Warmland heeft mij goed, deskundig en snel aan een nieuwe CV ketel geholpen.
De scherp geprijsde offerte kwam zeer snel en was volledig, samen met de vele goede reviews was onze beslissing gemaakt ..en de keuze viel op type Remeha CW 5 Tzerra. Inmiddels alweer 2 maanden geleden gemonteerd en voldoet de cv ketel perfect aan onze wensen ! :)
Ik ben echt erg tevreden over jullie dienst en de mannen die er waren waren ook erg professioneel. Nu hopen dat ik lekker warm water heb en dat het dak niet gaat lekken ;) maar bedankt voor de service!
Erg goede dienstverlening. Snel bij installatie, vriendelijke monteurs en alle communicatie is duidelijk en overzichtelijk.
ik ben heel tevreden over de snelle reactie op de aanvraag van offerte en de werkzaamheden van de aanleg van een nieuwe cv ketel. netjes werk geleverd en nette werknemers in huis gehad.
Een professionele offerte waarin heel helder de specificatie van kosten is gegeven. Top snelheid, goede service
Ja, ik had net zo goed een 10 kunnen geven want ik ben 100% tevreden. Mijn ketel was uitgevallen en de firma Warmland reageerde heel snel op mijn verzoek en hebben dezelfde week nog een nieuwe CV Ketel, Remeha Tzerra geïnstalleerd. Achteraf bleek dat er meerwerk nodig was door de situatie in mijn huis. Warmland is daar heel flexibel en schappelijk in geweest en heeft daar nauwelijks een meerprijs voor gerekend. Er was dus een extra rit nodig, dat was geen probleem! Ze hebben alles perfect geïnstalleerd. Ik ben heel erg tevreden. Mike, Dwain en Rick! Top! Ik wens jullie veel tevreden klanten toe!
Al binnen 5 dagen nadat mijn HR cv-ketel het had begeven kon Warmland een nieuwe Remeha ketel met energiezuinige A label pomp plaatsen. Op een zeer warme zaterdag werd in een team van twee personen de ketel heel vakkundig in nog geen 3 uur op mijn zolder geïnstalleerd. De werkplek werd netjes opgeruimd. Ik ben heel tevreden met de hele gang van zaken en met mijn nieuwe cv-ketel. Vriendelijke groet, Joke Klein
Absoluut beveel ik Warmland aan . Ik heb goede ervaring met Warmland , zij zijn de beste en goedkoopste, ik heb offertes van allerlei bedrijven aangevraagd ,Warmland was niet bij , ik heb Warmland via marktplaats gevonden en toen bleek goedkoopste te zijn.
zeer scherpe offerte, snel een afspraak kunnen maken, vakkundig en netjes geïnstalleerd. zeer aanbevelenswaard!
Op mijn verzoek zijn de mannen toch komen kijken en daardoor viel de tweede offerte duurder uit dan de eerste. Wel handig dus om de situatie ter plekke te kunnen beoordelen. Jammer dat het expansievat laag is geplaatst waardoor de droger nu niet in de kast past. Hij hing al voordat we er erg inhaddenmaar vooraf overleg zou fijner zijn geweest. En helaas loopt er eenlelijk geultje over demuur van de slaapkamer. Na overleg hebben de mannen het geultje verplaatst waardoor het iets minder lelijk is. Kortom, mannen leveren prima werk maar hier en daar even overleggen met de klant zou de service nog beter maken!
Ik was erg tevreden over de service, met name over uw zeer vriendelijke en ter zake kundige medewerker Mike.
Niets op aan te merken! van offerte tot installatie alles soepel verlopen en super scherp geprijst. Fijne mensen, werken netjes en zijn heel beleeft. TOP! Zeer zeker aan te bevelen!
Gewoon een TIEN, prima en betrouwbaar bedrijf, bijzonder WARM aanbevolen voor iedereen: Eerlijke offerte, scherpe prijs, vlotte levering, vakkundig geïnstalleerd. En specialist Remeha CV Ketels!
Niet twijfelen gewoon doen!
Helemaal super. En veel goedkoper dan andere . Ben geen dief van je eigen geld. Haal een cv bij warmland. Deze mensen hebben goed werk geleverd ben super blii met me nieuwe cv ketel.
Alles perfect, werken netjes en snel en snel antwoord op vragen, dit is een voorbeeld bedrijf, zo zou ieder bedrijf moeten werken
Tot nu toe zijn wij zeer tevreden!
prima prijs en snelle levertijd.Duidelijke offerte
Zeer tevreden over het contact en de snelheid en kwaliteit van de installatie. Top!
Normaal gesproken lijken allemaal 10'en een beetje overdreven maar als het goed is dan is het goed!!! moet zeggen...die gasten verdienen het gewoon. Gr marcel
Ik weet niets van ketels en net zoals dat gaat met een reparatie van een auto: je hebt toch een beetje het gevoel dat je besodemietert kunt worden. We hebben het gevoel dat dat bij Warmland absoluut niet aan de orde was. We werden vriendelijk en vooral snel geholpen. Volgens mij was de rekening ook prima, we hebben behoorlijk wat duurdere offertes zien langskomen. Heel erg bedankt Warmland, we zijn serieus echt blij dat we zo snel en vriendelijk aan een nieuwe ketel zijn gekomen.
Fantastische ervaring met warmland, ons huis had geen aansluiting ( condensafvoer ) voor een HR ketel. Er was dus meer werk nodig dan alleen de ketel monteren. Na overleg over de montagemogelijkheden kwam er een scherpe offerte die i.v.m. andere installateurs zo'n 500-600 goedkoper was. Op de afgesproken datum kwamen 2 monteurs de ketel en afvoer binnen 4 uur monteren. Tot op heden ben ik erg tevreden over de ketel en hebben ze, voor zover mijn installatiekennis reikt, keurig werk afgeleverd. Top!