Prettige en snelle service
Marielle Ducaat heeft ons op een prettige manier bijgestaan. Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep zowel met mij als met mijn man altijd heel fijn. Ze beantwoordde vragen altijd meteen en in begrijpelijke taal. Zij heeft mijn belangen op een zeer nette en beleefde manier behartigd. Ze was accuraat, zakelijk en heel erg betrokken.
Op mijn zaak is goed en snel gehandeld tot tevredenheid. De advocaat was medelevend in mijn zaak.
Dank je wel!
prima geholpen, waardeer vooral de betrokkenheid, inzet en vasthoudendheid.
Zeer tevreden rechtzaak tot een goed einde gebracht ,en een heel vriendelijke betrokken omgang.
đź–’
Prettige manier van communiceren, ter zake kundig, geen bla-bla verhalen.
ĂŤk had contact namens een kwetsbare client, ivm een "opgedrongen" verkoop. Er is snel en adequaat gereageerd en met direct succes. Mijn client zei letterlijk: er is een grote last van mijn schouders gevallen. Dank!
Het heeft mij verbaasd dat het zo snel ging en heeft mij ook zeer verbaasd dat ik met de incasso zo deskundig ben geholpen , en alles via de mail. BRAVO. Met vriendelijke groeten uit Dresden. J.Dijkstra
Professioneel
Zeer snel reageren op de hulpvraag. Betrokken en vakkundig advies.
Ik heb mij zeer gehoord gevoeld
Ik ben zeer tevreden over Wolderwijd Juristen. Ze stonden altijd voor me klaar en hebben me goed geholpen met mijn ontslag. Ik raad ze zeker aan en mocht ik ooit weer een jurist nodig hebben dan weet ik waar ik wezen moet.
Heldere uitleg en een prettig gesprek vooraf aan de werkzaamheden.
Erg goed en snel geholpen.
vlotte professionele afhandeling, persoonlijke benadering
Ik had een vaststelling overeenkomst gekregen van mijn werkgever en binnen een ander halve week was de deal rond.
Zeer deskundig . Geduldig en communicatief. Plezierige samenwerking.
Heel goed advies gekregen met een bijzonder goed resultaat
Ik zeer snel en heel erg goed geholpen .
Super goed geholpen