Zeer tevreden. Vriendelijke mannen. Huis keurig achter gelaten. Hopeljk blijft dat zo in de toekomst. Mijn dank hiervoor.
Deskundig uitgevoerde installatie.
Snelle levering en afspraak is afspraak. De installateur werkt zeer netjes en komt met goeie suggesties. Warmland kan ik iedereen aanbevelen.
Bi het zien van de ketel ( tje) schrok ik even ! Maar de heren monteurs overtuigden mij dat de technologie van de materie vooruit schrijdt , Dik te vreden over deze 2 monteurs, Goede zaken wens ik u! Vriendelijke groet M.Welagen
Prima lui, vriendelijk, netjes op tijd, etc. Hoe goed de ketel is afgesteld kan ik als leek natuurlijk lastig beoordelen, maar de eerste paar weken lekt er iig niets :-)
Warmland jongens zeer kundig en bekwaam!! Komen afspraken op tijd na. Konden ook snel leveren. Ideaal dat je ook via Ideal kunt betalen. prijs/kwaliteit verhouding geef ik een 7 en geen 9 omdat in de loop van de tijd pas blijkt of de ketel lange tijd meegaat zonder gebreken. Kun je helaas niet vantevoren weten.
De plaatsing door Warmland van de Remeha Terezza is geplaatst door vriendelijke monteur die de klus binnen enkele uurtjes geklaard had Monteur werkt zeer netjes en en vakbekwaam ,ben uitermate tevreden met de afhandeling en de scherpe prijs
Goed en degelijk werk gedaan, mijn compliment Vr .groet Henk
Vakbekwame installatie, keurig personeel en goede service-afhandeling na probleem met waterafvoer.
Mijn ervaring met Warmland is zeer positief, de info per telefoon was perfect. De afspraken die gemaakt zijn werden volledig nagekomen, ook de monteurs verdienen een dikke 10.
Snelle levering(binnen 1-dag),Netjes geplaatst en de oude CV ketel ook netjes opgeruimd en afgevoerd.Alleen moet ik wat extra betalen voor de aanpassing vd gas afvoer naar de rookkanaal(€75.) Het staat niet in de offerte. Service:??? die CV ketel was net 2-weken geplaatst.
Prima werk geleverd in ongelooflijk snelle tijd. In 2 uur was mijn nieuwe ketel geinstalleerd. Enigste minpuntje was dat de inplanning niet goed geregeld was. Na mijn telefoontje was dit snel opgelost en stonden de monteurs na een uur bij mij voor de deur. Al met al zeer tevreden.
Snel en goed geregeld. Fijne jongens. Mn huis is keurig opgeleverd.
Wat mij meteen opviel aan warmland is de gebruiksvriendelijke website. De offerte was precies het zelfde als de prijs die eerder al op de website aangegeven was met alleen extra kosten voor hetgene wat ik zelf had aangevraagd en ook dat viel reuze mee. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de aardige monteur die heel erg netjes werkte en met vriendelijke uitleg de ketel aangesloten heeft.
Snelle reacties. Prima contact. Nette complete service. Geen problemen gehad.
Super goede ervaring met Warmland. Gisteren om 17.30 uur gebeld en nog geen 24 uur later hangt de nieuwe ketel. Aardige en professionele jongens. Werken snel en netjes. Goede uitleg gehad over de thermostaat. Echte aanrader dus!
Best price for a new boiler, and quick service compared to others who said a month or more. Warmland did it on the Monday when I called on Saturday! Great job, all cleaned up afterwards and the hot water users all very happy.
Snelle levering van nieuwe CV-ketel tegen een goede prijs en een onberispelijke uitvoering van de installatie. Heel tevreden.
Een aantal ketels door Warmland laten plaatsen, welke keurig volgens afspraak zijn geleverd en geplaatst!.
Erg tevreden! Monteur was zeer vriendelijk en werkte erg netjes.