Leuke monteurs, goede uitleg Kortom correct gewerkt volgens afspraak.

In een gemoedelijke sfeer netjes en correct gewerkt.

In een gemoedelijke sfeer netjes en correct gewerkt. Administratie/alle papieren op orde, logboek voor onderhoud achtergelaten. Heldere uitleg. Superblij met de airco.

Vakmensen met aandacht voor de situatie en voorkeuren van de klant

Helemaal top! Vriendelijke monteurs met kennis van zaken.

Netjes afgewerkt.

Goede uitleg gegeven.

Super tevreden over alles !!

Keurig op tijd zoals afgesproken. Super vriendelijke monteurs. En ik was verbaasd toen het klaar was ; ik zag nogal op tegen de rommel omdat we net klaar waren met verbouwen. Maar toen ik op zolder kwam was er helemaal niks meer te zien !!!! Alsof er niks was gebeurd........echt keurig netjes achter gelaten !!!

Alles volgens afspraak

Prima communicatie en ze hebben precies gedaan zoals afgesproken. Ook alles weer keurig achtergelaten!

Prima!

Mijn ervaringen zijn positief!

Zeer correct, komen de afspraken perfect na! App van Enphase wordt geïnstalleerd, zodat je je opbrengst van de zonnepanelen per stuk kan bekijken. Leidraad hoe je de gegevens moet gebruiken, bv BTW terugvragen, aanmelden energie terug leveren. Navraag na plaatsen of er vragen zijn of opmerkingen.

Keurige installatie airco, zowel binnen als buiten afgewerkt

Heel goed, installatie keurig netjes afgewerkt en behulpzaam met uit/in elkaar halen kledingskasten

Goede uitleg en vakkundig personeel

Bij het eerste bezoek kregen we een goede uitleg over de gewenste airco en eind mei hebben 2 vakkundige werklieden de airco geplaatst. De uitleg van de airco was wat gehaast en nadien bleek dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands was. Dit is inmiddels opgelost door het toezenden van de Nederlandse vertaling. Dank daarvoor!

Twee mannen hebben bij ons de airco geïnstalleerd. Vrolijke mensen! Helaas hebben we de airco nog niet aangehad ivm het wat mindere weer en dus nog niet uit kunnen testen maar dat komt snel. De uitleg van de apparaten, afstandsbediening was wat snel. ik denk niet dat ik het nog snap. Dus dat zou misschien op een ander moment nog eens kunnen. Nu was het aan einde van de dag en iedereen wilde denk ook wel naar huis. Dus geen tijd voor een lange uitleg. Maar als ik vragen heb dan ga ik gewoon met jullie bellen! dank!

Kwaliteit en perfectie, precies zoals verwacht

Zonne-installatie keurig netjes gemonteerd. Echte vakmannen. Werken zeer netjes, denken mee met de klant en zijn ook erg zorgvuldig. De zonnepanelen liggen super strak en kaarsrecht op het dak (en dak is bij andere installaties vaak niet het geval).

Super service en montage

Goed contact vooraf en beleefde monteurs. Zelfs de slaapkamer werd na montage gestofzuigd.

Netjes, deskundig,vriendelijk

Afspraken goed nagekomen. Flink doorgewerkt, vriendelijk in de omgang. Kwaliteit prima

Geweldig vakkundig, nette monteurs

Laten alles zeer netjes achter. Mooi recht gemonteerd, symetrisch tov twee ramen, alles volgens afspraak, kortom, erg tevreden

Eerlijk, no nonsense en vakkundig

Je word 'dood gegooid' met folders en aanbiedingen van bedrijven en diverse vage aanbieders dat ze via de gemeente in een plan zitten etc.... Ga gewoon opzoek naar een bedrijf in je omgeving die je eerlijk, zonder gladde verkoop en welke deskundige nederlands sprekende monteurs heeft. Duidelijke uitleg over kwaliteit en mogelijkheden van de panelen. Afspraken worden na gekomen en daags na de installatie word je netjes gebeld of alles goed gegaan is etc. Dit is m'n 2e keer dat ik zaken met ze doe en allebei was het gewoon goed!

Helemaal geweldig , een aanbeveling voor iedereen.

wat een vakmensen, en schitterend werk. dank je wel

Goede duidelijke informatie komen afspraken na installatie word netjes opgeleverd

vlotte, nette installatie van airco, met goede uitleg

vlotte, nette installatie van airco, met goede uitleg

Op tijd, rustig en vriendelijk

Monteurs waren op tijd, namen de tijd om de wensen op te nemen. Rustig, en heel schoon gewerkt Alles goed uitgelegd

Perfecte service, vakkundige installatie

Advies op maat, perfecte klantenservice en vakkundige installatie, meer dan tevreden

Zeker tevreden, vakkundige uitleg en gemonteerd!

Top bedrijf! 100 % aan te bevelen!

Prefect

T was vlugger geïnstalleerd als ik gedacht had Alles netjes opgeruimd en de rotzooi meegenomen Alles netjes uitgelegd hoe t werkt Gezellige en nette werklui Ben uiterst tevreden hoe t gelopen heeft En niet lang hoeven te wachten op datum qua installatie Mvg Ronald en Marina

Een bedrijf dat hun beloften waar maakt...

We hebben DSA ervaren als een serieus degelijk bedrijf dat staat voor vakmanschap. Zowel de eigenaar, kantoormedewerkers en monteurs zijn prettige mensen in omgang. Ze dachten goed met ons mee en kwamen met een prima oplossing. We hadden tijdens de installatie van onze triple airconditioning zeer prettig en gezellig contact met de monteurs. In nauwelijks twee dagen tijd hadden ze het met z'n drieën de klus naar volle tevredenheid geklaard. Ook de nazorg krijgt een dikke 10. Waar vind je zulke bedrijven nog?

Ze doen wat ze beloven!!!!

Prettige omgang met monteurs en ander personeel. Wie je ook aan de telefoon krijgt; ze weten waar ze het over hebben!

Dommel 7

5422VH Gemert

Over DSA Klimaat en Energiebeheer

DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs voor niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht. DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen realiseert u een plezierig binnenklimaat, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA kent de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken. Het accent bij DSA ligt op kwaliteit in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we vakkundig installeren. Tevreden klanten, daar staan we voor, elke dag!