Dramatisch personeel. Wacht al 7 weken op een fitness touw, welke binnen 14 dagen geleverd zou worden. Geen contact telefonisch mogelijk en geen mailcontact! Beloven na 4 weken eindelijk dat het wordt opgestuurd en dat ik het binnen een week heb, maar tot vandaag nog steeds niks gezien !!!! Zojuist een keurige tekst en uitleg gekregen van het personeel en 20% korting gekregen op een volgend artikel. Mijn aankoopbedrag is inmiddels teruggestort. Bedankt voor het herstellen!
Originele beoordeling
Vriendelijke medewerkers, kennis van zaken, goede uitleg en informatie
De mensen van Rhodos denken goed mee, zijn deskundig en leveren ook achteraf goede service. Aanrader!
Onze sauna werd op tijd geleverd en keurig gemonteerd, een dikke duim
Garantie tot aan de kassa bij dit bedrijf, vorige week diverse spullen gekocht voor ons zwembad, ook een filterpomp die niet goed functioneert, dus terug om deze om te ruilen dacht ik, nee hoor, je wordt doorverwezen naar de fabrikant om garantie te claimen, dat een product uit de doos niet goed werkt kan gebeuren maar dat het niet opgelost wordt is heel slecht ondanks dat je recht hebt op een goed functionerend product als consument, after sales is dus precies 0 bij Rhodos. Update 17-06: inmiddels via de mail en telefonisch contact gehad, na overleg hebben ze een nieuwe pomp opgestuurd die ik vandaag heb mogen ontvangen. Lorenzo bedankt voor je inspanning in deze.
Rhodes gewoon TOP teams nr. 1
Grote winkel met voldoende keus aan producten. En je wordt er prettig geholpen.
Nog net voor het warme weer een mooi opzetzwembad gekocht; mooie winkel met veel mooie spullen.
Rhodos Oldebroek is een zaak waar kwaliteit, kennis van zaken en klantgerichtheid voorop staan. Snelle en goede service. Breed assortiment van zwembaden, fitnessartikelen, sauna's en spa's. De moeite waard om te bekijken. Veel parkeergelegenheden.
Een bedrijf die zijn afspraak na komt
Originele beoordeling
Wij hebben een zandfilter gekocht maar toen we hem kregen Was de onderstel van de pomp kapot. Niet normaal een beetje bedrijf los dit op maar nu krijgen ze een nul en als het niet woord opgelost zet ik het ook op Facebook
Heb op 23 mei 2020 een opblaasbare Spa Hawaii Hydrojet Pro besteld. Deze werd op 02 juni 2020, ongeveer 1 week later geleverd. Op zich snel; was echter incompleet. Enkele onderdelen ontbreken. Werd door Rhodos verwezen naar Bestwaycorp. Twee keer naar Bestway.corp gemaild, geen reactie van Bestwaycorp. Ook de communicatie met Rhodos verliep - als gevolg van de extreme drukte vanwege corona - moeizaam. Enkel bereikbaar via mail. Inmiddels is door Rhodosshop telefonisch met mij contact opgenomen en hebben zij geschakeld met Bestwaycorp. Een en ander is nu naar tevredenheid opgelost.
Originele beoordeling
Heb op 23 mei 2020 een opblaasbare Spa Hawaii Hydrojet Pro besteld. Deze werd op 02 juni 2020, ongeveer 1 week later geleverd. Op zich snel; was echter incompleet. Een aantal essentiele onderdelen ontbreken. Werd door Rhodos verwezen naar Bestwaycorp. Twee keer gemaild, na 3 weken nog steeds geen reactie van Bestwaycorp. Ook Rhodos meerdere keren gemaild. Houden vol dat zij hierin niets kunnen betekenen. Kortom: zoek het maar uit!
Denkt mee, helpt met oplossen van problemen.
Ik kon zelf even iets niet terug vinden op de site, en dus 3x terugbeld, maaar wat een vriendelijke mensen, echt zo ontzettend fijn tewoord gestaan, en geholpen!! Super!!
Men staat direct voor je klaar! Top!
Heel goede service en kwaliteit vriendelijke bediening
Een zaak waar je op kunt bouwen en zaken met plezier mee kunt doen
Vandaag in de winkel geweest, prachtig grote winkel! Super goed geholpen, klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben. De service ging verder dan de deur, want ze tillen zelfs grote pakketten voor je in de auto.
Ik was opzoek naar een opzetzwembad met bij-artikelen. Hessel heeft mij daar enorm goed bij geholpen! Hopelijk gaat de zon snel schijnen zodat wij kunnen zwemmen in ons mooie zwembad.
Telefonisch contact gehad met een medewerker van Rhodos die ons goed en deskundig over de aanschaf van een zwembad te woord heeft gestaan. Uiteindelijk via de website van Rhodos het betreffende bad besteld. Vanwege de enorme drukte kon de levering langer duren dan gebruikelijk was, waarvoor natuurlijk alle begrip. Daarom nu ook super blij dat wij het bad vandaag al in ontvangst hebben kunnen nemen.
klant is koning, wat een service, zelfs in deze tijden.
Ik ben zelf eigenaar van een concurrende winkel op het gebied van fitness, maar heb hier mijn zwembad gekocht. Prima bedrijf.
Mooie webshop, goede producten, scherpe prijzen en snel geleverd. Aanrader!
Leuke mensen, goed advies en snelle levering. Ondanks alle drukte
Personeel is zeer vriendelijk!
Dit weekend filter en warmte pomp geplaatst, ( rw5 full inverter) mooi stil en degelijke machines. Na eerste avond en (koude) nacht toch al een watertemperatuur van 24c bereikt. De 27c zal denk ik met 24 uur wel bereikt zijn. Bestelling via de webshop geplaatst, afgehaald in de winkel om daar toch nog wat goede tips voor aansluiten mee te krijgen.
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek