Goed opgelost

Pech gehad door net een zwembadfilterpomp te ontvangen welke na 2 dagen stopte met pompen. De communicatie kwam wat moeizaam op gang maar uiteindelijk is het door Bastiaan allemaal keurig opgelost. Waarvoor dank!

Geweldige vakmensen

Reeds in 2018, na een zeer fijn, informatief verkoopgesprek met Gervin, onze Gardipool besteld. Onze nieuwbouwwoning is juni dit jaar opgeleverd. Doordat er zo’n lange tijd heeft gezeten tussen het bestelmoment en daadwerkelijke plaatsing is er, mede doordat Corona roet gooide in nogmaals een persoonlijke ontmoeting en samen de spreekwoordelijke puntjes op de i zetten enigszins ruis ontstaan. Daar zijn we echter met wederzijds respect zeer goed uitgekomen. Vervolgens is onze droom op uiterst vakkundige wijze verwezenlijkt door Dion en zijn assistent (ben helaas zijn naam even kwijt sorry!). In één woord vakwerk door twee zeer vriendelijke, beleefde, hardwerkende mensen. De door Dion, bij oplevering aan twee leken gegeven, geduldige uitleg en aanvullend advies maken het plaatje compleet. Door Corona waren niet alle onderdelen direct leverbaar, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat ook dit in orde komt! Doordat wij best veel wensen hebben en er bij nieuwbouw nu eenmaal ontzettend veel komt kijken, konden wij ons complete Wellnessplaatje (sauna - collagen zonnebank) niet in één keer verwezenlijken. Maar even doorsparen en ook die zaken worden bij Rhodos besteld!

• Advies in de winkel

Rhodos is een servicegericht bedrijf met vriendelijke en professionele medewerkers.

Het kan nog beter!

na een aantal communicatieproblemen telefonisch en via mail toch alles netjes geleverd. Bedankt Bernard en Bastiaan

toch nog goed gekomen

na 1 jaar trammelant met zwembad robot is deze omgeruild voor een nieuwe versie ervan en deze werkt goed! eind goed al goed

• Advies in de winkel N.v.t.

Wat een positieve ervaring.

Bij het bestellen via de webshop had ik toch nog enige twijfel of ik het juiste artikel zou aanschaffen. Toch even gebeld...alsof je in een "warm bad" komt... geen enkele moeite, telefonisch advies is geen enkel punt. Daarbij opvallend positief het doorvragen en dan het advies geven. Super bedankt, een heel positieve ervaring. Aan een ieder wil ik dan ook dit bedrijf zeer sterk aanbevelen.

Goed en eerlijk bedrijf!

Na een jaar geleden heel uitgebreid geinformeerd te zijn in de showroom hebben we dit jaar besloten om een Gardipool zwembad te bestellen. Ons zwembad moest overdekt worden en goedkoop te verwarmen. In overleg met adviseur Rick Kol hebben we een goed pakket samengesteld dat prima voldoet. O.a. door diverse aanpassingen waren er enkele problemen met de verzending c.q. levering. Ook de grote drukte tijdens de Coronatijd leverde enkele spanningen op. Maar de uitstekende service en het deskundige advies door Rick heeft gezorgd dat we heel erg tevreden zijn met ons zwembad. Ondanks de moeilijke tijden heeft Rhodosshop er het beste van gemaakt. Petje af!!

• Advies in de winkel

heel blij mee. Snel geleverd ook..

Werd goed geholpen

Ondanks de drukte werd er ruim de tijd voor je genomen.

• Advies in de winkel

Uitgebreid assortiment goede adviezen. Vriendelijk personeel. Zwembad voor achter het huis gehaald, advies gekregen hoe deze goed te onderhouden en de betreffende spullen hadden ze allemaal ruim Op voorraad. Deskundig personeel goede service!!

Snel geleverd!

Razendsnel

Goede kwaliteit en service

Fijne winkel. Werken mensen met product kennis. Prima service

• Advies in de winkel

Ruim assortiment, deskundig en vriendelijk personeel. Goed bereikbaar, neemt tijd voor klanten. Perfect afgeleverde zwembad zelfs de sierbestrating eromheen hebben ze geregeld via hun buurman Boeve sierbestrating. Al met al van begin tot eind alles perfect geregeld

Geweld team bij Rhodos, zeer vriendelijk .. p

Al meer dan 20 jaar klant en wat verschillende producten gekocht. We worden altijd vriendelijk geholpen en de service is top!! Komen graag terug bij een nieuwe aankoop in de toekomst.

Snelle levering

Binnen 2 dag geleverd, top

goede service

Na eea mis te zijn gegaan hebben ze hun best gedaan om het op te lossen en te compenseren.

Super goede klantenservice

Klein probleempje met installatie zandfilterpomp. Goed, klantvriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Probleem verholpen. Erg tevreden.

• Advies in de winkel

Ondanks Corona en heel veel klanten een goed en service gericht bedrijf.

Nee, ik ben niet betaald om een bericht te schrijven. Ja, het was erg druk bij Rhodos in Oldebroek de aflopen 'Corona-tijd', ook ik heb buiten in de zon in de rij staan wachten. Ja, buiten, in de rij omdat de telefoon niet aangenomen kon worden. Waarom dan toch 5 sterren en een grote veer in hun r**t? Welnu, ik heb een Cerland odyssey Octo 440 zwembad, daarvoor heb ik een liner, pomp, en pakkingen gekocht. Dit bad is nu 16 jaar oud en niet alles is er nog voor te koop, omdat Fa. Cerland niet meer bestaat. De pomp paste niet, kon ik gewoon komen omruilen voor een goede, de liner was er niet meer in mijn bestelde dikte (in Frankrijk niet meer aanwezig) gewoon een alternatief geleverd gekregen. Pakkingen net zo. Dus met wat heen en weer rijden en wachten op bestelde producten nu toch mn bad klaar. Ondanks Corona een fa Rhodos vol klanten, het supermooie hete weer, blijft de service van Rhodos zoals altijd hetzelfde, gewoon uitstekend. Advies aan nieuwe zwembad bezitters, heeft u een bad gekocht bij dit bedrijf, weet dan dat je altijd bij ze terecht kunt voor raad, advies en daad. Met wat geduld komt alles goed. Mijn bad is weer als nieuw.........het supermooie weer is weg, opnieuw geduld nodig voor de terugkeer van de zomer. Jim

• Advies in de winkel

Wel verkopen maar telefonisch nooit te bereiken

Wel verkopen maar geen service verlenen

Geweldige service en aanbod

Wij kregen een tip om eens bij Rhodos shop te gaan kijken voor een opzet zwembad, het was anderhalf uur rijden vanuit ons lokatie maar hebben het gecombineerd met andere doeleinden. Daar aangekomen bleek helaas het product niet beschikbaar waardoor ons bezoek kort was, afgesproken met Bernard dat we over 3 weken weer contact moesten opnemen. Bernard heeft tijdens de corona ons keurig op de hoogte gehouden over de voortgang. toen het product eenmaal bij hen was zijn we netjes gebeld en hebben het gekocht, was zeker de moeite waard om anderhalf uur te rijden ervoor. Ook de verkoper gaf ons zeer goed advies, al met al een super TOP service en advies.

Onderdeel defect geleverd

Onderdeel is defect geleverd, na contact een nieuwe mogen ontvangen

Geen levering

Ik heb een paar dumbell stangetjes besteld, betaald en bevestigd gekregen. Net ben ik gebeld dat ze toch niet op voorraad zijn en niet meer verkrijgbaar zijn. Zet ze dan niet als voorradig op de website!!!

• Advies in de winkel N.v.t.

Materiaal is mooi maar montage en service is slecht.

Na bestelling van onze sauna is korte tijd daarna een afspraak gemaakt voor montage. Bij montage en aflevering bleek niet alle pakketten meegenomen en dus onderdelen misten en konden niet gemonteerd worden, de monteur zou de volgende dag terug komen. Deze belofte is echter niet nagekomen en weken later werd opnieuw een afspraak gemaakt. Mondeling zijn we overeen gekomen dat er 1 besteld onderdeel NIET geleverd zou gaan worden en er slechts 50% van de prijs van het onderdeel terug gestort zou wordern. Ook deze terugbetaling is niet gebeurd. Als je probeert te bellen met Rhodos blijkt dat Rhodos de telefoon niet wenst op te nemen vanwege z.g. drukte. Telefonisch contact leggen met Rhodos is dus NIET mogelijk ondanks wat er op de website vermeld staat.

• Advies in de winkel

Pakketje op afgesproken dag binnen gekregen

Helaas niet op juiste tijd die ik 2 keer heb door gekregen heb 1 uur langer op kantoor gezeten voor niks en is bij het huis afgeleverd niet op het bedrijf waar mensen aan het werk waren.

Prima Service

Zwembad besteld en geleverd. Het duurde iets langer dan verwacht, maar dit lag uiteindelijk aan de toeleverancier. Alle spullen netjes ontvangen en na de tijd nog kort belletje. Verkoper Gerwin heeft zijn best gedaan om alles op tijd bij me te krijgen.

Zuiderzeestraatweg 241

8096 BK Oldebroek