Nieuwe CV werd keurig en met zorg geplaatst, geen haastwerk, geen rommel, goede uitleg erbij. Mijn indruk: mensen die hart voor hun vak hebben.
Goede service en een uitstekende prijs.
Kort lijnen, duidelijke communicatie, vakmensen die weten waar ze het over hebben en die graag meedenken met de klant om het beste eindresultaat te realiseren. Na montage van de ketel een duidelijke, heldere uitleg over de CV ketel en thermostaat. Werkruimte super netjes opgeruimd en schoon gemaakt! Aan het eind nog een duidelijke, heldere uitleg en hulp met het installeren van de app op de telefoon voor de thermostaat. Ik weet nu waar ik mensen heen moet sturen voor een goede CV.
Monteur was er op tijd en deed rustig maar vlot zijn werk, had goede vakkennis. 's middags zaten we er al weer warmpjes bij met de nieuwe Remeha ketel die het super en geruisloos doet!
hbxajbcabf fjak
Zoals vermeld goed en net werk geleverd.
De voorbereiding van de installatie via internet en telefoon verliep soepel en precies. Er was altijd meteen iemand bereikbaar bij vragen. De installateur was vriendelijk, snel en deskundig. Hij heeft me de werking van de geiser en andere onderdelen van de cv helemaal uitgelegd. Ook kon ik op de dag zelf nog kiezen of ik wel of niet een nieuw thermostaat, ontluchtingsonderdelen en schoorsteenonderdelen wilde laten plaatsen. De installateur legde me precies de voor- en nadelen uit. De factuur bleek achteraf nog mee te vallen omdat bepaalde onderdelen toch niet hoefden te worden vervangen. De nieuwe geiser is nu al zo fijn, omdat er geen lawaai meer is en het water sneller warm wordt. De installateur heeft tevens alle radiatoren ontlucht, zodat deze nu veel beter opwarmen. Al met al kan ik Warmland iedereen in ieder opzicht aanbevelen. Nu is het zien hoe de geiser zich houdt op de langere termijn.
Warmland heeft een (digitale) aanpak die mij zeer aansprak. De installatie van onze nieuwe C.V. verliep uitstekend waarbij de monteur vooraf goed uitleg gaf over wat hij ging doen. Na afloop liet hij de ruimte netjes achter en voorzag ons van een duidelijke uitleg over de C.V. en de thermostaat. Dit alles creëert, voor mij, vertrouwen in wat zij doen en hoe zij dat aanpakken. Ze hebben hun vak en de klant hoog in het vaandel staan.
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan door Tim Beukeboom bij het maken van diverse keuzes. Hierna is de ketel geleverd en geplaatst door een deskundige en vriendelijke monteur (helaas zijn naam vergeten heeft zich wel aan ons voorgesteld). De monteur heeft zeer netjes gewerkt en ons goed uitgelegd aangaande de werking van de ketel. Voor wat betreft de ketel moeten we afwachten maar merken wel een behoorlijk verschil met de oude cv ketel. Goede concurrerende prijzen.
Jimmy was een fijne monteur. Werkte zeer netjes en wist waar hij mee bezig was.
Altijd keurig te woord gestaan, erg klantvriendelijk. Snelle plaatsing van de nieuwe ketel door twee jong mannen die netjes hebben gewerkt. En vergeleken met de concurrenten voor een mooie prijs. We zijn erg tevreden.
Zeer voorkomend, zowel in het nederlands, als naar mijn vrouw toe in het engels. Hulde!
Na offerte te hebben aangevraagd is er een installatiedatum afgesproken en de monteur was netjes op tijd(1e klas monteur overigens). Nam de tijd om alles keurig te monteren en liet de ruimte keurig netjes achter. TOP Nu gaan we genieten van onze nieuwe ketel!!
Ik ben zo verbaasd hoe snel Warmland ons geholpen heeft. Onze CV hield het voor gezien. Warmland bracht een warme deken over ons heen, zo snel als alles geregeld werd. Boy en Jim hebben alles supersnel en perfect geinstalleerd . Heel veel Dank! zeer veel vertrouwen in warmland, en in deze twee heren die alles in orde gemaakt hebben, zie jullie 2 hopelijk weer bij de eerste onderhoudsbeurt.
erg snelle levering. Kundige en vriendelijke monteur. Prima service bij een cosmetische correctie.
Vriendelijke monteur. Vertelde wat hij deed en ging doen. Bleef totdat alles het deed.
Ik ben zeer tevreden over de snelheid en professionele aanpak van Warmland. De geadviseerde Hr-ketel voldoet volledig aan de verwachtingen
snelle offerte via email, afspraak op korte termijn ingepland, goede en aardige monteur, eindresultaat perfect!
Alles is super verlopen. Bedankt!!
Monteur belde 1/2 uur van te voren en was op tijd bij ons, een keurige/nette vrolijke jongeman met ervaring en heeft alles afgedekt op de vloer. Werkt netjes en snel, denkt mee aan oplossingen en er is niets teveel. Ik beveel dit bedrijf zeker aan en de prijs was ook de laagste van 4 offertes.
MOnteur was duidelijk en netjes uitgelegd
Goede afspraken en montage tegen een scherpe prijs.
Warmland heeft de HR-ketel van onze dochter in Amsterdam vervangen en het rookgaskanaal met de camera bekeken, dit alles naar onze grote tevredenheid. We kregen zelfs een tegemoetkoming in de prijs voor de camera inspectie omdat de foto's niet waren geslaagd. Ik kan dit bedrijf iedereen met volle overtuiging aanbevelen. Zie mijn gegeven score: redelijkheid en billijkheid staan bij Warmland hoog in het vaandel:SUPER!!!