Bij aanschaf van de zwembad robot weinig informatie. De resultaten vallen mij tot nu toe wat tegen. Ik heb hem pas 1 keer gebruikt dus de tijd zal het leren.
Ik was al lang op zoek naar testtabletten in grote hoeveelheid en dit voor fotometer SCUBA II speciaal voor het testen van de alkaliniteit. Bij Rhodos Wellness uiteindelijk gevonden wat ik zocht. Doosje met een inhoud van 100 stuks. Tegelijk dan ook maar 100 stuks besteld voor test van de PH-waarde en de vrije chloor. Zeer interessante prijs. De website is geweldig ,zeer overzichtelijk en met interne links naar de verschillende produkten. Er wordt interessante en ruime uitleg gegeven bij vele produkten en steeds is er een link naar de kontaktpersoon voor in geval van een persoonlijk probleem. Welk produkt moet ik juist kopen of is het meest geschikt voor mij persoonlijk ? Ook daarvoor wordt goede ondersteuning gegeven. Vlotte en snelle levering.
Helemaal Top
Heldere informatie. Snelle reactie op vragen. Duidelijke procedures. Snelle verzending en verzorgde verpakking. En het geleverde apparaat is top..
Duidelijke website, snelle levering. Kwaliteit/prijsverhouding uitstekend Via website besteld en verder geen contact meer nodig geweest
nvt
Correcte en snelle levering
Heel prettig geholpen. Mensen hebben kennis van de zaken. Product binnen 2 dagen geleverd. Ik zit ze zeer zeker aanbevelen.
Altijd prettig om hier wat te bestellen
super snelle levering
Woensdagavond bestelde ik een stevige warmtepomp, donderdagochtend 08.45h stond ze voor de deur! Leek of ze persoonlijk gereden hadden, top! De telefonische hulp was ook uitmuntend!
Het complete proces van bestelling tot aan levering klopt. De Aqua Excellent spa geur Indian Sandalwood 200 ml en Aqua Excellent spa geur Indian Sandalwood 200 ml voldoet ruimschoots aan onze verwachting. Binnenkort de Aqua Excellent spa geur Siberian Pinecone 200 ml en de Aqua Excellent spa geur Marrakesh Market 200 ml uitproberen.
Goed product.
Hebben het niet zeer lang kunnen gebruiken , maar doet zijn job. We zien volgend jaar wel.
Zijn langs geweest na goede recensies te hebben gehoord zeer vriendelijk personeel daar en goed geholpen zijn benieuwd naar de nieuwe locatie straks
Ik ben erg prettig en deskundig geholpen bij de keuze voor een saunakachel.
Mooi product alles ging volgens plan
Een deel van de levering klopte niet met mijn bestelling maar dat werd zonder problemen binnen de 2 dagen opgelost
Zeer slechte na service
Nieuw zandfilter besteld, te groot. Geruild voor kleinere. Van dat zandfilter klopte maatvoering van de aansluiting niet (verkeerde info fabrikant). Derde filter wel goed, dure oplossing gevonden die, als het goed gaat, voordelig wordt.
De producten zijn top quality, altijd vlotte levering .thanks rhodos welness
Vlotte bestelling, de dag erna in de bus
Alles netjes geleverd tegen een goede prijs
Super! Is echt lekker spul!
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek