Patrick mag nog wel een cursus communicatie met klanten volgen
In vergelijking met andere offerte aanbieders sprong DSA er in postieve zin boven uit. DSA had de meeste technische vakkennis over de systemen en de installatie. Sterk is ook dat DSA alles in eigen beheer doet en niet met een onderaannemer werkt. Een ander pré is dat DSA niet alleen in de zonne-energie actief is maar ook andere electrotecnnische systemen levert. Door deze bredere bedrijfsstrategie is er een breder kennis op het vlak van de installatietecniek dan bedrijven die enkel en alleen in de zonne-energie actief zijn. De communicatie met het bedrijf is ook zeer goed. Een E-mail bericht wordt binnen 24 uur beantwoord en problemen worden meteen serieus genomen en zonder poes pas snel opgelost. Verder valt op dat het bedrijf streeft naar perfectionisme en kwaliteit. Alles wordt keurig afgewerkt waarbij de details niet uit het oog worden verloren. Het bedrijf gaat alleen in zee met A-merken en weet dan nog om met een aantrekkelijk prijs te komen. Kortom een prima prijs-kwaliteit verhouding! Voor mij is DSA een aanrader!
was een uitgebreide uitleg waarbij niets vergeten werd, ook de monteurs wisten waar ze mee bezig waren. ben zeer tevreden met DSA en zal het zeker aanbevelen
Zeer goede voorlichting. Uitstekende kwaliteit. Zeer vakkundig personeel. Doet precies wat beloofd is. Een aanrader voor iedereen die zonne-energie wil opwekken
Uitstekend bedrijf. Denkt met de klant mee.👍
Goede voorlichting en toelichting op locatie. Goed advies, duidelijke offerte. Levering en montage zijn volgens afspraak gedaan en goed tot uitvoering gebracht!
Ik heb niets op DSA aan te merken. Ik heb zonnepanelen en airco van DSA
gewoon het perfecte bedrijf met zeer goede opgeleide mensen die een goed product netjes af leveren
Na anderhalf jaar nog steeds dik tevreden over zonne-energie. Het hele traject is buitengewoon goed gegaan,tevens de after sale service en jaarlijkse onderhoud het schoonmaken en lichtmeting van de panelen.
Montage door prettige en keurig nette monteurs uitgevoerd. Ook advies gekregen van Patrick over teruggave btw en subsidie. DSA aanbevolen bij kennissen.
We hebben een goede installatie op het dak liggen dat in mijn ogen perfect is aangebracht. Nog steeds tevreden. Heb al meerdere keren andere geadviseerd naar een informatieavond te gaan.
DSA is een deskundig leverancier en heeft veel kennis.
Keurige installatie, netjes afgewerkt en prima personeel. In een woord "Gewoon Top."
Na installatie meerdere kennissen getipt. Diverse vroegen info, een aantal installeerde zonnepanelen. Ook de vraag om service na een probleem met dakpannen werd vlot en voortvarend opgepakt. Alle lof.
Zeer goed. Wel een beetje prijzig.
Goed snel en betrouwbaar
Goeie constructieve dialoog. Doet een site-survey. Afwerking etc uitstekend.Werken netjes. Installatie werkt naar verwachting, opbrengst is zoals verwacht rond de 40%, jaarlijks 2700kWhr.
Een Hybride warmtepomp van Daikin aan geschaft bij DSA Klimaat en Energiebeheer. Alles is zeer netjes gemaakt en goede uitleg gehad. De monteurs waren er wat later maar ze hebben op tijd gebeld dat ze onderweg waren.
Ik heb bij DSA zonnepanelen en een airconditioning voor de woonkamer en slaapkamer gekocht. Patrick (eigenaar) is bij ons langs geweest om de situatie te bekijken en ons uit te leggen waar de verschillen zitten in kwaliteit. Ik dacht ik weet eigenlijk alles wel maar er komt nog veel meer bij kijken. Het was snel duidelijk voor wie wij kiezen en dat was DSA voor de kwaliteit en service. De monteurs waren vakkundig een gezellig en wisten waar ze het over hebben. Alles netjes gemaakt in overleg en opgeruimd. Ik raad zeker aan om DSA uit te nodigen om een offerte te maken. Bedankt voor de goede zorgen.
Dommel 7
5422VH Gemert
DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs voor niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht. DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen realiseert u een plezierig binnenklimaat, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA kent de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken. Het accent bij DSA ligt op kwaliteit in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we vakkundig installeren. Tevreden klanten, daar staan we voor, elke dag!