Goede service en snel een afspraak kunnen krijgen !
zie bovenstaand
Voor de tweede keer een ketel laten vervangen door Warmland (in 2 verschillende huizen) en ook dit keer prima verzorgd en snel geleverd. Voor een vraag tijdens het offertetraject het telefoonnummer gebeld en wat heerlijk dat er eens direct opgenomen wordt door een natuurlijk persoon (geen keuzemenu) en zonder doorschakelen is mijn vraag beantwoord!
Heel blij met de correcte wijze van helpen!
Goed contact gehad met Warmland. Een vriendelijke en kundige monteur, tot op heden ben ik een bijzonder tevreden klant.
Zeer vriendelijke en vakbekwame installateur. Alles ook netjes achtergelaten
Vanaf aanvraag offerte tot en met oplevering installatie alles goed en duidelijk verlopen. Heldere en prettige communicatie. Geen verassingen. De installatie is zeer netjes opgeleverd. Zeer tevreden met het resultaat.
dikke vette goede beoordeling op elk vlak.
Ik schrijf niet vaak reviews, maar ik wil toch even vertellen dat ik zeer tevreden ben over beide monteurs van Warmland en Warmland zelf aangezien ik in het verleden niet super ervaringen heb gehad met CV monteurs. De communicatie in het bedrijf via website, telefoon en contracten ondertekenen ging allemaal heel soepel door goed gebruik van ICT middelen. Afgelopen vrijdag is verder mijn ketel geinstalleerd. Doordat mijn cvbuizen door mijn wc liepen moest hier ook wat in mijn WC gebeuren. Nadat de monteur wegwas bleek dat mijn wc bak een beetje was gaan lekken door denk ongelukkig aanraken en omdat het een nogal fragiel ding was. Het lukte mij niet om dit zelf op te lossen, maar na contact met Warmland kwam maandag meteen monteur die het weer in ouder hersteld had. Beide monteurs waren jonge aardige gasten dus de kwaliteit van personeel acht ik hoog. Ik zal Warmland zeker aanbevelen bij familie en vrienden voor de toekomst. Dank je wel!
Prima werk geleverd.
Leuke jongens die ook gezelligheid mee brachten. Mooie ketel geplaatst en alles super netjes achter gelaten.
JONGE JONGEN PROFESSIEONEEL OP AFGESPROKEN TIJD KLEIN FOOITJE GEGEVEN REKENING DE VOLGENDE DAG VOLDAAN ALS AFGESPROKEN VIA DE OFFERTE EN E-MAIL
Deskundig en werkt netjes af.
Prima mensen, hulpvaardig, vriendelijk, deskundig en flexibel
Zeer correcte benadering zowel bij het voortraject(offerte en inplannen afspraak) als bij de levering/montage.
Na online aanvraagformulier, per ommegaande reactie terug. Kundig en gericht advies en aanbieding m.b.t. leveren en installeren CV-ketel. Scherpe prijsstelling en nette installatie en afwerking.
goede en schone montage hoop wel dat het bedrijf per telefoon beter bereikbaar is
fijne monteurs, netjes
Nog maar net klaar met installatie, maar tot dusver tevreden.
Prima ervaring met Warmland. Goede en duidelijke offerte, snelle antwoorden via e-mail en ook de installatie van de nieuwe ketel zijn perfect verlopen. Zeer aan te bevelen!