Het klinkt overdreven om allemaal tienen te geven maar alles wat hierboven is weergegeven klopt als een bus. Ben nu benieuwd hoe de aftersales is,dat zal ook wel perfect zijn.
Ben net klant. Het proces vanaf de aanvraag offerte tot en met het plaatsen van de nieuwe cv ketel verliep prettig, soepel en vlot. Vakbekwaamheid kan ik nog niet goed beoordelen. Scherpe offerte. Ben een tevreden klant.
vrijwel alles ging perfect, direct en snel bij het plaarsen van een nieuwe combiketel en afsluiten van een servicecontract én nog goedkoop ook
Het plaatsen vd nieuwe ketel is netjes en professioneel uitgevoerd . Alles keurig opgeruimd. Erg vriendelijke monteur .
Snel offerte en snel geinstalleerd. Prima vakjongens. Heel aardig en competent.
Vandaag is onze nieuwe CV ketel vlot, netjes en uiterst vakkundig geïnstalleerd door monteur Jimmy. Dat had niet beter gekund! We zijn zeer tevreden met onze keuze voor Warmland!
1. Installation work has been done good, the place where the CV- ketel is installed looks good and neatly, BUT 2. during the installation your workers climbed to our roof, removed the slate in some places and forgot to put the slate back. We have noticed it only after several days and put the slate back. During these several days when there were “holes” in our roof was rain, we hope that it haven’t damage anything in roof construction. 3. I’ve expected that our old thermostat will stay with us, but it was taken by your workers (they didn’t say that it will be taken).
Ik ben erg tevreden over jullie service. Het plaatsen van de ketel was prima. Alles wordt netjes opgeruimd. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Prima
Bijzonder tevreden over de goede service. Zeer klantvriendelijk aan de telefoon (Tim). En ook de monteurs waren uitermate klantvriendelijk en deskundig.
Toppers!
Modern, maar wel servicegericht bedrijf. Prima communicatie via e-mail. Kundige, vriendelijke monteurs.
Eigenlijk niets anders dan lof over het installeren van de CV door Warmland. Ik hoop dat u mijn ervaring ook even met de monteur deelt die al het werk heeft gedaan? Ik koos voor Warmland omdat de gevestigde partijen zoals Feenstra zowel voor de CV ketel als de montage niet-marktconforme prijzen vragen. Een afspraak was snel gemaakt. In de ochtend kwam monteur Jimmy. Hij is was bijzonder communicatief voor een monteur en nam de belangrijke aandachtspunten even met mij door.
Alles uitstekend! Dank aan Rick een aan de twee zeer vakbekwame, ijverige en vriendelijke installateurs dat zij binnen zo korte tijd een nieuwe CV-ketel hebben geplaatst!
Een dikke 10 voor dit bedrijf, speciaal voor installateur Jimmy, zo vakbekwaam en netjes gewerkt , binnen een paar uur de cv ketel vervangen voor een topprijs, ik beveel warmland echt aan!!
Mijn ervaring met Warmland is super positief. Het begon met een snelle complete duidelijke offerte. Contact met het kantoor was prettig. Vervolgens kwamen de monteurs al een paar dagen later om de Cv te installeren. Heel prettige jongens met verstand van zaken. Ze denken met de klant mee en ronden de klus af (inclusief alles netjes schoonmaken)wanneer alles naar te tevredenheid is. Echt hele goede ervaring met dit bedrijf.
Super tevreden. Snelle reactie op aanvraag. Corect aan telefoon. Zeer snel CV ketel geïnstalleerd.
top bedrijf!
Ik ben bij Warmland uitgekomen via mijn Schoonvader. Hij had een ketel laten installeren en was daar erg tevreden over. We wilden proactief onze ketel laten vervangen na 13 jaar (begon kleine storingen te vertonen). Aangezien we vlak voor kerst contact kregen met Warmland werd besloten om 2 januari de nieuwe ketel te installeren. Met 2 man sterk kwamen ze binnen de afgesproken tijdsrange. Alles werd vooraf netjes aangegeven wat er ging gebeuren en vervolgens gingen ze aan de slag. 1 ging het dak op voor een nieuwe dakdoorvoer de ander ging binnen aan de slag. Buiten begon het zelfs te regenen. Binnen werden netjes overal kleden neergelegd. Er werd netjes gewerkt en zeer vriendelijke mannen. Erg tevreden over warmland.
Mijn ervaring met Warmland is geweldig. Klantenservice is zeer professioneel en responsief. Ik heb snel een nieuwe ketel. Installateur Jimmy was uitstekend. Zeer snel, ijverig en vriendelijk. Hij legde me uit hoe ik mijn ketel en thermostaat met geduld moest gebruiken. Heel erg bedankt!
Qua duidelijkheid/communicatie, prijs en netheid van werken zeker een aanrader! Remeha (enige merk waarmee Warmland werkt) mag zich nu gaan bewijzen, de komende 15 jaar... De installatie is heel netjes gedaan!
Prima bedrijf goede prijs en doen hun werk keurig en netjes perfect.