expertise en oplossingsgericht

Veel kennis en op maatvoorzieningen. Behulpzame, nette en kundige monteurs. Perfecte afwerking zowel binnen als buiten.

Keurige, nette personen, die voor het aanleggen gezorgd hebben. De beste manier gezocht voor het aanleggen van de stroom en de Apparaten. Heel netjes.

Bedrijf wat afspraken nakomt !

Prettige monteurs die zeer vakkundig te werk gaan. Goed geïnstalleerd! Laat d3 zomer nu maar komen !

Gemaakt zoals gepland

Ondanks de crisis en ziekte van monteur Week later gemonteerd en perfect geplaatst en prima service Bedrijf DSA is een aanrader

Zeer goed, hoge kwaliteit

Na veel uitzoekwerk had ik bepaald dat ik een systeem met micro-omvormers wilde hebben. Uiteindelijk bij DSA uitgekomen door alle informatie die ze verstrekken en de duidelijke uitleg over wat zij anders doen dan de meeste anderen. Niet bezuinigen op kwaliteit en installatie. Alleen maar werken met de beste merken voor zowel de panelen, de omvormers als ook het installatieframe. Installatie verliep perfect. Rustige en vakbekwame installateurs. Duidelijke uitleg over alles wat ze doen. Geen onveilig gedoe op een trapje, maar materiaal om het dak rondom goed af te zetten en een lift voor de materialen. In de meterkast ook geen geklooi, maar een compleet eigen groepenkastje alleen voor het zonnesysteem. Eenvoudig uit te breiden met accu's dus klaar voor de toekomst. Investering ligt waarschijnlijk iets hoger dan bij de gemiddelde partij, maar ik ben er van overtuigd dat zich dat in kwaliteit en levensduur vanzelf terugverdiend. Een dikke 10.

Wij zijn heel tevreden !

Wij vonden dat wij goede adviezen kregen en alles straalde vertrouwen uit . De installatie ging ook heel goed ,ze houden zich aan gemaakte afspraken en alles keurig afgewerkt trouwens leuke en kundige monteurs die ons netjes te woord stonden en alles goed uitgelegd hebben hoe het een en ander werkt !

Geheel komt zeer professioneel over

De monteurs hebben in weer en wind ( en bij zeer slecht weer met regen en kou) prima werk afgeleverd. Ook de uitleg naar mij mbt. de APP was goed. Mijn complimenten.

Vlot en netjes

Vriendelijk personeel dat vlot werk levert en alles netjes achterlaat

gekozen voor service en betrouwbaarheid

Duidelijke uitleg, duidelijke offerte en snel geïnstalleerd. Een oud onveilig draadje in de meterkast werd ook gelijk even vervangen. Het online monitoring systeem is erg duidelijk en overzichtelijk

Super; fijn team monteurs.

De monteurs zijn kundig en gaan direct en effectief te werk. Maw teamwork is goed om te zien; geeft vertrouwen in hun vakkennis. Ik heb cijfer 9 gegeven. (Een 10 is mi nooit haalbaar.)

De panelen liggen netjes en uit het zicht op het garagedak.

Vriendelijke en nette installateurs.

DSA heeft bij ons een airconditioning geplaatst. Ik heb van te voren uitgebreide informatie gekregen. De installatie ging erg vlot en er is heel netjes gewerkt. Ik ben zeer tevreden!

Goede Service en Installatie

Vorige week hebben we door DSA in de huiskamer en op de slaapkamers airco laten plaatsen voor koelte in de zomer en tevens (bij)verwarming voor de winter. Deskundig advies en professioneel vakwerk geleverd. Medewerkers werkten netjes en in alles ging in overleg. Super bedankt voor de service en het advies. Vriendelijke Groet, Nicole Lafleur-van Kampen, Gemert.

Zeer goed en netjes gewerkt

Ga naar de informatie avond en luister.. Zo als ze daar vertellen, zo werken ze ook.

Betrouwbaar en goed.

Alles volgens afspraak. Monteurs werken zeer netjes en overleggen goed met klant. Prijs en andere afspraken die gemaakt zijn goed nagekomen. We willen nog een unit laten plaatsen en laat dit zeker door DSA doen.

Aan verwachtingen voldaan

Na overtuigd te zijn op de informatieavond , waar duidelijke uitleg gegeven werd, waren de verwachtingen hoog. De afspraak om panelen te plaatsen werd snel gemaakt. Het plaatsen van panelen en in gebruik nemen verliep gladjes en duidelijk. Monteurs vriendelijk en duidelijk en bij vragen werd meteen overlegd. Er is geheel aan onze verwachtingen voldaan. Nu mag de zon zijn werk nog doen zodat de investering ook naar verwachting wordt verzilverd. Dsa bedankt voor de goede service.

Prima volgens afspraak geleverd

Op korte termijn geleverd. Goed gemonteerd en alles werkt.

Huisbezoek zeer positief ervaren

Huisbezoek zeer positief ervaren. Duidelijke uitleg over het product. Vakkundige monteurs.

Goede airco en prima vakwerk

Vriendelijk en kundig personeel. Ze werken netjes en vlot, plegen overleg m.b.t de plaatsing en geven goed advies. Het is een mooie en zeer stille airco/verwarming.

Alles volgens afspraak en zorgvuldig geplaatst

Vakkundig geïnstalleerd en alles werkt zoals beloofd

Uitstekend werk geleverd.

DSA gaat voor kwaliteit. Dat hebben we al eerder ervaren bij de installatie van onze multi-split airco installatie. Door het organiseren van een info avond krijgen potentiële kopers een goed beeld van de zonnepaneel oplossingen van DSA en kunnen op basis hiervan hun keuze maken. Na inventarisatie op locatie wordt er een aanbieding gemaakt met een duidelijke uitleg. Kwaliteit heeft zijn prijs maar betaald zich terug. De installatie is keurig verzorgd met de nodige flexibiliteit en uitleg.

Prima ervaring

Installatie werd door nette medewerkers conform afspraak uitgevoerd. Alles in samenspraak met mij. Tevreden over de installatiedag en de geleverde apparatuur.

Fijne, nette monteurs die prima werk hebben afgeleverd!

DSA heeft een airco geïnstalleerd, en keurig netjes gewerkt naar volle tevredenheid.

Ik denk positief over mijn aanschaf van zonnepanelen bij DSA.

Vanaf de voorlichtingsavond in Gemert bij DSA tot en met de plaatsing en oplevering van de zonnepanelen heb ik zonder meer goede ervaringen met de leiding en medewerkers van DSA. Ze stellen eer in hun werk door een goed en betrouwbaar product aan te bieden.

Dommel 7

5422VH Gemert

Over DSA Klimaat en Energiebeheer

DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs voor niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht. DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen realiseert u een plezierig binnenklimaat, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA kent de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken. Het accent bij DSA ligt op kwaliteit in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we vakkundig installeren. Tevreden klanten, daar staan we voor, elke dag!