4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact met Warmland verliep zeer soepel. Van offerte tot installatie van een nieuwe CV ketel, alles in één week. En een hele goede prijs. De hele jonge monteur heeft fantastisch werk geleverd en alles keurig opgeruimd en afgevoerd. Echt indrukwekkend! Wij hebben een hele goede ervaring en vertrouwen erop dat ook het servicecontract dat we hebben afgesloten op de juiste wijze wordt nageleefd.

awesome!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraken goed nagekomen. Alles op tijd gerealiseerd Goede bereikbaarheid van de relevante personen en enkele bijkomende zaken keurig opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was super geregeld. Ze konden de volgende dag al een nieuwe ketel en nieuw rookkanaal plaatsen tegen een aantrekkelijke prijs. Vriendelijke en vakbekwame werknemers!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteisketel (Tzerra Plus 24C CW3), uiterst snelle levering, vriendelijk en professioneel, luisterend oor voor wensen, zeer lage onderhouds-maandprijs voor 15 jaar 100% geen omkijken en met snelle eventuele ondersteuning. Is dit niet wat we willen?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op een vrijdag de offerte gekregen, daarna meteen telefonisch contact gehad en maandag kon mijn nieuwe Ketel al geplaatst worden. Super snel! 2 aardige monteurs zijn hem komen plaatsten. Heel vriendelijk en zeker professioneel in alles wat deze jongens doen! Ben zeer tevreden met Warmland en zou deze dan ook echt aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top. Snel offerte en binnen 2 dagen nieuwe ketel voor hele goede prijs. Heel netjes oogehangen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Telefonisch goed te bereiken en vlot, behulpzaam en vriendelijk. Installatie uitstekend gedaan door enorm aardige jongens, harde werkers en ook weer heel vriendelijk en goed nagedacht waar de ketel moest komen te hangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel gehandeld, vriendelijke en bekwame monteur

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Warmland is een aanrader ....zeer vakbekwame monteurs..en daarbij ook nog vriendelijk ..We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden ...tevens onderhoudscontract bij warmland afgesloten Ga zo door ..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste moment heeft Warmland ons uitstekend geholpen. Binnen een week konden ze al starten met de uitgebreide verbouw-werkzaamheden. De twee installateurs (waaronder Boy) kwamen zelfs een dag van tevoren nog even kijken om een goed plan te maken. Het was prettig en snel communiceren omdat ze goed bereikbaar zijn. We hebben met Rick een scherpe prijs af kunnen spreken en hij was zeer schappelijk toen er iets uiteindelijk toch niet kon worden gedaan; dit bedrag is in mindering gebracht op de factuur. Ik heb de installateurs ook zonder schroom alleen achtergelaten in huis. Bij thuiskomst was alles keurig opgeruimd en zelfs de lichten uitgedaan. Het zit hem in de kleine dingen waardoor ik me als klant begrepen voelde. Nadat de CV het nog niet meteen deed stonden ze de dag erna alweer op de stoep om het probleem, naar behoren, te verhelpen. Ik zou Warmland van harte aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Meer dan 20 jaren goede ervaring met Intergas ketel gehad. Vanaf de aanvraag van de offerte is er contact geweest met Warmland(Erik). In de eerste instantie de voor-en nadelen tussen Intergas en Remeha besproken. Na een extra studie op allerlei internetpagina's en het advies en van Erik, heb ik gekozen voor Remeha Tzerra Plus 28C CW4. Na 2 weken gebruik ben ik zeer tevreden met deze ketel. Goed standpunt van Warmland: Vakbekwaam (ONDERHOUDS-)PERSONEEL in dienst van Warmland++++++. Deze mensen weten wat ze doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via een offertesite kwam ik in contact met wamland.nl voor de installatie van een Remeha CV ketel. Daarna is alles prima verlopen: deskundige vaklieden kwamen bij mij thuis om de situatie in te schatten. 2 uur later had ik een offerte in mijn mailbox. Installatie verliep ook naar wens.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

22 maart jl besteld, vandaag 26 maart geleverd en gemonteerd. Bijzonder vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon (Tim) als de monteur (Dwayne). Alles weer netjes gecontroleerd, ontlucht en afgevuld. Helemaal top! Super blij mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer servicegericht bedrijf, goed advies en vakbekwame en vriendelijke installateurs

Top service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed en vakkundig geholpen, topbedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over de levering en plaatsing van de nieuwe ketel. Helaas ontdekten wij de volgende dag dat er een tegel in de vloer beschadigd was,waarschijnlijk veroorzaakt door het gebruikte buig ijzer. Dit is in de toekomst mogelijk te voor komen door het plaatsen van rubber eind doppen op het buigijzer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle levering en vriendelijk personeel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We kregen monteur Dwain op bezoek en legde duidelijk en netjes uit wat hij ging doen en wat onze wensen waren. Hij heeft super net gewerkt. Helaas konden onze wensen niet allemaal worden uitgevoerd. De rook-gas afvoer wilde zo strak mogelijk tegen de buiten muur maar lukte niet en dat heeft hij duidelijk en netjes uitgelegd waarom dit niet kon. Super aardige jongen en erg net werk geleverd. Met hem hebben ze goud in handen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer beleefde monteur weet waar hij mee bezig is en wat er van hem verwacht wordt. zeker een aanwinst voor warmland. ben zeer tevreden goede uitleg zowel door monteur als kantoor. TOPPERS

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van aanvraag offerte tot en met plaatsen cv alleen maar heel goede ervaringen. Vragen werden snel beantwoord en duidelijke uitleg gegeven. Wij raden Warmland van harte aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede snelle service voor een hele goede prijs en dan ook nog geïnstalleerd door een zeer vakbekwame vriendelijke jongeman. Kortom een aanrader dus

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam