Uitermate tevreden over dit bedrijf. Scherpe offerte, heldere afspraken die allemaal worden nagekomen. Niets op aan te merken!
Ben zeer naar tevredenheid geholpen. De monteur Duaine is zeer vriendelijk en werkt netjes. Heeft ook nog gelijk een waterbijvulkraan geplaatst, want die zat bij mij nog beneden ketel hangt op zolder. Mocht ook nog gereedschap lenen om mijn thermostaatkraan los te maken en te ontkalken. Water was nu toch afgesloten. Top geregeld dus.
Super geregeld allemaal, ook de monteur die hier kwam was uitermate vriendelijk en vak bekwaam. Heeft heel netjes gewerkt en zijn werkplek schoon achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden.
Keurige monteur die alles snel heeft geïnstalleerd Helaas maakt de ketel wel een stuk meer lawaai dan de vorige, dat is wel jammer.
Komen afspraak na gunstige prijs , goede vakbekwame en heel sympathieke installateur.
Warmland was zeer flexibel en professioneel toen op korte termijn onze CV ketel vervangen moest worden. 1 vaste prijs afgesproken zonder extra kosten. Aanrader!
Snelle service zeer betrouwbaar Zeker aanrader
bij oplevering is aanzienlijke luchtbel in systeem gecon- stateerd. probleem is echter niet opgelost. monteur zou nog hiervoor terugkomen, maar dit is niet gebeurd. Wanneer komt u mij hierbij helpen?
Zeer tevreden met de geleverde diensten. Fijne samenwerking.
Vakbekwaam en klantvriendelijk
Ben erg tevreden over hoe alles gelopen is. Tijdens de offerte werd er geluisterd naar een paar specieke punten en werden die onderdelen ook tegen een scherpe prijs aangeboden. Tijdens levering was alles zoals afgesproken, de ketel was snel geplaatst, prima. Het enige verbeterpuntje was dat de kranen van de vuilafscheider nog dicht stonden, zodat ik even moest nadenken waarom de ketel niet wou aanslaan en het huis kouder werd. Maar toen ik de kranen opengezet had, toppie. Ketel draait top, de gekozen thermostaat is perfect en Warmland is alle afspraken prima nagekomen.
Vakbekwaam in dienst van klant!!! Aanbeveling voor iedereen en een tik op de vingers voor grote andere players op deze markt.
Goed werk geleverd.
super
Vriendelijke mannen doen hun werk zeker goed goeie prijs kwaliteit verhouding komen netjes hun afspraken na ik kan het bedrijf warmland naar mijn ervaring zeker aanbevelen
Afspraak voor vervanging was zeer snel te maken, de uitvoering is door een zeer vakbekwaam monteur uitgevoerd, zelfs het instellen van de klokthermostaat met een acceptabel programma was geregeld bij thuis komst. Heb monteur in de ochtend ontvangen, moest zelf naar werk toe en bij thuiskomst was alles tot in de puntjes geïnstalleerd en keurig achtergelaten. Mijn complimenten
Waarom een vijf voor klantvriendelijkheid ?, na de miscommunicatie met rick over niet afnemen servicecontract had ik de indruk dat ik als klant niet echt interessant ben, een compliment voor de installatie van Mike (via mail Rick) is niet beantwoord, dit vind ik minpunten, verder ben ik wel positief , ik hoop dat uw organisatie hier iets mee kan .
Warmland heeft binnen twee dagen een nieuwe ketel geplaatst. Omdat zij goed begrepen dat er enige spoed was hebben ze geschoven in de planning om aan onze wens te voldoen. Top service!
Prettig informatie gesprek en snelle op omging met een.offerte.
Na een aanbieding van mijn huidige onderhoudscontractant, omdat de huidige ketel reeds ruim 15 jaar in gebruik is, via internet gegoogled. Uitgekomen bij Warmland, die weliswaar een vergelijkbare prijs (net iets beter) aangeeft. Maar vooral de onderhoudskosten veel scherper aanbiedt. Binnen een een week zowel aanbieding als de persoonlijke wensen verwerkt, leidt dit tot een opdracht. Ook dit kan binnen enkele dagen (ik kon zelf niet dezelfde week) worden geleverd. Super! Vervolgens vomt de installatie, een relatief zeer jonge installateur. Er is eigenlijk zeer snel een klik. Ik vraag of hij bezwaar heeft om mee te mogen kijken. Die was er niet. Er wordt zeer vakkundig afgebroken maar vooral zeer vakkundig en symmetrisch (ik ben als klant zeer kritisch) opgebouwd. Duaine, top werk afgeleverd.
Keurig werk geleverd. Nette prijs. Tip: Laat de monteur vooraf vragen of er nog wensen zijn. Ik had bijvoorbeeld de ketel liever iets hoger willen hebben hangen.
Zeker klantvriendelijk, werken netjes en zorgvuldig. Zeer tevreden
Prima service en vakbekwame monteur