mijn complimenten aan de 2 mannen die de airco hebben geplaatst. ze hebben het netjes en vakkundig gemaakt. hartelijk dank!
Netjes gewerkt volgens afspraak. Vakmensen!
Prima samenwerking adviseur, uitvoerend personeel en opdrachtgever. Werkzaamheden zijn tot tevredenheid uitgevoerd.
Alles verloop vlekkeloos. De offerte, de afspraken, de werkuitvoering, correctheid. Alles is PRIMA
jongens werken netjes en zijn corect
Vriendelijk en vakkundig personeel, heb airco zelf nog niet uitgebreid kunnen gebruiken....
De levertijd was wat lang, maar voor de rest een goede en positieve ervaring met zowel de mensen op kantoor als de installateurs.
Goede ervaring. Ook na het plaatsen van de airco, hij maakte een raar geluid en ze kwamen binnen enkele dagen kijken.
Goede producten en een prima uitvoering.
Ik heb onlangs een 2e airco laten plaatsen. Omdat ik een vaste klant ben werd er een gaatje in de agenda gezocht om toch in de drukste maand (juli) een airco te kunnen plaatsen. Patrick is tijdens de verbouwing langs geweest om tips te geven aan de aannemer, zodat de installatie heel voorspoedig en keurig weggewerkt heeft kunnen plaats vinden.
Netjes gewerkt. Installatie levert naar verwachting.
Alles keurig via afspraak verlopen
De installatie is goed geplaatst en werkt naar behoren. Ook het laatste wifi kastje Slaapkamer schakelde na 5 min instellen door Mark (oudste zoon, en computerexpert bij uitstek). Het Wifi signaal boven was te zwak doch het werkt er nu wel op. We zijn tevreden over de voorbereiding (laatste bepaald voor mij als ex-technicus het totaal plaatje van de oplevering), en handelen en dus een voorbeeldig werkwijze van DSA, ook dat de monteurs tot het laatst toe hebben geprobeerd ook nog de slaapkamer met wifi werkend te krijgen. De offerte was wat je van een goed bedrijf kunt verwachten. Well done!
We zijn goed voorgelicht, de afspraken zijn nagekomen en de service is tot nu toe goed.
Goed bedrijf. Medewerkers werken zorgvuldig en zijn vakbekwaam. Direct pinnen bij plaatsing panelen vond ik minder prettig.
Betrouwbaarheid nog geen ervaring mee. Verder een (zeer) tevreden klant
Afspraken keurig nagekomen, we hebben er vertrouwen in het beste gekocht te hebben !!
Dommel 7
5422VH Gemert
DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs voor niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht. DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen realiseert u een plezierig binnenklimaat, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA kent de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken. Het accent bij DSA ligt op kwaliteit in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we vakkundig installeren. Tevreden klanten, daar staan we voor, elke dag!