Gisteren besteld en vandaag thuis. Top service. Zal zeker nogmaals bestellen.

Top bedrijf

Wat een snelle levering wij zijnerf tevreden.

• Advies in de winkel N.v.t.

Wanneer bij een hittegolf de chloor briquetten overal uitverkocht zijn in Nederland, geeft Rhodos ze nog op voorraad!!! Heel fijn, want nu kunnen wij blijven genieten van een schoon en helder zwembad!

Overzichtelijk

fijn en overzichtelijk met verschillende producten en prijzen. Je kan op deze site ten minste goed vergelijken en bestellen wat je wil hebben dankzij de goede product informatie.

• Advies in de winkel

Dit is op dit moment de enige zaak online die alles wat ik nodig had op voorraad heeft super!!

Top geregeld!

Bestelling binnen 2 dagen geleverd en product voldoet prima!

• Advies in de winkel

Goede service ondanks drukke tijden

Warmtepomp Astral elyo 16Kwh besteld maar deze starte helaas niet op. Wat heb ik fout gedaan? Foutcodes..Dat is schrikken.. Gebeld en gemaild met Bernard die op zaterdagavond nog een mailtje naar de leverancier gestuurd heeft. Na verschillende testen en controles bleek een stekkertje niet op het moederbord te zitten en probleem was opgelost. Ondanks dat je ze misschien moeilijk aan de telefoon krijgt in drukke tijden helpen ze je zeker uit de brand en komen met oplossingen! Daar draait het om.

Kwaliteit en super service

Ik heb een warmtepomp en een oprolsysteem gekocht bij Rhodos. Advies gevraagd online en dadelijk goed geholpen. Nadien nog een mail gehad of alles in orde was. Wij zijn dik tevreden!

Eerlijk en oprecht advies

Ondanks dat er ook duurdere opties waren heeft Rhodos ons een eerlijk en reëel advies gegeven. Fijne winkel!

• Advies in de winkel

Prijs en kwaliteit zijn super ben er blij mee mvg

Heel klantvriendelijk

Helemaal blij met onze zwembad. En de levering was ook nog supersnel. Nogmaals bedankt!

Fantastische service!

Levering was super snel. Ik kreeg alleen 1 verkeerd zeer vergelijkbaar product. Daarop kreeg ik snel een excuus aangeboden en per direct het correcte item toegestuurd waarna ik beide items mocht behouden. Super service zeker een aanrader!

• Advies in de winkel

Met veel tijd en energie geholpen door Rhodos!

Zeer goed ontvangen door een enthousiast team die mij van A tot Z heeft geholpen bij alles wat ik te wensen had

• Advies in de winkel

De 2de bestelling gedaan, en 1x in de zaak geweest zeer deskundig personeel. echt een aanrader!

• Advies in de winkel

Correct en stipt en budgetcorrect

Zeer goede ervaring met bestellingen bij Rhodos. Ook hier ons België landje.

• Advies in de winkel

kapot product ontvangen netjes opgelost.

Bestelling gedaan echter het product was bij aankomst defect. Afhandeling netjes en voorspoedig gedaan.

snelle levering

heel snel geleverd binnen 1 dag zelfs in de coronatijd.

• Service N.v.t.
  • Advies in de winkel N.v.t.

Juiste info, snelle levering!

Juiste info, snelle levering!

• Advies in de winkel

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

De levering was snel. Het product was van goede kwaliteit en doet zijn werk zoals het moet. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Hele slechte service!

Hebben in mei een pomp voor ons zwembad gekocht. 2 onderdelen pasten niet op elkaar. Ze zijn slecht bereikbaar en schuiven het af op de leverancier. Na weken heen en weer mailen en bellen hebben we eindelijk het nieuwe onderdeel gehad, probleem bleek zelfs een bekend probleem, maar zowel Rhodos als de leverancier geven slechte service!

Erg tevreden

Doen wat ze beloven, snelle levering en product heeft onze verwachtingen overtroffen!

Uitstekend geadviseerd

Hier hebben ze echt kennis van zaken, uitstekend geholpen met een advies hoe de waterkwaliteit van mijn spa optimaal te houden.

• Advies in de winkel

Ben ik nou de enige die alles slecht vind.?

Ben ik nou gek Mischien.? Een voetenbadje besteld. Zaten kieren in. En het hout viel me echt tegen. Dus ik neem contact op. Dat is normaal zegt de dame. Het moet uitwerken. Nou sorry maar daar betaal ik niet zoveel geld voor. Vervolgens retour gestuurd. Tot heden mijn geld nog niet terug gekregen. 3 weken later. Ze hebben het pakket nog niet ontvangen.? Nou gelukkig aangetekend verstuurd. Sorry de service is bar slecht. En het voetenbadje ook. Valt me echt tegen. Jammer.! Hopelijk snel mijn geld retour. Anders ga ik aangifte doen voor internet oplichting.

Goed en mooi bedrijf

Snel besteld en snel geleverd

Erg slechte service

Na een op voorraad zijnde Scuba 2 watertester besteld en betaald te hebben krijg je snel daarna een bericht dat ie niet op voorraad is. Geef dat dan niet op je site aan denk ik. Maar dan geven ze op mijn verzoek om een update ook aan dat het nog wel even kan duren. Zullen ze op eigen initiatief dus blijkbaar niet doen. Omdat ik betaald heb wacht ik dan maar terwijl ik de tester hard nodig heb. 3 weken later als ik inmiddels met vakantie ben krijg je zonder pardon een bericht dat ie toch niet meer leverbaar is en wordt het geld terug gestort. Er wordt ook geen alternatief geboden en al helemaal geen persoonlijk excuus aangeboden.... en nu staat hetzelfde apparaat doodgewoon weer op voorraad op hun site. Trap er dus niet in.

Zuiderzeestraatweg 241

8096 BK Oldebroek