Top service. Binnen een week was alles voor elkaar. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Warmland was zeer goed in de communicatie en heeft de HR ketel netjes geinstalleerd. Alle afspraken zijn nagekomen. Ik vind het zelf ook prettig dat zij zichzelf door de klanten openbaar laten evalueren.
Warmland reageert snel en geeft goede informatie. T.o.v Haagse bedrijven is dat geweldig. Ik kreeg niet de indruk dat in Den Haag bedrijven wilde reageren. Warmland is uiitstekend.
Alles ging top !! Ik kan dit bedrijf een ieder van harte aanbevelen.
Op aanraden van mijn dochter ook door Warmland een nieuwe CV ketel laten plaatsen. Mijn ervaring is ook prima. Nette monteur, nette plaatsing en prima prijs.
Fantastische service, snelle service, heel netjes gewerkt en een heel scherpe prijs.
Top bedrijf
Vriendelijk en precies
Super ga zoo door
Al vanaf de offerte een goed gevoel bij Warmland, professioneel, snelle reacties en de installatie ook echt keurig verlopen. En meedenken ook nog. Door de nieuwe afzuiger ergens anders op te hangen is de plek waar de ketel/afzuiger hangt nu veel netter en overzichtelijker ingericht. Top !!
Leuke en zeker bekwame vaklui.
Ik kan Warmland van harte aanbevelen. Gisteren is bij mij door Warmland een CV ketel vervangen. Communicatie was vanaf het begin aan helder en vlot, foto's gestuurd van de situatie. De Calenta CW4 Ace ketel met vuilafscheider en automatische bijvul inrichting moest boven het trapgat worden geplaatst dus geen simpele klus. Hiervoor werd wat extras gerekend, maar dat vind ik niet meer dan normaal. In ieder geval prettig dat er geen probleem van gemaakt werd zoals bij sommige andere aanbieders. Dwayne en Illeas zijn keurige vakbekwame monteurs. Ze hebben oog voor detail en zijn niet te beroerd om de stofzuiger te pakken als het werk geklaard is. En de prijs is gewoon scherp.
Ik ben zeer te vrede over warmland. Ze zijn eerlijk, transparant en de prijs kwaliteits verhouding is super.
Heel vakkundig aflevering en werkzaamheden. Vriendelijke installateurs en goede vakkennis. Een echte aanrader!!
Prettige ervaring met de verkoop! en zeer snel met de offerte en ze reageren snel op gestelde vragen. Ook de jongemannen die de aangeschafte cv ketel kwamen plaatsen hebben zeer netjes gewerkt en waren prettig in de omgang. Tot nu toe al de afspraken keurig nagekomen.
Oude cv vervangen door een Remeha. Alles uitstekend: vriendelijk, op tijd, spoedig geleverd, opgeleverde ketel werkt prima, afspraken allemaal nagekomen. Een puntje van aandacht is de afwerking van wat er over is gebleven van de oude ketel. De monteur heeft dit zo goed als mogelijk afgewerkt, maar was niet in staat om bijvoorbeeld een luchtpijp naar de schoorsteen die nu niet meer in gebruik was af te dichten. Een andere luchtpijp is provisorisch met een vuilniszak gedicht. Nu was dit soort werk niet geoffreerd dus valt de monteur niets te verwijten en ik ben ook alleen maar positief. Maar ik had het wel prettig gevonden als de monteur materialen bij zich had gehad, en de mogelijkheid om meer uren te maken (tegen betaling), om het geheel echt af te werken. Daarmee was het echt "af" geweest, en dat was toch een beetje jammer.
Strongly recommend Warmland for the kind and qualified service, timing of delivery and professional installation. I checked several other offers and also price and conditions of service agreement are definitely one of the best in the market, thanks and well done.
snel, goed en vakkundig is onze CV ketel vernieuwd.
Prima vakman, netjes opgeruimd na keurige installatie.
Oude CV installatie werkte plotseling niet meer. Warmland kon heel snel een nieuwe installatie leveren en installeren. Het contact verliep heel makkelijk en snel, telefonisch en whatsapp. De installateurs hebben meegedacht en alles netjes geplaatst. Zeer tevreden.
Het contact met Warmland verliep zeer soepel. Van offerte tot installatie van een nieuwe CV ketel, alles in één week. En een hele goede prijs. De hele jonge monteur heeft fantastisch werk geleverd en alles keurig opgeruimd en afgevoerd. Echt indrukwekkend! Wij hebben een hele goede ervaring en vertrouwen erop dat ook het servicecontract dat we hebben afgesloten op de juiste wijze wordt nageleefd.