Prima in orde doorgaan zo.
Beste Marco, bedankt voor de feedback. Zoals besproken gaan wij er mee aan de slag! Mocht het naar behoren zijn opgelost, dan ontvangen wij graag een nieuwe beoordeling!
Fijne samenwerking en uitstekende ophalers
Ben tevreden en wil dat ook blijven.
Goede ervaringen, vooral afspraken nakomen en snelheid in geval van vragen !
wachttijd aan balie is lang, omdat de telefoniste ook de balie doet, en dus bij telefoontjes de wachtende klant niet kan helpen. Advies : balie personeel niet voor telefoon gebruiken- of twee man voor op kantoor.
Bedankt voor de feedback. We gaan er serieus mee aan de slag om dit te verbeteren!
TE WEINIG PROACTIEVE COMMUNICATIE MBT GEVRAAGDE LEVERINGSTERMIJN OP ORDERS SLECHTE TEL BEREIKBAARHEID (MISSCHIEN TIJDELIJK)
Beste Frank, Naar aanleiding van uw feedback hebben we, na wederzijdse afstemming, diverse aspecten in onze dienstverlening aangepast. Natuurlijk hopen we dat dit goed is bevallen en dat u dit kunt waarderen. Als uw eerder oordeel daardoor veranderd is, zou u ons dan opnieuw willen beoordelen? Bedankt alvast!
Prettig bedrijf om mee samen te werken.
Dennis cs hebben In-Made goed geholpen om demontage van electronica in de gevangenis te behouden en aan te passen aan de actuele eisen
Very friendly people that work there.
Industrieweg 9
5281RW Boxtel
Holland Recycling is uw Business-to-Business partner voor recycling en datavernietiging en zorgt voor de meest zuivere afvalstromen: materialen worden hergebruikt of verwerkt met recyclepercentages van meer dan 98%! Daarnaast biedt Holland Recycling zo’n vijftig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt prima kansen zich te ontwikkelen. Met hen én met u richten we ons op groei en innovatie voor mens, maatschappij en milieu.