4 sterren: goede service, goed behandeld

Door opsturen van foto's is onderzoek ter plekke niet nodig, scheelt tijd voor beide partijen. Telefonische vraag werd snel beantwoord. Tijdens uitvoering werd er netjes gewerkt: karton neergelegd voor het inlopen, veegschoon achtergelaten, leidingen netjes geplaatst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reageren snel en hebben scherpe prijs en installatie was zeer goed gegaan, nette bekwame vriendelijke monteur die netjes heeft gewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Warmland heeft ons uit de kou gered. De oude CV was uitgevallen en binnen een dag hebben we de nieuwe gewenste CV in functie geïnstalleerd gekregen. Het proces van offerte tot uitvoering verliep bliksemsnel, soepel en heel vakkundig en klantvriendelijk. We waren heel blij en genieten van onze nieuwe CV.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke en enthousiaste jonge monteur heeft de klus in1 dag geklaard naar volle tevredenheid. De prijs was ook klasse.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geregeld. Ben erg tevreden met alles!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden over onze nieuwe ketel! De man die hem plaatste was erg vriendelijk en een harde werker.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na positieve reviews te hebben gelezen op internet, besloten een offerte aan te vragen. Offerte was er de volgende dag en die was zo scherp dat we direct besloten akkoord te gaan. Plaatsing verliep vlot en zeer netjes .. petje af .. Nog maar kort in gebruik, maar alles lijkt prima in orde. Alles lijkt te kloppen bij dit bedrijf .. aanrader

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn contact om tot offerte te komen. Installateur zeer vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Warmland is tot op heden zeer positief. Het offerteproces werd correct en accuraat doorlopen. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ook de levering en installatie waren snel en zijn naar behoren uitgevoerd. De installateur dacht mee, werkte lekker door en heeft klasse werk geleverd. Warmland hanteert een scherpe prijsstelling ten opzichte van landelijk opererende concurrenten, maar dit gaat niet ten koste van de service of dienstverlening. Aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ketel geplaatst, ontluchten duurde een uur of drie, onluchters plaatsen duurd 45 minuten, waren ze vergeten mee te nemen, kosten bij mij in de winkel 7, 95. Kwamen ze later doen, rekening van 85 euro. Top service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles goed gegaan, alleen jammer dat ik nog steeds op een schroefjevan mij douchethermostaatkraan moet wachten die per abuis in de syphon was gevallen en weggeraakt is. Deze zou direct worden opgestuurd of zelfs gebracht worden, maar tot op heden bijna drie weken na dato niets mogen ontvangen.één troost, ik heb het zelf al verholpen. Wat mij wel verbaast is dat de zgn turbo levering qua warmwater van mijn Tzerra CW5 veel langer duurt dan mijn oude CW3 van Agpo Ferolli van 11 jaar oud, n.b. een ketel die vervloekt word/werd . Het zal wel net als in de autoindustrie getest zijn in de meest ideale opstelling. M.a.w. staar je niet blind op de specificaties wat die kloppen van geen meter. Hoe de ketel in de praktijk gaat bewijzen is afwachten

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle service, netjes gewerkt, keurige vaklui

flexibel en klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

nieuwe cv ketel doet het perfect duidelijke uitleg zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbaarheid kan ik nog niet echt beoordelen. De overige punten allemaal zeer tevreden. Grote Klasse!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is bij ons een nieuwe ketel geplaatst op zolder ,alleen sinds aug 2014 heb je bij een hr ketel een speciale water afvoer nodig en aan gezien wij dat niet boven hebben moesten ze dit 3 verdiepingen naar beneden aan leggen ,maar dit hebben ze keurig gedaan we zijn heel tevreden en de prijs viel in vergelijking met andere offertes mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ook in het voor traject gedurende de offerte aanvraag prettig en snel geholpen. De uiteindelijke installatie verliep net zo prettig en ben zeer tevreden. Betrouwbaarheid moet nog blijken deze vraag zou hier niet moeten staan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de medewerkers. Zij hebben netjes en vakkundig, binnen de afgesproken tijd, een nieuwe CV ketel met een nieuwe schoorsteenpijp geïnstalleerd. Ook ben ik zeer te spreken over hun prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede offerte, snelle levering, goed contact. Goede montage., kundig personeel. Schoon werk. Ketel die vele malen beter werkt dan de oude. TOp!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag de nieuwe ketel geplaatst. Monteurs waren iets verlaat maar mij netjes daarvan telefonisch op de hoogte gesteld. Over de montage niets dan lof. Veel expertise en accuratesse. Over de 1 1/2 uur die de monteurs nodig hadden voor de complete montage was ik van onder de indruk. Alles super metjes opgeleverd. Ja dus een 100% aanbeveling.

• Levertijd N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, snelle levering en montage. Er wordt niet altijd gereageerd via whatapp maar via email snel contact mogelijk. Tot nu toe erg tevreden over de ketel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afspraken zijn nagekomen, zeer prettige installateurs. Aanrader!

snel, klantvriendelijk en duidelijk

Keienbergweg 39