Zwembad besteld bij deze winkel, Zeer goede service nadat we nog vragen hadden en er per ongeluk een verkeerd zeil was geleverd. Een echte aanrader,!
Saunaheater kapot, nieuwe heater uitgezocht op rhodos site (met ook nog korting), snel opgehaald (stond al klaar) en na installatie einde van de dag weer een werkende sauna. En achteraf nog contact per mail om te verifieren dat alles naar wens ging.
Kreeg net een belletje dat m’n product niet op voorraad was en dat ik vanwege het ‘ongemak’ kosteloos een zwaardere halter set mocht kiezen. Top service!
bestelling is goed ontvangen. enkel werd ik niet op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou aankomen, terwijl het nodig was dat ik thuis was. gelukkig was dat toevallig het geval. voor de rest geen opmerkingen.
Erg snel en duidelijk
Voor de eerste keer contact met Rhodos voor wellness artikelen. We werden hierbij goed en snel geholpen, ook in deze Corona tijd.
Top service goed advies welke warme pomp ik het best aan kon schaffen Mocht je er onverhoopt tot niet op tijd levenbaar zijn gaan ze er gelijk achter aan of zoeken soort gelijk product voor optie Uiteindelijk toch me pomp gekregen die ik besteld had Echt fijn dat er zo persoonlijk word nee gekeken na de wensen van de Klant ! Kom zeker terug !!
Voor mn sauna heb ik online sauna stenen, een mooi en leuk kompleet accesoirres pakket, speksteentjes en een geur dispenser besteld. De levering was snel en netjes en de producten zagen er goed, leuk en mooi uit! De prijzen zijn ook redelijk. Rhodos lijkt mij dus een aanrader ook voor vervanging en accessoires producten. Tot slot: Jaralt bedankt voor het mooi verzorgen van de pakketten!
Deskundige werknemers die meedenken met de klant.
Duidelijk en goed
Top,snelle levering van het product.wordt vriendelijke geholpen zin top mensen. Met vriendelijke groet familie reckers
Heel snel geleverd, ondanks dat er stond half mei pas beschikbaar! Super!!!
Goede producten en fijne service, ook via webshop. Prijs kwaliteit is ruimschoots in orde. Ook al gaat er soms iets niet zoals je het gevraagd hebt, ze reageren altijd. Zowel via e-mail als telefonisch en stellen alles in het werk om de klant van zijn gevraagde product te voorzien. Een winkel/website om aan te raden.
Dank je wel Erna, een mooie reactie
Bedankt voor je positieve reactie.
Onze klacht word zeer goed opgepakt en zal opgelost worden.
Originele beoordeling
Namen in eerste instantie de klacht niet serieus. Later met andere medewerkster contact gehad die vertelde dat we bij bestway moesten zijn. Daar klacht neergelegd maar tot op heden niets van hun vernomen.
Goede prijzen, marktconform
We zijn blij dat je tevreden bent :-)
Netjes volgens afspraak geleverd
Bedankt voor je positieve reactie :-)
Tot 3x toe thuis moeten blijven omdat er bezorgt zou worden, ook op zaterdag. 3x liep het uit en zouden ze zo spoedig mogelijk bezorgen, dus nog langer thuis wachten. Maandag even bellen. Ze bezorgen nooit op zaterdag!!! Waarom dan wel een mail dat ze die dag komen? Vond dit erg lastig.
Beste Carla, erg vervelend dat de bezorging niet soepel is verlopen. Nadat het bij ons weg is, hebben wij er helaas geen controle meer op. We gaan in ieder geval je feedback meenemen, bedankt hiervoor.
Voor t eerst besteld, prima service! Snel bezorgd en lekkere geurtjes.
Bedankt Eva, daar doen we het voor 👍🏽
Adviserend verkopen? Nee, niet echt! Op 30 maart 2021 een SmartStep jacuzzi Trap Coastal grey besteld in verband met zijn diepte van 61 cm volgens de website. Op 01-04-2021 geleverd: so far, so good. De maat van de diepte blijkt echter 71 cm te zijn..... Daarop gebeld met Klantenservice en iemand van fitness nam aan. Die adviseerde mij een mail naar Rick te sturen die 's middags weer aanwezig zou zijn. In deze mail uiteengezet dat de dieptemaat voor mij belangrijk is. Tevens gevraagd om een alternatief (Heeft u een degelijk alternatief voor de door mij gekozen jacuzzi-trap?). Het antwoord van Rick: Als de trap niet de juiste maat heeft en je hebt alle verpakkingsmateriaal er nog bij dan mag je hem retour sturen en krijg je het geld weer gecrediteerd. Ik wil graag een oplossing en dit is geen oplossing. Bovendien vertrouw ik nu de maatvoeringen niet meer die op de website vermeld staan en daar wil ik zekerheid over hebben. Maar waarschijnlijk wil men niet adviserend verkopen. Daarna nog een keer op Klantenservice ingesproken met verzoek om terug te bellen maar tot op dit moment niets meer vernomen. Realiseer u goed dat u dit iedereen kan overkomen! Update per 04.04.2021: Ben door Rhodos.nl (Bernard) benaderd en bevestigd werd dat men mijn vraag om een alternatief (als koopsignaal) niet heeft beantwoord. Mij worden nu de gecontroleerde maten van een alternatieve trap opgegeven en de oorspronkelijke trap is retour gezonden en zal worden gecrediteerd. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt en Rhodos heeft de kwestie nu goed aangepakt. Daarom beoordeling gewijzigd naar 4 sterren. Nu nog wel even de maatvoering van mijn gekozen kleur op de website aanpassen naar 71 cm!
Onze spa was defect. Deze was lang geleden aangeschaft bij Rhodos De spa was lek en hij werkte niet meer omdat de printplaat defect was.. Door allerlei oorzaken, die voornamelijk ontstonden door de corona crisis, duurde het allemaal erg lang tot de uiteindelijke reparatie. De monteur is meerdere keren geweest en uiteindelijk is de spa vakkundig gemaakt. Rhodos is ons enorm tegemoet gekomen in de gemaakte kosten. De service die geleverd wordt houdt dus niet op na een aantal jaren, maar blijft van kracht. Chapeau !
Beste Harmgret, het is helaas niet altijd even soepel verlopen. Bedankt voor je positieve reactie.
Goed product, makkelijk verwerkbaar, goede bijsluiter
Albert, bedankt voor je positieve reactie. 😁
Snel geleverd, de volgende dag al. Wij hadden een kleinigheid besteld, maar mooi product en precies zoals vermeld op de site.
Bedankt voor je positieve bijdrage, daar doen we het voor. 😁
Lang gezocht op internet naar roeitrainers. Vanwege de actuele voorraad contact gezocht met Rhodos. Na een afspraak te hebben gemaakt een middagje ( coronaproof) roeiers uitgeprobeerd en met de adviezen van Remon besloten een mooie roeier aan te schaffen. Thuis bleek het plan de roeier staand op te bergen niet haalbaar. Klein meetfoutje van mijn kant. Rhodos gebeld en de roeier omgeruild voor de life fitness Mega Pro waterroeier. Na de eerste week gebruik wat vragen en wensen. Besproken met Lorenzo en een houder voor de smartphone plus een handvat hartslagmeter besteld. Wederom supersnel geleverd. Een mooi roeiapparaat gecombineerd met een goede service. Top.
Beste Paul, bedankt voor je mooie reactie. Wij wensen je veel plezier met de roeitrainer. 👍🏽
duidelijke communicatie en correct afspraak nakomen!
Bedankt Ed, daar doen we het voor.
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek