Was al een aantal weken opzoek naar een opzetzwembad voor in de zomer. Gebeld met Rhodos, en kreeg super goed advies! Direct 1 besteld, nu nog hopen op mooi weer:-)
Peter, bedankt voor je positieve beoordeling. Mooi weer hebben we besteld, zal binnenkort kosteloos worden nageleverd. 😎
Zeer vriendelijk personeel, hij nam de tijd om antwoord te geven op mijn vragen, een goede prijs - kwaliteit verhouding en snelle levering.
Bedankt voor je reactie Lilian, daar doen we het voor. 😁👍🏽
Saunapakkeet besteld. Zandloper kwam defect aan. Gemeld en vrijwel meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. zelfs een nog mooiere! Top!
Evert, bedankt voor je mooie reactie en fijn dat het netjes is opgelost. 👍🏽
Had de spullen snel binnen. En veel producten in mij pakket die ik had besteld. Waar voor je geld
Beste Renee, Bedankt voor je positieve beoordeling, daar doen we het voor 😀 Groet van het Rhodos Team
Verkoopafdeling is prima. Mijn Caldera Jacuzzi heeft een technisch probleem. Het heeft een week geduurd door drukte voordat er duidelijke afspraken konden worden gemaakt. Communicatie was matig in eerste week maar hierna werd het probleem goed opgepakt. Alle vertrouwen dat het probleem goed wordt verholpen.
Originele beoordeling
Mijn Caldera Jacuzzi heeft een technisch probleem. Het is mij gedurende 1 week van contactpogingen richting Rhodos via mail/telefoon/website niet gelukt om een afspraak te maken voor een monteur. Iedre keer beloven ze contact op te nemen maar het lijkt dat mijn bestaan wordt ontkend. Zeer vervelend en onwerkbaar. Jacuzzi probleem is uiteraard nog bestaand.
Tijdens mijn zoektocht naar een nauwe zwembad robot kwam ik via Google bij Rhodos uit. Omdat er zoveel verschillende zijn zag ik door de bomen het bos niet meer. Maar na telefonisch overleg en perfect advies meteen eentje besteld! Nieuw bedrijf voor mij maar niet al verrast en tevreden!
Beste Bo, Het plezierige contact is wederzijds, bedankt voor de aankoop. We wensen je veel plezier met de zwembadrobot en natuurlijk een fantastisch zwemseizoen. Groet van het Rhodos Team
Top! Had een spoedklus voor een nieuwe kachel in onze sauna en is deskundig en snel uitgevoerd.
Bedankt voor je recensie, we wensen je veel plezier met de nieuwe sauna kachel. Groet van het Rhodos Team
Wat één telefoontje al niet kan doen. Waar andere aanbieders voor een spinningfiets met de aflevering (steeds maar uitstellen) je in de kou laten staan, heb ik vanmiddag een hele andere ervaring opgedaan. Vandaag besteld, morgen in huis. En dan spreek ik nog niet eens over het deskundige advies, geweldig! Echt een hele dikke aanrader.
na een misverstand zeer goed opgepakt door de verantwoordelijke, heel netjes te woord gestaan en alles goed opgelost. nu toch een tevreden klant die zeker nog een keer terug komt Dit is goede klantenservice en probleem oplossend denken!
Originele beoordeling
op 28-01-21 een bestelling geplaatst van meer als €400, op de website word gezegd dat als je het voor 16:00 besteld het de volgende dag in huis zou zijn. niets is minder waar een dag later nog niet eens bevestiging van DHL dat het pakket is aangeleverd. vervolgens mijn is vriendin in de telefoon geklommen om te vragen of er geleverd zou worden op 29-01-21 waarop gezegd werd mevrouw ik weet het niet wij zijn hier niet verantwoordelijk voor. vervolgens een halve dag gewacht hopend dat de bevestiging van DHL toch zou komen maar aan het eind van de middag nogsteeds niks.... toen zelf maar gebeld om te kijken of er misschien een probleem zou zijn met de bestelling. na een korte periode in de wacht te hebben gestaan ben ik te woord gestaan door een medewerker die mij eigenlijk weer proberen af te schepen met de uitleg dat het niet zijn schuld was en dat het bij DHL lag. ik heb hem toen uitgelegd dat ik overal heel veel begrip voor heb en begrijp dat de situatie niet handig is zoals die momenteel is maar er staat op de site dat als er voor 16:00 besteld word het de volgende dag in huis is, dit is NIET het geval er werd ook niet geprobeerd een oplossing te vinden maar het probleem lag bij DHL. in mijn optiek ligt het probleem bij Rhodos die beloven iets en maken het niet waar. om het kort samen te vatten SLECHTE service en zeker een 0 voor probleem oplossend denken; dit is de laatste keer dat ik hier een product heb besteld !!!!!
Na een wat stroeve start uiteindelijk toch een mooie kachel met goede besturing snel opgestuurd gekregen. Top.
Beste Jordy, Excuus dat het in eerste instantie niet is verlopen zoals je had gehoopt. Na telefonisch contact is het toch nog goed gekomen en je hebt ons beloofd de recensie aan te passen. Ik wens je veel plezier met de saunakachel.
Originele beoordeling
Nadat ik gisteren juist uitstekend geholpen was door een voor mij onbekende medewerker, die mij beloofde nog dezelfde middag mij even te laten terugbellen, heb ik bij het uitblijven van dat telefoontje vanmorgen opnieuw contact geprobeerd te zoeken met deze fijne man. Ik kreeg echter Hessel aan de telefoon die denk ik niet zo'n zin had om mij van een goede kachel met dito besturing te voorzien. Op de vraag of mijn terugbelverzoek wellicht aan de aandacht was ontsnapt, er was mij immers beloofd te worden teruggebeld en dus ben ik daar bereikbaar voor gebleven, was het antwoord nogal geirriteerd: ja maar meneer, u bent niet de enige. Een raar antwoord. Met andere woorden, wat zeur je nou? Wellicht dat de vriendelijke man van de dag ervoor het even opnieuw met mij zou willen proberen? Ik ben te bereiken op het nummer 'welke nog in de mailbox staat'.
Vader en zoon die met hart en zaligheid voor hun mooie bedrijf staan. Werkelijk alles op het gebied van fitness en wellness is te vinden in de fraaie winkel.
Snel en deskundig geholpen. Leuke vrolijke mensen die weten waar ze het over hebben. Volgende keer zeker weer naar Rhodos.
Dinsdagmorgen een fitness apparaat besteld, in de middag al gebeld door de afdeling planning. Donderdag al geleverd en gemonteerd. Bij verkoop, planning en de twee monteurs het zijn allemaal vriendelijke deskundige werknemers.
Top bedrijf met goed services en goede communicatie. Echt een aanrader . Dankjewel voor jullie service
Originele beoordeling
Heb een bestelling geplaatst en elke dag dat ik bel over het status van mijn bestelling woord een andere verhaal naar mijn verteld . Nul communicatie ontvangen via deze bedrijf ivm met vertraging of zo woord elke keer een andere smoutjes verzonnen.Ik heb inmiddels mijn bestelling gecanceld , hopelijk krijg mijn geld op tijd terug. Succes met jullie smoutjes bij andere klanten.
3 jaar geleden een Lazyspa Vegas gekocht bij Rhodos. Super kwaliteit. Een heerlijk instapmodel om eens te onderzoeken of dit iets is voor langere termijn. Dit is ons zo goed bevallen dat het tijd werd voor een “upgrade” Hup op naar Rhodos en hebben wij bij de eigenaar Bernhard een Caldera Seychelles gekocht. Super geadviseerd, absoluut geen druk om de duurste jacuzzi te kopen, maar een jacuzzi die bij je past. De uitgebreide showroom heeft genoeg jacuzzi’s staan om je goed te kunnen oriënteren. Tjakka, bestellen! Korte en betrouwbare levertijd. Onze jacuzzi moest met een kraan op de plaats in onze wellness tempel worden gebracht. Dit is in het totaalpakket van de levering door Rhodos georganiseerd. Het plaatsen, installeren, in gebruik nemen en advies verliep op rolletjes (dank je Gerben) De aftersales was perfect en zeer professioneel. Dan natuurlijk de review van de jacuzzi. In 1 woord heeft deze al onze wensen overtroffen. Altijd heerlijk op temperatuur, super jets, fantastische audio. En voorzien van een heerlijke eenvoudige te bedienen cover. Na een uurtje kom je er als herboren uit. De verlichting en waterval geven een extra boost aan een welverdiende ontspanningsbeleving. Deze jacuzzi heeft al onze verwachtingen overtroffen. Als je twijfelt of je wil investeren in deze jacuzzi? Wij zeggen; gewoon doen, krijg je absoluut geen spijt van. Konny en Arnold
Na diverse telefoontjes is het probleem goed op gelost. Met vr.gr. Dik v/d.Berg
Beste Dik, We hebben het formulier voor je ingevuld en ingediend bij onze leverancier. We hopen dat het probleem hierbij snel is opgelost.
Originele beoordeling
Als ikhet serienummer invul op het formulier,krijg ik de melding dat ,dat niet herkent wordt Want af en toe scheid het daschboard ermee uit.dan moet ik hem van de stroom afhalen en dan doet hij het weer even. Wat kan het probleem zijn de eerste 3 dagen heeft hij het goed gedaan. Met vr.gr. Dik van den Berg
Goede en uitstekende snelle service. Een halve ster voor advies in de winkel. Ik heb niks in de winkel gekocht maar online.
Koop ik een roeitrainer daar , snel besloten, in de auto, komen we er thuis achter geen beschrijving erbij, ik heb gebeld, oké sorry vergeten, dat kan gebeuren,. Snel een opgestuurd maar die was van een ander type, weer gebeld , dan sturen we u nu de juiste op , en graag in het Nederlands , ga ik nakijken komt goed , dus niet . Weer gebeld , kreeg ik het antwoord die hebben we niet zoek het zelf maar op wij kunnen niets voor je doen, en bedankt Na het review te hebben geplaatst is er vanuit Rhodos wel weer gereageerd dat dit niet mag gebeuren. En hebben ze het toch op gelost, ik heb nu de Nederlandse beschrijving waar ik om vroeg .
Beste Arjan, Erg vervelend dat dit zo is gelopen, ik heb gehoord dat de handleiding voor je is vertaald en deze reeds gemaild is. Ik hoop dat het bij deze is opgelost, het is ook mogelijk ons te bellen waarbij we stap voor stap het display nog eens kunnen doornemen.
Originele beoordeling
Vlugge levering product zoals verwacht
Snelle levering met steeds een keurige update van het verloop. Nog even telefonisch contract gehad inzake beschikbaarheid en zeer netjes geholpen.
Besteld en snel afgeleverd. Wat wil je nog meer?
We hadden een aantal lampen stuk. ‘S Morgens via de webshop besteld en ‘s middags opgehaald. Blij met de snelle levering.
Snel geleverd, prima service en prima product.
goede advisering, snelle levering.
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek