Super!

Was al een aantal weken opzoek naar een opzetzwembad voor in de zomer. Gebeld met Rhodos, en kreeg super goed advies! Direct 1 besteld, nu nog hopen op mooi weer:-)

• Advies in de winkel

Goede service en zeer snelle levering

Zeer vriendelijk personeel, hij nam de tijd om antwoord te geven op mijn vragen, een goede prijs - kwaliteit verhouding en snelle levering.

zeer tevreden

Saunapakkeet besteld. Zandloper kwam defect aan. Gemeld en vrijwel meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. zelfs een nog mooiere! Top!

• Advies in de winkel N.v.t.

Goede spullen voor een mooie prijs

Had de spullen snel binnen. En veel producten in mij pakket die ik had besteld. Waar voor je geld

Verkoop/service

Verkoopafdeling is prima. Mijn Caldera Jacuzzi heeft een technisch probleem. Het heeft een week geduurd door drukte voordat er duidelijke afspraken konden worden gemaakt. Communicatie was matig in eerste week maar hierna werd het probleem goed opgepakt. Alle vertrouwen dat het probleem goed wordt verholpen.

• Advies in de winkel N.v.t.

Uitstekend advies en goed meegedacht!

Tijdens mijn zoektocht naar een nauwe zwembad robot kwam ik via Google bij Rhodos uit. Omdat er zoveel verschillende zijn zag ik door de bomen het bos niet meer. Maar na telefonisch overleg en perfect advies meteen eentje besteld! Nieuw bedrijf voor mij maar niet al verrast en tevreden!

• Advies in de winkel

Ben snel en deskundig geholpen

Top! Had een spoedklus voor een nieuwe kachel in onze sauna en is deskundig en snel uitgevoerd.

• Advies in de winkel

Geweldig advies en een uitstekende aflevering

Wat één telefoontje al niet kan doen. Waar andere aanbieders voor een spinningfiets met de aflevering (steeds maar uitstellen) je in de kou laten staan, heb ik vanmiddag een hele andere ervaring opgedaan. Vandaag besteld, morgen in huis. En dan spreek ik nog niet eens over het deskundige advies, geweldig! Echt een hele dikke aanrader.

• Advies in de winkel

goede service na klein misverstand

na een misverstand zeer goed opgepakt door de verantwoordelijke, heel netjes te woord gestaan en alles goed opgelost. nu toch een tevreden klant die zeker nog een keer terug komt Dit is goede klantenservice en probleem oplossend denken!

Eind goed, al goed

Na een wat stroeve start uiteindelijk toch een mooie kachel met goede besturing snel opgestuurd gekregen. Top.

• Advies in de winkel N.v.t.

Fijne open samenwerking en dat al verscheidene jaren.

Vader en zoon die met hart en zaligheid voor hun mooie bedrijf staan. Werkelijk alles op het gebied van fitness en wellness is te vinden in de fraaie winkel.

• Service N.v.t.
  • Advies in de winkel N.v.t.

Super leuke mensen met kennis en ervaring.

Snel en deskundig geholpen. Leuke vrolijke mensen die weten waar ze het over hebben. Volgende keer zeker weer naar Rhodos.

• Advies in de winkel

Her bedrijf heeft de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Dinsdagmorgen een fitness apparaat besteld, in de middag al gebeld door de afdeling planning. Donderdag al geleverd en gemonteerd. Bij verkoop, planning en de twee monteurs het zijn allemaal vriendelijke deskundige werknemers.

Top service

Top bedrijf met goed services en goede communicatie. Echt een aanrader . Dankjewel voor jullie service

Waanzinnig

3 jaar geleden een Lazyspa Vegas gekocht bij Rhodos. Super kwaliteit. Een heerlijk instapmodel om eens te onderzoeken of dit iets is voor langere termijn. Dit is ons zo goed bevallen dat het tijd werd voor een “upgrade” Hup op naar Rhodos en hebben wij bij de eigenaar Bernhard een Caldera Seychelles gekocht. Super geadviseerd, absoluut geen druk om de duurste jacuzzi te kopen, maar een jacuzzi die bij je past. De uitgebreide showroom heeft genoeg jacuzzi’s staan om je goed te kunnen oriënteren. Tjakka, bestellen! Korte en betrouwbare levertijd. Onze jacuzzi moest met een kraan op de plaats in onze wellness tempel worden gebracht. Dit is in het totaalpakket van de levering door Rhodos georganiseerd. Het plaatsen, installeren, in gebruik nemen en advies verliep op rolletjes (dank je Gerben) De aftersales was perfect en zeer professioneel. Dan natuurlijk de review van de jacuzzi. In 1 woord heeft deze al onze wensen overtroffen. Altijd heerlijk op temperatuur, super jets, fantastische audio. En voorzien van een heerlijke eenvoudige te bedienen cover. Na een uurtje kom je er als herboren uit. De verlichting en waterval geven een extra boost aan een welverdiende ontspanningsbeleving. Deze jacuzzi heeft al onze verwachtingen overtroffen. Als je twijfelt of je wil investeren in deze jacuzzi? Wij zeggen; gewoon doen, krijg je absoluut geen spijt van. Konny en Arnold

• Advies in de winkel

Goede hulp bij problemen alles is naar behoren opgelost

Na diverse telefoontjes is het probleem goed op gelost. Met vr.gr. Dik v/d.Berg

• Service N.v.t.
  • Advies in de winkel N.v.t.

Goede en uitstekende snelle service

Goede en uitstekende snelle service. Een halve ster voor advies in de winkel. Ik heb niks in de winkel gekocht maar online.

Niet best

Koop ik een roeitrainer daar , snel besloten, in de auto, komen we er thuis achter geen beschrijving erbij, ik heb gebeld, oké sorry vergeten, dat kan gebeuren,. Snel een opgestuurd maar die was van een ander type, weer gebeld , dan sturen we u nu de juiste op , en graag in het Nederlands , ga ik nakijken komt goed , dus niet . Weer gebeld , kreeg ik het antwoord die hebben we niet zoek het zelf maar op wij kunnen niets voor je doen, en bedankt Na het review te hebben geplaatst is er vanuit Rhodos wel weer gereageerd dat dit niet mag gebeuren. En hebben ze het toch op gelost, ik heb nu de Nederlandse beschrijving waar ik om vroeg .

• Advies in de winkel

Vlugge levering product zoals verwacht

Snelle levering

Uitermate keurig

Snelle levering met steeds een keurige update van het verloop. Nog even telefonisch contract gehad inzake beschikbaarheid en zeer netjes geholpen.

Snel en zoals beloofd

Besteld en snel afgeleverd. Wat wil je nog meer?

• Advies in de winkel N.v.t.

Vlot in het bezit gekomen van wat we nodig hadden voor onze sauna!

We hadden een aantal lampen stuk. ‘S Morgens via de webshop besteld en ‘s middags opgehaald. Blij met de snelle levering.

• Advies in de winkel

Super service, pakket werd in de gang gezet

Snel geleverd, prima service en prima product.

• Advies in de winkel

goede advisering, snelle levering.

Zuiderzeestraatweg 241

8096 BK Oldebroek