goed zaken doen !

je belt, word vriendelijk te woord gestaan, aardige mensen!

Prima!

Problemen worden opgelost er wordt mee gedacht.

Bij het ophalen van de container is mijn tuinpoort uit de grond gereden.

Tegen de afspraken in is de container opgehaald op een moment dat er niemand thuis was. Bij het ophalen is poort uit de grond gereden. Ik heb een aannemer een offerte laten maken voor de reparatie, maar omdat het bedrag wat hoger uitvalt dan waar MSB op had gerekend wordt er moeilijk gedaan. De aannemer heeft alle werkzaamheden gespecificeerd, maar dat is voor MSB niet voldoende. MSB wil nu een exact bedrag per individuele handeling die nodig is om de schade te herstellen. Aangezien de aannemer momenteel op vakantie is gaat dat dus nog even duren en zit ik al die tijd in onzekerheid of MSB de schade überhaupt wil gaan vergoeden.

Altijd Top

Altijd Top. Heel aardige en leuke jongens,

Gaat altijd goed dus geen klagen voor mij

Gewoon prima

Wordt gewoon op gewenste dag gebracht en opgehaald. Makkelijk om ophaaldag te verplaatsen. Misschien handig om 1 of 2 dagen voor het ophalen een herinnering sturen.

Snel en goed

Prima service en goede communicatie, ook aanpassingen van de services is snel geregeld. Zeer tevreden !

Goed meegedacht aan een passende oplossing

Ik had een container nodig voor tijdelijke zandopslag. Prima en snel geregeld

Top geholpen

Flexibele firma. Goed geholpen!

Goed contact

MSB heeft een goede dienst en een goed persoonlijk contact

uiterst tevreden!

Omdat ik het niet goed kon inschatten heb ik de datum van ophalen meerdere malen aangepast. Dit was overigens geen enkel probleem! Zowel het brengen als ophalen van de container gebeurde correct volgens afspraak. Het bleek geen probleem dat de inhoud van de container een stukje boven de bovenzijde uitkwam .

Goede ervaring duidelijke afspraken

Goed, prima geregeld

echt brabants

u vraagt wij draaien

Ga jullie adviseren, wanneer mensen een container nodig hebben.

Goede service, vriendelijke mensen!! Aan de telefoon en ook de chauffeur is een vriendelijke, vrolijke vent.

Zoals altijd, contact strak en duidelijk

Bellen, de vragen worden meteen begrepen, antwoord volgt meteen, en dat klopt.

Is goed

geen verrassingen precies zoals we hoopten.

zoals afspraak. vriendelijke snelle service. gewoon persoonlijk contact.

Heel goed!

Container is netjes geleverd. Zelf een dag eerder omdat dit beter uit kwam.

Duidelijk, snel en komen afspraak na

Goede dienstverlening: vlot, helder, accuraat.

Ik had een 6-kuubs container nodig voor bouwafval. De website biedt daarvoor alle informatie en is zeer helder. Ook het bestellen gaat dan simpel. Daarna worden de afspraken goed nagekomen en wordt goed ingegaan op telefonisch afgesproken wijziging. Kortom: prima!

Fijn bedrijf

sneller dan het geluid...

zeer positief, telefonisch netjes te woord gestaan en na het online aanvragen van een container binnen een uur al geplaatst.

Alles mooi op tijd geleverd / opgehaald Goede service bij omruilen naar grotere container

Prettige samenwerking

Prima, fijn bedrijf, heb collega's ook al ingelicht.

Schouwrooi 8

5281RE Boxtel

Over Milieu Service Brabant

Milieu Service Brabant. Uw Brabantse afvalinzamelaar: Bij de totale dienstverlening van alle afvalstromen draait het om u. Voor Bedrijfsafval, Papier/Karton, Glas en meer. Vanuit Boxtel bedient afvalinzamelingbedrijf Milieu Service Brabant de Brabantse markt. Dus ook voor de inzameling van o.a. Gevaarlijk afval, Vertrouwelijk papier, Afgewerkt Frituurvet of het ledigen van uw Vetput en uw Olie, Water en Slib. Uw Ondergrondse container, Rolcontainer en Afzetcontainer: Al 75 jaar staat flexibiliteit en een professioneel serviceniveau centraal. Dat betekent snel, netjes en verzorgd omgaan met alle soorten rol, afzet- en ondergrondse containers voor uiteenlopende afvalstromen. Het plaatsen, legen en wisselen gebeurt volgens de individuele wensen van de klant. Afval aanleveren of laten ophalen op locatie: Milieu Service Brabant loopt voorop in het moderne op- en overslagpark. Blijven vernieuwen in goed materieel is zowel voor de klant als voor de werknemers het beste. Zo blijft de service en continuïteit gewaarborgd. Milieu Service Brabant is dan ook een persoonlijk, dienstverlenend bedrijf waar de klant nog echt centraal blijft staan. U kunt vrijwel alle afvalstromen aanleveren op onze locatie in Boxtel zoals bijvoorbeeld bouw en sloop afval, puin, groenafval, restafval, hout of wij kunnen een afzetcontainer plaatsen op de gewenste locatie voor al uw afvalstromen.