Eenvoudig via de website een container besteld. Voor plaatsing werd ik netjes gebeld door de planning om eventuele bijzonderheden te bespreken (eerder had ik een container met kraan laten plaatsen). Container is netjes geplaatst en op de afgesproken datum weer opgehaald.
Snel en makkelijk via internet een container regelen. En netjes op tijd geleverd en op gehaald.
Na een belachelijk slechte ervaring bij een niet nader te noemen concurrent is het een verademing op een normale wijze zaken te kunnen doen. Afspraken worden perfect nagekomen en de communicatie verloopt top! Prijs t.o.v. vergelijkbare concurrenten is ook goed.
Goede service en meedenkend zeer tevreden
Zelfs speciale wensen konden gerealiseerd worden
Enige aanbeveling, ik gaf aan op de aanvraag van wanneer tot wanneer ik de container wilde plaatsen, er vanuitgaand dat de tot datum ook de datum van ophalen was, dit bleek niet het geval, tip mijnerzijds is dan ook om de tot datum weg te laten en duidelijk te vermelden dat je zelf contact op moet nemen om op te laten halen, slechts een tip. Indien ik weer een container nodig heb dan doe ik dat weer bij MSB R. Oorlog
ga zo door en hou de prijs zo laag mogelijk
gewoon goed.
Pas vanaf dit jaar klant. Tot nu toe erg tevreden.
Prima bedrijf, goede service, ga zo door.
Zeer goed en accuraat
Wij zijn nog maar net klant, maar tot nu toe alles tot volle tevredenheid verlopen. Vandaar overal een 10! Ga zo door ;-)
prima bedrijf netjes altijd optijd vriendelijke mensen
Via site hadden we aangegeven dat de container geleegd kon worden. N.a.v. deze melding hadden we geen verder bericht c.q. bevestiging ontvangen, wisten dus niet zeker óf bericht goed was aangekomen en/of wanneer dat de container opgehaald zou worden. Bij de eerste keer was aangegeven dat de container 's-middags opgehaald zou worden, maar toen werd deze in de ochtend opgehaald. Op zicht niet zo'n drama, maar onze auto's stonden er voor geparkeerd en als we op dat moment niet thuis waren geweest, dan waren jullie voor niets gekomen. Ben over het geheel echter zeer tevreden.
Goede ervaring met MSB. Vandaar nu voor de 2e keer bij jullie voor container verhuur. Jammer dat er geen klep achter op de container zit zodat je met een kruiwagen puin in de container kunt lossen.
Schouwrooi 8
5281RE Boxtel
Milieu Service Brabant. Uw Brabantse afvalinzamelaar: Bij de totale dienstverlening van alle afvalstromen draait het om u. Voor Bedrijfsafval, Papier/Karton, Glas en meer. Vanuit Boxtel bedient afvalinzamelingbedrijf Milieu Service Brabant de Brabantse markt. Dus ook voor de inzameling van o.a. Gevaarlijk afval, Vertrouwelijk papier, Afgewerkt Frituurvet of het ledigen van uw Vetput en uw Olie, Water en Slib. Uw Ondergrondse container, Rolcontainer en Afzetcontainer: Al 75 jaar staat flexibiliteit en een professioneel serviceniveau centraal. Dat betekent snel, netjes en verzorgd omgaan met alle soorten rol, afzet- en ondergrondse containers voor uiteenlopende afvalstromen. Het plaatsen, legen en wisselen gebeurt volgens de individuele wensen van de klant. Afval aanleveren of laten ophalen op locatie: Milieu Service Brabant loopt voorop in het moderne op- en overslagpark. Blijven vernieuwen in goed materieel is zowel voor de klant als voor de werknemers het beste. Zo blijft de service en continuïteit gewaarborgd. Milieu Service Brabant is dan ook een persoonlijk, dienstverlenend bedrijf waar de klant nog echt centraal blijft staan. U kunt vrijwel alle afvalstromen aanleveren op onze locatie in Boxtel zoals bijvoorbeeld bouw en sloop afval, puin, groenafval, restafval, hout of wij kunnen een afzetcontainer plaatsen op de gewenste locatie voor al uw afvalstromen.