe ketel

CV ketel kon niet meer gerepareerd worden door een ander onderhoudsbedrijf, we hadden dus nieuwe ketel nodig. Maandag besteld woensdag geplaatst begin augustus in de bouwvak weken. Zeer tevreden over alles bedankt en dat jullie een mooie scherpe offerte konden geven en voor de snelle plaatsing.

Vriendelijke monteur die verstand had van de installatie.

Er werd ook verder gekeken dan de installatie en dat was in ons geval het schoonmaken van de afvoer. Fijn als er iets gebeurd dat het water een keer weg moet.

Snelle en goede levering & montage

Vanaf het offertetraject heldere communicatie. De monteurs waren snel en bereid om eea uit te leggen waar nodig. Kortom een goed traject waar naar een mooie nieuwe ketel!

Super positief!

Voor het vervangen van mijn bijna 20 jaar oude CV ketel had ik diverse offertes ingehaald. Probleem aan het vervangen was vooral dat diverse aansluitingen voor een nieuwe HR ketel niet aanwezig waren. Dus het vergde wel iets nadenken, hoe dit op te lossen was. Warmland was de enige bedrijf die daarvoor langskwam om de situatie te bekijken en alvast een plan te maken. De afspraak voor het vervangen was den ook spoedig geregeld. Op deze dag kwam met Dwain een super kundige en vriendelijke monteur langs die alle problemen met de aansluitingen vakkundig oploste. Dus 5 sterren voor de communicatie en 5 sterren voor de vakkundigheid. Ben blij met de nieuwe ketel.

Top uitgevoerd

Contact voortraject heb ik al prettig ervaren, to the point zakelijk. Afspraak voor installatie was binnen een week, lekker snel Uitvoering van de werkzaamheden helemaal top gedaan, vriendelijke monteur, enthousiast.

De personeel zijn kundig en aardig

Warmland houdt zich aan de gemaakte afspraak

Nette vakbekwame behandeling tegen een concurrerende prijs. Opmerking: Montage geschiedde in vakantieperiode, waardoor de monteur alleen was. De werkzaamheden hadden principe uitgevoerd moeten worden door twee man.

Goede service en fijne monteur

Vanaf het moment dat we de offerte hadden ontvangen en het contact met Tim was positief. Alles werd netjes geregeld. Kregen keurig een berichtje dat de monteur iets later kwam omdat een klusje afgemaakt moest worden. De montage van de nieuwe ketel is prima verlopen. Monteur Duaine was geweldig. Erg enthousiast over zijn vak en werkte netjes en snel.

Nette communicatie, installatie en prijsstelling.

Mijn oudere CV ketel was aan vervanging toe. Via een advertentie op Werkspot kreeg ik een aanbieding van Warmland binnen. Ik was zeer onder de indruk van de nette en uitgebreide communicatie en reactie snelheid. De prijsstelling van de nieuwe ketel en installatie was ook zeer aantrekkelijk. We hadden en datum afgesproken, maar ik had aangeven flexibel te zijn mocht er een eerdere mogelijkheid zijn. Enkele dagen later werd ik gebeld dat ze een dag later als konden komen. Erg goed dat ze dit onthouden hadden! Monteur was erg vriendelijk en vakkundig, en had de nieuwe ketel netjes in een halve dag gemonteerd. Erg tevreden met de service van Warmland in de aanschaf en installatie.

zorgvuldig vakmanschap op maat voor een goede prijs

Warmland installeerde bij ons CV. Dat is heel netjes gebeurd, voor een goede prijs. Er is heel zorgvuldig en netjes gewerkt, en de installateurs zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Voor ons een heel prettige ervaring!

Heeft geinstalleerd/gefaktureerd zoals was aangeboden

De offerte voor een Remeha Calenta ACE 28c was duidelijk en scherp geprijst. Wij hebben een jonge installateur mogen ontvangen die in zijn eentje alles heeft geinstalleerd. Helaas is de afvoer van de mechanische ventilatie over het hoofd gezien waardoor de CV na installatie met een puntje in de slang duwt, maar we hebben dit besproken en zijn accoord gegaan omdat dit niet hinderlijk of gevaarlijk is en voor service de CV goed te bereiken is. In de offerte is niet aangegeven dat het verpakkingsmateriaal zou worden afgevoerd maar dit is door Warmland allemaal meegenomen. Prima hoor.

Goede service ...top bedrijf ! Werken keurig en netjes , aardige monteur ! Niet alleen de monteur ...maar ook de jong en aan de telefoon (Ben ff ze naam kwijt ) legde alles netjes uit en was niet opdringerig! Super tevreden over dit bedrijf een dikke 10 voor jullie groetjes edith en Marcel uit zwanenburg

Uitmuntend, dus een tien plus met een griffel.

Mijn ervaring tot nu toe omschrijf ik, een volslagen leek op cv gebied, en hoe moet het met het gas uit de gasbel, vooralsnog als uitmuntend. Alle vragen werden zonder enige toestanden op professionele wijze beantwoord. Dus m.i. een tien plus met een griffel, dus duurzaam zo doorgaan.

Erg tevreden met het resultaat

Het werk was snel gedaan en de service was goed.

Uitstekend, Vriendelijk en correct met duidelijke uitleg aan de telefoon en supersnel geleverd

Bij deze laat ik weten akkoord te gaan met de aangeboden offerte van 17 juli 2019 met ordernummer 192287. Door deze offerte maar ook door de plezierige gesprekken en uitleg en de enthousiaste verhalen vanuit mijn directe omgeving over Remeha Tzerra 28C CW$, is mijn besluit genomen om de Firma Warmland de opdracht te gunnen betreffende de installatie van een Remeha Tzerra ACE 28C CW4 met alle bijbehorende werkzaamheden.

gewoon goed

monteur gaf een goede uitleg en werkte gewoon goed. alles was compleet en zag er goed uit. prijs was volgens afspraak en was een goede concurrende prijs.

Een goede en snelle service

Positief

Prettig, snel en meedenkend

Een prima en snelle communicatie en ook zeer meedenkend in het budget! Heel blij met onze nieuwe Remeha die keurig is gemonteerd en bij vertrek...alles opgeruimd! Super service! #aanrader

Goede service, netjes gewerkt en prima cv-ketel

Duidelijke offerte zonder extra kosten. Zeer voordelige Cw5 ketel. De monteur werkt netjes. Kortom prima service!

Helder offerte.Zeer tevreden over snelle en vakkundige installatie.

Helder offerte.Zeer tevreden over snelle en vakkundige installatie.

Snelle service, goede prijs

Ik kreeg snel een heldere offerte, en nadat ik de cv besteld had werd die snel en netjes geplaatst.

Keurig op tijd, vlot, schoon en netjes gewerkt.

Goed te bereiken. Heldere uitleg en op de dag van plaatsing verliep alles vlot.

Erg positief

Alles is soepel geregeld en de installateur was top!

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam